Atallos1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Κοιτα, σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι σε 24/7 σερβερ μπορεις να παιζεις 24 ωρες το 24ωρο αλλα και παλι, ακομα και για το patch ο server θα πρεπει να παραμεινει ανοικτος οποτε θεωρητικά ειναι 24/7 (αν ειναι ανοικτος και ολες τις υπολοιπες ωρες) Δεν υπαρχει server ενω το game γινεται patched να ειναι ανοιχτος Period Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Έβλεπα ένα stream το πρωί από raid. Δεν ξέρω ποιό boss ήταν αλλά ήθελαν 13κ για να τον ρίξουν. Ένα μέλος του raid πήγε σε άλλο "phase", έτυχε να είναι το τανκ αυτή τη φορά και το boss εξαφανίστηκε. no tank=no boss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Aπορω πως κανετε pve, χτες δοκιμασα να κανω ενα hard mode Flashpoint στον ilum με παρεα, ολοι ειμαστε σχεδον full epic pvp. Περα απο τα μικρο bugs, εμεις raiders δεν υπηρξαμε ποτε! Και δε θα γινουμε και ποτε! (cause pve sux!) Και βρηκαμε το 3ο νομιζω boss που ειναι μια τυπισα sith sorc και ενας διπλα της το main boss ενας ντουλαπας. Ε δοκιμασαμε kite los πισω απο αντικειμενα... @@ τα shouts του boss περνανε μεσα απο τα objects, δοκιμασαμε να pullarei το τανκ μας απο αποσταση και εμεις περιμεναμε ακομα πιο πισω του πανω απο 50 meters κ ομως το alt boss η τυπισα εκανε ενα υπερχιλιομετρικο charge στον healer.. ουτε καν walk μεχρι να παει σε range.... Τους φαγαμε με τα πολλα και μετα πηγαμε σε ενα αλλο room που ηταν παλι ενας τουμπανος τον βαραμε και ξαφνου, spawn minions, easy to kill αλλα κανουν πολυ dmg, μετα απο κανα 2 wipe μαθαμε να τα τρωμε και ο φιλος μας ο boss αποφασισε να κοψει dmg που δε το αντεχει ουτε ο γκοντζιλα.. ε ξαναπροσπαθησαμε... χαμηλα το boss ψοφαω εγω (dps), και μενει ο τανκ 1/4 hp, o healer ful hp και το 3ο dps με ελαχιστα hp... παει ο healer να heal to tank... πριν καν ολοκληρωσει το cast ,πεταει το boss μια smoke grenade και ναι.. πεθανε το τανκ. Οπως καταλαβαινετε, ο ουρανος και τα θεια ειχαν την τιμητικη τους...(ευγενικα), ΕΥΤΥΧΩΣ δεν εσπασα το gaming mouse μου... και εδωσα pvp ορκο οτι ΔΕ θα ξαναπατησω ΠΟΤΕ το ποδι μου σε pve content σε κανενα παιχνιδι του κοσμου! BTW, <Invictus> λεγομαστε, server niman και εχουμε σκισει κυριολεκτικα τους ensidia στα wz. Ειμαστε η μονη guild στο σερβερ που τους διαλυουμε και φυσικα που ΠΟΤΕ δε μας ανεβαζουν στα stream videos τους. Αν ποτε μας ανεβασουν θα σας δωσω link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Κοιτα, σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι σε 24/7 σερβερ μπορεις να παιζεις 24 ωρες το 24ωρο αλλα και παλι, ακομα και για το patch ο server θα πρεπει να παραμεινει ανοικτος οποτε θεωρητικά ειναι 24/7 (αν ειναι ανοικτος και ολες τις υπολοιπες ωρες) ούτε στο WoW δεν ισχύει κάτι τέτοιο, κάθε Τετάρτη πρωί ήταν down... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 καλά το τελειωτικό χτύπημα για μένα ήρθε σήμερα πάω και κάνω download το καθημερινό patch το κάνει apply και μου λέει ότι είναι corrupt και πατάω repair και ξεκινάει να κατεβάζει από την αρχή όλο το game 11,63 Giga uninstall και άντε στο επόμενο χαρείτε το εσείς guys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ναι το χαιρόμαστε , ακόμα closed είναι ... Υπομονή με pizza η σουβλάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimnikou1971 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα, Εχω πάρει τον 27" IMAC I5 3,1 με 1gb graphics card και εχω εγκαταστησει τα windows 7 σε 200gb partition disk με σκοπό να παίξω το star wars the old republic. Το εχω εγκαταστήσει και απεγκαταστήσει 3 φορές και συνέχεια έχω το ίδιο πρόβλημα....