tehAllantin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Biochem γιατί είμαι και πολύ alchemy τύπος!! Δεν θα κάνω Powerleveling τα profs οπότε δεν παίζει πρόβλημα! Ευχαριστώ πάντως! Μ**ακια όμως να μην μπορείς να πάρεις 3 gather profs να χεστείς στο τάληρο! επίσης, FIRST στην 100στη σελίδα!! (ποστ δελετε ινκομινγ!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darkpipis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Γεια σε ολους !Παρακολουθω ολες τις εξελιξεις για το SWTOR απο την ημερα κυκλοφοριας του.Εχω ακουσει τοσες διαφορετικες αποψεις , που ακομα δεν εχω καταλαβει τπτ για το παιχνιδι.Tα βιντεακια δεν με εκαναν να κρινω ποτε ενα παιχνιδι αλλα τα γραφικα ειναι ικανοποιητικα για μενα, σε σχεση με αλλα mmo.Απλα θα ηθελα να ρωτισω για καποια πιο συγκεκριμενα πραγματα οπως: Raid bosses open world υπαρχουν ? αν ναι εχει αρκετα? Απο κοσμο στις πολεις τι λεει? εχει ? γτ απο οτι διαβαζω ενω υπαρχουν μεγαλη αναμονη οι servers δεν ειναι τοσο γεματοι, δεν ξερω αν ισχυει. Στο pvp, εκτος απο τα battlegrounds υπαρχει κανα ενδιαφερον σε open world pvp , guilds vs guilds κατι σαν lineage 2 φαση ? υπαρχουν legendary bosses που να πετανε συγκεκριμενα αντικειμενα? πχ βαζω παλι το λ2 , valakas , necklace of valakas etc..? Αυτες ειναι οι αποριες μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vortexxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Darkpipi ειναι φοβεροοοοο αγορασε τo!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Darkpipi ειναι φοβεροοοοο αγορασε τo!!!! Σαφεστατος... Για οποιον δεν εχει ιδεα για το παιχνιδι(οπως εγω) και ψαχνεται αν θα το αγορασει η οχι μπορει να βλεπει μερικα streams για να ριχνει μια ματια Πχ http://www.solomid.net/livestream.php?s=202 (Offline τωρα) Κανει streaming right now,lvl 50 Sith Assassin Edit: Κι εδω υπαρχει ολοκληρο section απο παιχτες που παιζουν και κανουν streaming http://www.own3d.tv/game/Star+Wars%3A+The+Old+Republic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agouraki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 help! Η prepaid τις ΑΤΕΒΑΝΚ δουλέυει? εμενα δεν την πέρνει... θελει να εχει τα 13 εuro μεσα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doommaster Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 help! Η prepaid τις ΑΤΕΒΑΝΚ δουλέυει? εμενα δεν την πέρνει... θελει να εχει τα 13 εuro μεσα??? φυσικά και πρέπει να έχει τα χρήματα μέσα, γι'αυτό λέγεται και prepaid. αλλιώς θα λέγονταν Πιστωτική κάρτα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agouraki Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Α σορρυ αυτο που ενοουσα ειναι για την αρχη.οταν θελω να credit card για να γινει active to account επειδη εχω ιδι τις 30 μέρες νομιζα οτι δεν θα το νιαζει αμα δεν εχει λεφτα η καρτα μεσα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zimbroghie Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει ρωτήσει κανένας αλλά ρωτάω και εγώ...επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω....περιέχονται μέσα 2 μήνες δωρεάν ή πρέπει να αγοράσω extra pre-paid card??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 1 μήνα έχει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 1 μηνας δωρεαν οπως καθε game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zimbroghie Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το ψήνω άγρια να αρχίσω με έναν φίλο για party-xp αλλά θέλω ακόμα αυτό το κάτι για να πάω να το αγοράσω....ποιος θα με πείσει????!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το ψήνω άγρια να αρχίσω με έναν φίλο για party-xp αλλά θέλω ακόμα αυτό το κάτι για να πάω να το αγοράσω....ποιος θα με πείσει????!!!! μαλακία είναι μην το πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Πάντως ως στετικά νέοπας (first MMO EVER) μία ερώτηση.. πώς θα μπω στην ελληνική community (στον Legions of Lettow)... βήμα βήμα αν γίνεται Κάποιος ?? ΤΙΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Το ψήνω άγρια να αρχίσω με έναν φίλο για party-xp αλλά θέλω ακόμα αυτό το κάτι για να πάω να το αγοράσω....ποιος θα με πείσει????!!!! Τι θες να ακούσεις; Είσαι fan των Star Wars / Knights of the Old Republic; Αν ναι, θα έλεγα ότι πρέπει να το δοκιμάσεις. Είναι ωραίο, έχει φάση ότι είναι BioWare-ια με τους companions και τα class stories. Mass Effect δεν είναι, αλλά σε άλλο MMO δεν θα έχεις δει τέτοια cutscenes. Και παντού διάλογοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ακυρο το πατσαρισμα σημερα...αααα δε θελω amateur moves...Τεσπα, παω να συνεχισω το καψιμο. Ελληνικο community που υπαρχει ? Να βρω ποια guilds ελληνικα υπαρχουν στον σερβερ μου, ahto city.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα