Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι πιο πολλές ελληνικές guild είναι συγκεντρωμένες στον server Legions of Lettow (PvP). Υπάρχουν και άλλες και σε άλλους servers, μια ματιά στο thegathering.gr ή στο προηγούμενα posts και θα βρεις αρκετές πληροφορίες.

Όσον αφορά τη Bioware:

http://www.swtor.com/blog/new-year%E2%80%99s-pvp-update

Πιστεύω ότι κάνει φιλότιμες προσπάθειες και για αυτό εγώ είμαι ικανοποιημένος.

Συμφωνω, γενικα βλεπω μεγαλη ανταποκριση απο τους developers, μαζικη θα ελεγα και ουσιωδης. Ευελπιστω και σε ουσιωδη βελτιωση του fps στα wz. Κατα τ αλλα ειμαι ευχαριστημενος κ εγω με οτι ακουω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι πιο πολλές ελληνικές guild είναι συγκεντρωμένες στον server Legions of Lettow (PvP). Υπάρχουν και άλλες και σε άλλους servers, μια ματιά στο thegathering.gr ή στο προηγούμενα posts και θα βρεις αρκετές πληροφορίες.

Όσον αφορά τη Bioware:

http://www.swtor.com/blog/new-year%E2%80%99s-pvp-update

Πιστεύω ότι κάνει φιλότιμες προσπάθειες και για αυτό εγώ είμαι ικανοποιημένος.

Συμφωνω, γενικα βλεπω μεγαλη ανταποκριση απο τους developers, μαζικη θα ελεγα και ουσιωδης. Ευελπιστω και σε ουσιωδη βελτιωση του fps στα wz. Κατα τ αλλα ειμαι ευχαριστημενος κ εγω με οτι ακουω...

Όλα αυτά είναι αναμενόμενα αλλά καλοδεχούμενα.

Μεγαλύτερο θέμα θεωρώ το performance στα warzones (που έχουν οι φίλοι μου εγώ είμαι στα 60 frames) αν δεν το φτιάξουν θα παρατήσει ο κόσμος το game. Επίσης το απαράδεκτο input lag.

ξερεις κανεις τι ωρα ελλαδος ανοιγουν οι σερβερς σημερα?

πεσανε απο τις δεκα το πρωι για ενα update Κ δε βρηκα ινφο για το ποτε ανεβαινουν

edit:μολις ειδα πως ανεβηκαν ακυρο το ποστ :mrgreen:

ξερεις κανεις τι ωρα ελλαδος ανοιγουν οι σερβερς σημερα?

πεσανε απο τις δεκα το πρωι για ενα update Κ δε βρηκα ινφο για το ποτε ανεβαινουν

edit:μολις ειδα πως ανεβηκαν ακυρο το ποστ :mrgreen:

τι, δεν ειναι 24/7;

γιατι εχεις ακουσει για σερβερς 24/7? ουτε καν οι blizzιαρηδες δε το κανουν αυτο με τους 10εκ συνδρομητες

σορρυ αλλα στο tales of pirates π.χ. ακομα και οι private servers του (και ο official) ειναι 24/7, και δεν ειναι του the old republic;

σορρυ αλλα στο tales of pirates π.χ. ακομα και οι private servers του (και ο official) ειναι 24/7, και δεν ειναι του the old republic;

Υπάρχει κάτι που λέγεται maintenance και patching ενός online game.

τι λέει τελικά το παιχνιδι? Διαβάζω ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα σε επίσημα και ανεπίσημα φορουμ και με μπλέξανε.

Θα το παιξετε και περαν του free μήνα?

Υπάρχει κάτι που λέγεται maintenance και patching ενός online game.

Κοιτα, σε καμια περιπτωση δεν εννοω οτι σε 24/7 σερβερ μπορεις να παιζεις 24 ωρες το 24ωρο αλλα και παλι, ακομα και για το patch ο server θα πρεπει να παραμεινει ανοικτος οποτε θεωρητικά ειναι 24/7 (αν ειναι ανοικτος και ολες τις υπολοιπες ωρες)

τι λέει τελικά το παιχνιδι? Διαβάζω ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα σε επίσημα και ανεπίσημα φορουμ και με μπλέξανε.

Θα το παιξετε και περαν του free μήνα?

το παιχνιδι σε ψηνει για δημιουργια alt μονο κ μονο για να δεις το στορυ ...endgame παντως δε ξερω τι γινεται εχω λβλ 30 ακομα, οι 50αρηδες μιλανε για bugs σε Raids k instances...τουλαχιστον ετσι μου ειπανε κανα 2 ατομα που ρωτησα..μην παρω ομως κ στο λαιμο μου κανεναν..απο πρωτο χερι δεν ειδα τπτ ακομα..μαλλον θα παιξω κ μετα τον μηνα..χωρις παρολα αυτα καποιον τρελο ενθουσιασμο..ειναι κ που κ για wow δεν ειμαι με τη καμμια πλεον οποτε με βρησκει στην καταλληλη εποχη :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...