chaplin1981 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ισχύει το απο πάνω σχόλιο ωστόσο ισχύουν και τα προαναφερθέντα προβλήματα.Με χαλάει αφάνταστα να παίζω εναντίον 50άρηδων.Εχθές είχα τα 2 καλύτερα pvp ever.Ο λόγος απλός.Το σύστημα που παίζω ειναι αποκλειστικά για levels κοντά στο δικό μου. Επίσης,που είναι τα macros οεο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δυο γρηγορες ερωτησουλες πριν φυγω για Πλαισιο. 1) Μπορω να παιξω τον 1 μηνα που εχει με το παιχνιδι χωρις να εχω πιστωτικη ή πρεπει να αγορασω και gamecard? 2) Εχουμε καμια ελληνικη guild σε pvp server με ventrilo ή teamspeak? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Σίγουρα στην δημιουργία λογαριασμού θα πρέπει να δηλώσεις κάποια πιστωτική η paysafe/. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 C2F, παίζεις SWTOR; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Σίγουρα στην δημιουργία λογαριασμού θα πρέπει να δηλώσεις κάποια πιστωτική η paysafe/. Paysafe ή paypal? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Paypal κατα 99% Δεν υπαρχει σοβαρο MMORPG που να δεχεται paysafe,ακομα τουλαχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Διαβαζω τα σχολια σας για τα Warzones και δε προκειται να διαφωνισω φυσικα. Θα επρεπε να υπαρχει WZ lvl from-to οπως εχουμε ξαναπει. Παρολαυτα επειδη το wz δινει παρα πολυ xp, το "δωσανε" στους 50ηδες για να δωσουν στους leveling players ας πουμε μια υποχρεωτικη πορεια στο world questing xp. Προσωπικα αν και καμενος pvpακιας ανεβηκα μονο με questing με ελαχιστα wz ενδιαμεσα για να δω ολες τις περιοχες. Οσο αφορα το ποσο skilled η noobs ειναι οι randoms μην ειστε τοσο απολυτοι. Δεν ειναι ολοι οι randoms αχρηστοι, υπαρχουν ΚΑΙ αχρηστοι. Στον server Niman που ειμαι απο republic side εχω φτιαξει την guild <Invictus>, στον ιδιο server απο Imperial side παιζουν οι Ensidia του wow... τα pve freaks, με ονομα BRB BOWFLEXING. Με γνωμονα οτι η guild μου αποτελειται απο skilled pvp players που στο wow ηταν ολοι 2200-2300+ Ratings πιστεψτε με τους εχουμε σκισει! Σε ολα τα wz οποτε το 4man premade μας συναντησει Ensidia τους νικαμε (η μιση guild τους ειναι sith sorcerers, lame, εχουνν 8-9 τετοιους). Στα stream που εχουν ανεβασει τις νικες τους εκατσα χτες και ειδα ολα τα βιντεο τους με διαρκεια 2 ωρων το καθενα... σε κανενα δε μας ειδα, δε τα ανεβασαν, δειχνουν μονο τις νικες τους με κατι guilds που δε.... μου φαινεται θα κανω ενα upload να δουνε τι εστι Invictus! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εμένα δυστυχώς δεν μου αρέσει το chat system που χρησιμοποιεί οπότε μάλλον πάει για άκυρο φαντάσου θέλω να κάνω FP:Hammer Station και πρέπει να απευθυνθώ σε 50-60 άτομα που βρίσκονται στο fleet και από αυτούς είναι 30ριδες 40ριδες 50ριδες ενώ εγώ θέλω 17-18 lvl για να αποφύγουν τους Kινεζους κατέστρεψαν το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 εμένα δυστυχώς δεν μου αρέσει το chat system που χρησιμοποιεί οπότε μάλλον πάει για άκυρο φαντάσου θέλω να κάνω FP:Hammer Station και πρέπει να απευθυνθώ σε 50-60 άτομα που βρίσκονται στο fleet και από αυτούς είναι 30ριδες 40ριδες 50ριδες ενώ εγώ θέλω 17-18 lvl για να αποφύγουν τους Kινεζους κατέστρεψαν το game Εγω γραφω lf 19-21 lvl tank,heal και μου μιλάν μονο παίκτες αυτου του επιπέδου. Βρε παιδιά,αυτό το παιγνίδι πάσχει κάπως στο οικονομικό μέρος; με δέρνει η αφραγκια συνέχεια..... εχω archaeology,underworld trading,synthweaving αλλα ουτε να πουλήσω μπορώ αυτα που φτιάχνω και συνέχεια χαλάω λεφτα για missions.