Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kανά εύκολο profession για μας τους λουλουλάδες του wow έχει; Με τα add-ons που σου έλεγε που είναι το κάθε βοτάνι;

Γενικά χρυσός βγαίνει εύκολα ή τα profession είναι ευκολονόητα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ακυρο το πατσαρισμα σημερα...αααα δε θελω amateur moves...Τεσπα, παω να συνεχισω το καψιμο.

Ελληνικο community που υπαρχει ? Να βρω ποια guilds ελληνικα υπαρχουν στον σερβερ μου, ahto city..

Αν είσαι republic πήδα από το γκρεμό . Αν είσαι empire εγώ μπήκα στους Aeon - Knights ξένο guild που έχει περάσει από διάφορα MMO αλλά στην κακή πλευρά δεν έχει τόσο κόσμο όσο το republic guild τους σε PVE server .

Τώρα από Έλληνες έχω συναντήσει 2-3 μόνο . Έχει και έναν στο guild .

Θα ήθελσ να ρωτήσω κάτι σχετικά με το lore. Κανένα νέο σχετικά με το Revan και τον Exile έχουμε? Μπορώ να τα διαβάσω από κάπου?

Revan μεγάλο αλάνι για κάποιους

http://starwars.wikia.com/wiki/Revan

But before the final blow could be struck, Revan disappeared in a flash of light. Not a trace of him could be found. It is not known whether he became one with the Force or somehow managed to escape.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Συγγνώμη αλλά αυτή είναι η κατάληξη της ιστορίας του Revan στο The Old Republic???

Παιδιά θέλω να το αγοράσω μέσω ίντερνετ....ποιο ασφαλές site?????Γρήγορα απάντηση γιατί είμαι με έναν φίλο και το θέλουμε άμεσα!!!!

• Moderators

Θα ήθελσ να ρωτήσω κάτι σχετικά με το lore. Κανένα νέο σχετικά με το Revan και τον Exile έχουμε? Μπορώ να τα διαβάσω από κάπου?

Ναι. Υπάρχει συνέχεια μετά το novel. Αλλά η μισή είναι από republic και η άλλη μισή από Empire μεριά. :)

Όχι πολλά πράγματα δυστυχώς.

To wookiepedia ρίχνει spoiler αβέρτα, διαβάστε με σύνεση. :P

Αν είσαι republic πήδα από το γκρεμό . Αν είσαι empire εγώ μπήκα στους Aeon - Knights ξένο guild που έχει περάσει από διάφορα MMO αλλά στην κακή πλευρά δεν έχει τόσο κόσμο όσο το republic guild τους σε PVE server .

Τώρα από Έλληνες έχω συναντήσει 2-3 μόνο . Έχει και έναν στο guild .

Republic που είμαι εγώ στον Ahto City έχει απ'όσο ξέρω 2 Ελληνικά guild το δικό μας Legends of Ancient Greece (για την ώρα μόνο φίλοι) και οι Meteora (αν δεν κάνω λάθος γιατί έχω δει κάτι τυπάκια με ονόματα Ελληνικά και έχουμε ανταλλάξει 2-3 κουβέντες στο motherlanguage)

Γενικά το ratio στον server είναι 1-3 (Rep/Imps) και είναι λίγο κάπως αλλά ελπίζουμε λίγο να έρθει στα ίσα με τον καιρό περισσότερο λόγο των 10χρονων στην Empire μεριά (έχω και έναν BH 35lvl για να δω πως είναι, και αν και γίνεται πανικός από κόσμο, το /general είναι για να το έχεις στο off πόσο μάλλον τα pugs για flashpoints)

Γενικά ελάτε Republic να γίνουμε περισσότεροι :wub:

Τι πανικός γίνεται ?

General=Local στο SWTOR 150 άτομα πάνω-κάτω

δεν υπάρχει Global channel να είναι 1500 άτομα μέσα

τι να το κάνω λοιπόν αν ο server είναι πίτα

και εγώ απευθύνομαι σε 150 πάνω-κάτω άτομα

But before the final blow could be struck, Revan disappeared in a flash of light. Not a trace of him could be found. It is not known whether he became one with the Force or somehow managed to escape.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Συγγνώμη αλλά αυτή είναι η κατάληξη της ιστορίας του Revan στο The Old Republic???

μα πρεπει μετα στο kotor να εισαι εσυ ο revan!

MMO P2P και τα σχετικά ...

30 ευρώ το διμήνο με prepaid game card αν θυμάμαι καλά . Το game αξίζει πάντως (τουλάχιστον για δοκιμή και στόρυ ασχέτως αν στα 50 μπορεί να μην σου κάνει κλικ το pvp η το pve ) .

Νέκρα σήμερα , γιατί έτσι?

Παιδιά ο αγόρασα με τον φίλο μου και το κατεβάζουμε!!!!Σε ποιο server να μπούμε????Θέλουμε να έχει κόσμο, να είναι balanced classes, αλλά δεν έχουμε πρόβλημα να έχει Έλληνες, απλά αυτά τα 2!!!

Αγόρασα το παιχνίδι το έκανα activation και μου λέει:There is currently no active substription on this account. Pls activate your account here!!!!Τι να κάνω???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...