Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Btw το να πληρώσει κάποιος 56 euro για να παίξει ένα μήνα και μετά να σταματήσει μου φαίνεται λίγο χαζό, ενώ μπορεί να παίξει 2 μήνες με 70 euro. Αν το θέμα είναι το value for money πάντα :P Αν δε μου άρεσε δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω ολόκληρο μήνα.

Τέσπα θα φανούν όλα αυτά, αλλά νομίζω πως το game είναι quality. Με όλα τα προβλήματά του. Επίσης παρατηρώντας και τους γνωστούς μου που παίζουν, δεν έχει ξενερώσει κανένας ακόμα. Το 0-50 experience ήταν το καλύτερο που είχα σε MMO. Αν το end game ανανεώνεται συχνά και υπάρχει υποστήριξη από την εταιρία δε βλέπω να σταματάω σύντομα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επίσης αν ψάχνεις για ελληνικό community, για να μην πω όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον των Ελλήνων έχει μαζευτεί στον Legions of Lettow.

Ωραίος φίλε να ξέρω που δεν θα πάω... άντε αλες 3 μέρες για το courier

Ρε _DEMIAN_ να σε ρωτήσω κάτι? Πήγατε να κάνετε Hard PVE Content end game, με το Epic PVP gear?

Δε λέω μπορεί όπως λες θα μαμάτε και να δέρνετε στο PVP σε όποιον server είσαι αλλά αν μου λες ότι πήγατε σε PVE με PVP gear τι περίμενες?

PS: How to beat bosses on PvE :D

http://www.youtube.com/watch?v=vun5geNHA5M

Επίσης το rotation του Gunslinger που φαίνεται στο βίντεο είναι απλά αισχρό....έλεος....

Btw το να πληρώσει κάποιος 56 euro για να παίξει ένα μήνα και μετά να σταματήσει μου φαίνεται λίγο χαζό, ενώ μπορεί να παίξει 2 μήνες με 70 euro. Αν το θέμα είναι το value for money πάντα :P Αν δε μου άρεσε δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσω ολόκληρο μήνα.

Τέσπα θα φανούν όλα αυτά, αλλά νομίζω πως το game είναι quality. Με όλα τα προβλήματά του. Επίσης παρατηρώντας και τους γνωστούς μου που παίζουν, δεν έχει ξενερώσει κανένας ακόμα. Το 0-50 experience ήταν το καλύτερο που είχα σε MMO. Αν το end game ανανεώνεται συχνά και υπάρχει υποστήριξη από την εταιρία δε βλέπω να σταματάω σύντομα.

26,99€ οι 60 μέρες, κοντά 13,49 ο μήνας λοιπόν. Άρα 56 (που περιέχει ήδη ένα μήνα) + 13,49 = 69,49 ~ 70 άρα μία η άλλη.

Δεν το βλέπω ούτε εγω να το σταματάω σύντομα. The Force is with us!

30ρισα και τον Sith , φανταστικό στόρυ ο ασσάσιν . Τώρα εμένα το παιχνίδι μου αρέσει για να δοκιμάσω όλα τα class όλα τα storyline κτλ. Δεν ξέρω αν στα 50 θα με κρατήσει πολύ . Τουλάχιστον το pvp όπως είναι μέχρι στιγμής δεν λέει και πολλά . Για pve δεν γνωρίζω αρκέτα πράγματα ακόμα .

Ανώνυμοι force users .

Δεν ξέρω, πάντως ο sith sorceror παίζει να σολάρει ευκολότερα απ'όλα τα classes. Είμαι 14lvl και σόλαρα ένα (αυτό που είναι πιο elite από τα elite αλλά όχι boss, μου διαφεύγει.) Καλή φάση! Healer τον ανεβάζω btw, ο Khem τα σπάει!

Μία παρατήρηση για το skill lag.. Με τον smuggler μου μπήκα στο The Esseles. 1μιση δευτερόλεπτο σκιλλ λαγκ είχε, ο χριστός. Γενικά το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό.

Επίσης μία ερώτηση. Σαν healer καλύτερη επιλογή θα ήταν να πάρω biochem/bioanalysis/und. trading ή diplomacy?

Επίσης αν ψάχνεις για ελληνικό community, για να μην πω όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον των Ελλήνων έχει μαζευτεί στον Legions of Lettow.

Χε χε !! :rolleyes:

Το διάβασα αυτό κάπου και μπήκα φτιάχνοντας έναν sith sorcerer (μόλις 13 ετών so far :mrgreen: ).

Ομολογώ ότι γίνεται χαμός στο ίσωμα με τον κόσμο, ιδίως στο main level του διαστημικού σταθμού γίνεται πατείς με πατώ σε (τα frames πέφτουν σχεδόν κατακόρυφα δυστυχώς... αν και έχω τούμπανο μηχάνημα με μία custom 580 gpu).

Πάντως ως στετικά νέοπας (first MMO EVER) μία ερώτηση.. πώς θα μπω στην ελληνική community... βήμα βήμα αν γίνεται :unsure:

P.S. Ο sorcerer = sage ???

ΤΗΑΝΧ

Yep, heals και απ'ότι κατάλαβα τα dps του είναι σχετικά burst. Έχω φτιάξει 4 classes μέχρι ~12 lvl αλλά ο sorceror είναι ο πιο διασκεδαστικός.. και eaz mode

Yep, heals και απ'ότι κατάλαβα τα dps του είναι σχετικά burst. Έχω φτιάξει 4 classes μέχρι ~12 lvl αλλά ο sorceror είναι ο πιο διασκεδαστικός.. και eaz mode

best crew skills για sorcerer ??? :unsure:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό ρωτάω και εγώ. Υποθέτω πως το biochem/bioanalysis/x είναι καλό. Και το SYNTHWEAVING καλό φαίνεται. Και το ARTIFICE βέβαια μια χαρά είναι.. :S confusing..

edit 7 ώρες μετά κ δεν απάντησε κανείς... ινσόμνια μάι ασσ δηλαδή!!!

Επεξ/σία από tehAllantin

Όσον αφορά τα skills, υπάρχουν γενικά 3 δρόμοι για τον Sorcerer (και τον Warrior ενδεχομένως). Πρώτος είναι να επιλέξεις artifice για να φτιάχνεις lightsabers, focus, enhancements ή synthweaving για να φτιάχνεις armor gια force users. Δεύτερος είναι να πάρεις slicing για να βγάζεις σχετικά πιο εύκολα χρήμα (το οποίο και nerf;αραν σε patch). Ο δεύτερος τρόπος δεν αποκλείει να επιλέξεις artifice ή synthweaving, αλλά θα πρέπει να βρίσκεις πρώτες ύλες από αλλού (δε θα έχεις το archeology ή to mission skill). Τρίτος δρόμος είναι να επιλέξεις biochem ή cybertech γιατί φτιάχνεις αντικείμενα για όλες τις classes. Εγώ είμαι artificer στον main.. Αν και υπάρχει πρόβλημα με τα credits (ποτέ δεν είναι αρκετά), θα σου πρότεινα τον πρώτο δρόμο, ειδικά αν είναι ο πρώτος σου χαρακτήρας και θα κολλήσεις αρκετά με αυτόν, γιατί και υπάρχουν πολλοί force users στο παιχνίδι, οπότε τα πουλάς και σε καλές τιμές και γιατί τα χρησιμοποιείς και εσύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...