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δείτε το παρακάτω link από το official forum. Έπεσε στην προσοχή μου, και πραγματικά έχει γίνει χαμός. http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=113949 Προσοχή δεν λένε ότι παρατάνε το παιχνίδι απλά πως απαιτούν να φτιαχτούν κάποια πράγματα και είναι ένας τρόπος διαμαρτυρίας. Δεν γίνετε παιδιά στα 10lvl με 4 skill να πηγαίνεις στον ίδιο κουβά με τον bolstered pvp geared 50ρι. Απλά δεν έχει ξαναγίνει σε κανένα game. Ελληνικό community (Empire Greek Guild) μην ξεχνάτε τους Αργοναύτες στο argonaut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 χαλάω λεφτα για missions.. Καλύτερα φτιάχνε για σένα ή κάνε καλά bracers/belt που δεν πέφτουν πορτοκαλί/moddable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Καλύτερα φτιάχνε για σένα ή κάνε καλά bracers/belt που δεν πέφτουν πορτοκαλί/moddable. εχω ξεφραγκιαστει απο το πολύ reverse engineer,οτι σχέδια εχω,τα εχω φτάσει στο μοβ(έχω και 3 κίτρινα,1 στέμμα και 2 ρόμπες με 3 σλοτ) αλλά δεν μπορώ αυτη την αφραγκια.....Ολοι εχουν αεροπλανάκια κι εγώ πάω ποδαράτο, by the way 110 crafting skill εδω,ειδίκευση μου τα medium armor, bel'gar,δέχεται παραγγελίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Βρε παιδιά,αυτό το παιγνίδι πάσχει κάπως στο οικονομικό μέρος; με δέρνει η αφραγκια συνέχεια..... εχω archaeology,underworld trading,synthweaving αλλα ουτε να πουλήσω μπορώ αυτα που φτιάχνω και συνέχεια χαλάω λεφτα για missions.. Ουτε καν ομως! Εγω προσωπικα βγαζω ΠΟΛΥ χρημα ΜΟΝΟ με slicing, στελνω 5 companions συνεχεια και ασταματητα για αποστολες για lockboxes, επιστρεφουν με lockboxes που εχουν μεσα απο 1κ-5κ credits. Εχω ξοδεψει πολλα λεφτα, παιρνω skills mounts, items απο galactic market (Auction House), τα παντα ολα και ασν 50αρης ειμαι συνεχεια με λεφτα, και στο lvling ειχα παντα αρκετη εως διπλασια διαφορα σε χρημα απο ολους τους φιλους μ που ανεβαιναμε μαζι. Διαβασε οδηγους σε google και youtube (οπως ειδα κι εγω πριν ξεκινησω το παιχνιδι) και θα δεις ποια proffs ακιρβως πρεπει να εχεις για να εισαι με γεματες τσεπες συνεχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Υπαρχει καποιος τροπος να δω το population του καθε server? Θα ηθελα να μπω σε καποιον PvP στο side που δεν εχει την αριθμητικη υπεροχη, για να μπαινω πιο γρηγορα στα BGs. Αν υπαρχει και καποια ελληνικη guild να μου προτεινετε για εναν τετοιο server, θα σας ημουν υποχρεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Watt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Οι πιο πολλές ελληνικές guild είναι συγκεντρωμένες στον server Legions of Lettow (PvP). Υπάρχουν και άλλες και σε άλλους servers, μια ματιά στο thegathering.gr ή στο προηγούμενα posts και θα βρεις αρκετές πληροφορίες. Όσον αφορά τη Bioware: http://www.swtor.com/blog/new-year%E2%80%99s-pvp-update Πιστεύω ότι κάνει φιλότιμες προσπάθειες και για αυτό εγώ είμαι ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα