Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι πανικός γίνεται ?

General=Local στο SWTOR 150 άτομα πάνω-κάτω

δεν υπάρχει Global channel να είναι 1500 άτομα μέσα

τι να το κάνω λοιπόν αν ο server είναι πίτα

και εγώ απευθύνομαι σε 150 πάνω-κάτω άτομα

+1

αντε μαξ 200 άτομα. αλλα μπρορεί έγω να κάνω λάθος βρε παιδί μου και να καταλαβαίνω λάθος τα MMO

το παιχνίδι είναι RPGMO , massive λίγο δύσκολο να το χαρακτηρίσεις

Δημοσ.

Αγόρασα το παιχνίδι το έκανα activation και μου λέει:There is currently no active substription on this account. Pls activate your account here!!!!Τι να κάνω???

τα βηματα ενα προς ενα για να παιξεις ειναι τα εξης > http://www.swtor.gr/el/content/%CE%B7-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-swtor

αν δεν εχεις τον installer μπορεις να τον κατεβασεις απο το επισημο σαιτ > http://www.swtor.com/download

Δημοσ.

+1

αντε μαξ 200 άτομα. αλλα μπρορεί έγω να κάνω λάθος βρε παιδί μου και να καταλαβαίνω λάθος τα MMO

το παιχνίδι είναι RPGMO , massive λίγο δύσκολο να το χαρακτηρίσεις

Το ΜΜΟ καθορίζεται από το πόσο spam μπορεί να πέσει σε ένα /general chat? Δηλαδή, πραγματικά, τι το θες το global chat?

Υ.Γ. Υπάρχουν τα custom channels που είναι global αρκεί να είσαι μέσα και χρησιμοποιούνται από κάποια μερίδα ατόμων.

Δημοσ.

Το ΜΜΟ καθορίζεται από το πόσο spam μπορεί να πέσει σε ένα /general chat? Δηλαδή, πραγματικά, τι το θες το global chat?

Υ.Γ. Υπάρχουν τα custom channels που είναι global αρκεί να είσαι μέσα και χρησιμοποιούνται από κάποια μερίδα ατόμων.

η απάντηση μου είχε στόχο το αριθμό ατόμων που έχουν μέσα σε ένα instance πόλης/περιοχής και οποίος είναι πολύ μικρός σε σύγκριση με πολλά άλλα MMORPG. Δεν έχει να κάνει με πόσο σπαμ πέφτει ή δεν πέφτει που δεν με νοιάζει καθόλου, εξάλλου μπορείς να τα παραμετροποιήσεις τα κανάλια όπως θέλεις. Πάντως προς το παρόν δεν κάνω log ούτε κάν στο voice com του guild μου για να μην χαλάω την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω, τρομερή ατμόσφαιρα, τρομερός κόσμος, τρομερό για dragon age... αχμ sorry μπερδεύτηκα if you know what i mean! Δεν έχω φτάσει 50 αλλά ακόμα large scale events δεν έχω δει. Μην μου πείτε μετά το pve και τέτοιες χαζομάρες, γιατί θεωρώ πως τον τρόπο που διασκεδάζει ένας παίχτης το ΜΜΟ δεν μπορείς να τον πατρονάρεις. PVP όποτε θέλω, World Events όποτε θέλω, Sieges όποτε θέλω, και όποιο battleground θέλω βρε παιδί μου! Τι πάει να πει Warzones στα 50? Είναι σαν να σας λέω Need for Speed με 80 χιλιόμετρα! Και επιτέλους θέλουμε Guild Bank εν έτος 2012. Άντε να δούμε ... πότε θα τα δούμε αυτά.

@zeniath To chat δεν με νοιάζει αλλά θέλω να βλέπω κόσμο, μπούγιο, στολές, οχήματα, πανικό. Όχι 200 άτομα δηλαδή αλλά 2000! Για να μην πω για τους πλανήτες στα 44 μου στον Hoth ήμουν εγώ και άλλοι 39 (40 παλικάρια!)... και είχε και μόνο ένα Instance και είμαστε και σε super heavy server!!

Δημοσ.

@zeniath To chat δεν με νοιάζει αλλά θέλω να βλέπω κόσμο, μπούγιο, στολές, οχήματα, πανικό. Όχι 200 άτομα δηλαδή αλλά 2000! Για να μην πω για τους πλανήτες στα 44 μου στον Hoth ήμουν εγώ και άλλοι 39 (40 παλικάρια!)... και είχε και μόνο ένα Instance και είμαστε και σε super heavy server!!

Η αλήθεια είναι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Κάτι παίζει, είναι το ότι αν μαζευτούν πάνω από 100 νοματαίοι λαγκάρει το σύμπαν? Είναι το ότι μειώνεται ο κόσμος; Σίγουρα ήταν μεγάλο λάθος από την αρχή οι άπειροι σέρβερ ενώ κατά την άποψή μου θα έπρεπε ναι είναι οι μισοί γιατί τους λέει full και ψάχνεις να βρεις άνθρωπο στον Hoth πχ και δεν βρίσκεις.

Τες πα βλέπουμε, πάντως είναι ένα πολύ καλό single-player RPG, να δούμε και end game αν θα είναι MMO ή θα πατώσει πριν την ώρα του...

• Moderators
Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι παίζει με το Legacy ?

http://www.pcgamer.com/2012/01/12/the-old-republics-legacy-system-will-let-you-pick-your-sister-and-name-your-father/

Amatangelo describes the system this way: “It essentially allows you to, instead of just having a bunch of alts that have no relation to each other, you can actually create a family tree where your alts can be related to your main character, either as, you know, a sibling, a son, a father, a family friend, or a husband and wife. You can actually choose the relationship your characters will have with each other.”

He went on to tease that the system will also give you perks for customizing new characters and making the leveling up process easier, without giving any specifics. We still have been unable to confirm if the Legacy system will prevent you from accidentally kissing your own sister.

Δημοσ.

hmm ok, πολυ ασαφη παραμενουν ολα προς το παρον...για να δουμε

Ρε λες αντι για companion να μπορουμε να εχουμε τους alt's μας? Καλή ιδεα θα ηταν παντως

Δημοσ.

Και ξαναρωτάω αναφέροντας το wow αναγκαστικά γιατί είναι το μόνο επιτυχημένο MMO. Σε ποια περιοχή πέρα από stormwind kai orgrimmar υπάρχει πολύς μαζεμένος κόσμος;

Το σύστημα του Ilum αυτή τη στιγμή δεν είναι καλό, γιατί κανείς δεν άσχολείται με pvp. Αυτό αλλάζει κάπως σε λίγες μέρες με το patch. Ελπίζω να φτιάξουν και το Outlaw's Den γιατί ήταν καλή ιδέα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...