μόλις κάνω login και φορτώνει η αρχική οθόνη του παιχνιδιού, τότε με πετάει έξω. Το πρόβλημα που διέγνωσαν τα windows είναι το παρακάτω. Όνομα συμβάντος προβλήματος: APPCRASH Όνομα εφαρμογής: swtor.exe Έκδοση εφαρμογής: 1.0.0.0 Χρονική σήμανση εφαρμογής: 4f04e38b Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: ntdll.dll Έκδοση ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: 6.1.7601.17514 Χρονική σήμανση ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: 4ce7b96e Κωδικός εξαίρεσης: c0000005 Μετατόπιση εξαίρεσης: 0000ef00 Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7601.2.1.0.768.11 Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032 Βοήθεια!!!!δεν ξέρω τι να κάνω! Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μ'ενα γρηγορο search βρηκα αυτο εδω http://www.swtor.com/fr/community/showthread.php?t=92247 Βασικα λεει οτι το προβλημα ειναι στο DVD με το οποιο εκανες install Η λυση απο οτι λεει ειναι να κατεβασεις τον client installer απο το site και να κανεις reinstall O installer λεει θα αντικαταστησει τον launcher και θα εισαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimnikou1971 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μ'ενα γρηγορο search βρηκα αυτο εδω http://www.swtor.com/fr/community/showthread.php?t=92247 Βασικα λεει οτι το προβλημα ειναι στο DVD με το οποιο εκανες install Η λυση απο οτι λεει ειναι να κατεβασεις τον client installer απο το site και να κανεις reinstall O installer λεει θα αντικαταστησει τον launcher και θα εισαι οκ Ξερεις το link για να κατεβασω το client installer? Μπήκα στο site αλλα δεν το βρήκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 http://www.swtor.com/info/faq/game#311617 Τριτη ερωτηση απο τα αριστερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimnikou1971 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 χιλια ευχαριστω!!!!!έφτιαξε!!!!!!!!!!!!!!Φίλε Atallos1 κ πάλι χίλια Ευχαριστώ!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Να'σαι καλα bro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvog Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Παίδες εγώ για πρώτη μου παίζω ΜΜΟ και μπήκα σε έναν PVE και έχω έναν καλούτσικο consular lvl 20+ Να ρωτήσω... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΝ SERVER (πχ. PVP) ??? THANX προκαταβολικά για την όποια απάντηση. Μακάρι να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Παίδες εγώ για πρώτη μου παίζω ΜΜΟ και μπήκα σε έναν PVE και έχω έναν καλούτσικο consular lvl 20+ Να ρωτήσω... ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΝ SERVER (πχ. PVP) ??? THANX προκαταβολικά για την όποια απάντηση. Μακάρι να γίνεται... Δυστυχώς αγαπητέ δεν γίνεται...προς το παρόν! Κάποια στιγμή (εκτιμώ όχι στο μακρινό μέλλον) θα ανοίξουν και τα server transfer. Οπότε συνέχισε το lvl up και όταν ανοίξουν τα transfers φεύγεις. Να ξέρεις οτι λογικά θα είναι επί πληρωμή, εκτός και αν επιτρέψουν κάποια να γίνονται δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μίας και είσαι 20 lvl μόνο εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις reroll στον server που θες με την παρέα που θες μιας και είναι λίγα τα level που έχεις να καλύψεις. Free transfers συνήθως βλέπουμε σε πιθανές ερημώσεις από servers, κάτι που θα διαπιστώσουμε αν θα γίνει σε 10 ημέρες το νωρίτερο. Το κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού πλησιάζει. Η στιγμή που το χέρι πρέπει να μπει στην τσέπη και να αξιολογηθεί το προϊών έφτασε. Και δεν έχει να κάνει μόνο με εμάς αλλά με το σύνολο των συνδρομητών. Δική μου εκτίμηση είναι ότι θα έχουμε μερικά server merging αλλά όχι στο βαθμό παρόμοιων τίτλων του είδους και φαντάζομαι πως θα δοθούν μερικά transfers free. Λογικά κατά τα μέσα - τέλος Φεβρουαρίου αφού θα έχουν ισορροπήσει οι servers μετά από το crash test του πρώτου μήνα. Επίσης αν ψάχνεις για ελληνικό community, για να μην πω όλοι, οι περισσότεροι τουλάχιστον των Ελλήνων έχει μαζευτεί στον Legions of Lettow. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα