alex_000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ωραια όλα αυτά. Εγω ακομα 35 ειμαι δεν μπορω να το καιω πια όπως παλια. Εχω ινκουιζιτορ και βλεπω ότι μιαζει πολύ στον λοκ .. Ειχα warrior lock kai mage στο wow εκανα πολύ pvp και με τους τρεις. Ηθελα κατι που να παει προς μαγε τον λοκ τον μισουσα ασχετα αν ειχα ψηλα ρατιγκ. Θελω ταχυτητα και κινηση του μαγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δε βαριέστε να παίζετε μια ζωή caster ranged? Ψηθείτε για κάνα pew pew char Πέρα απ'την πλάκα οι trooper, bounty hunter, smuggler, agent έχουν ωραία mechanics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 200 μερες played ειχα με τον warrior πριν τον πουλησω. Εκανε ο αδερφος warrior και ειπα να μην κανω και εγω Καλα για πιου πιου με πιστολακια ουτε καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλα για πιου πιου με πιστολακια ουτε καν Ξεχνα το δεν ειναι ετσι οπως το φανταζεσαι, κανουν τρομερο dmg και εχουν και close combat abilities! Btw o sith inquisitor ειναι L-A-M-E ! Στον σερβερ μου τεραστιο ποσοστο παιχτων εχουν ρολαρει αυτη τη class... στα bg ενα στα 2 bg εχει μεσα απο τους 8 emenies, τους 6 να ειναι inquisitor, Sorcerer για την ακριβεια. Αυτη η class εχει τα κερατα της, absorb shield, cc, big dmg, big hp, sprint, heal.... δλδ τα νευρα μου!!! Στα bg δημιουργουν τρομερο προβλημα, ολοι πηγανε και ρολαρανε την ιδια class... KOS list οποιον inqusitor βλεπω! ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρονιά παλικάρια! May the force be with us this year! Θα τη χρειαστούμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ξερει κανεις 50αρης να μου πει τα HCs ποση ωρα περιπου κοστιζουν για να γινουν clear? το λεω γιατι εχω δει αρκετους pvpers που πανε για το +2 set bonus απο pvp armor set kai +2 apo pve armor set και λεω αν ειναι γρηγορο μεσα απο τα daily να παρω τα 2 items και δρομο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimnikou1971 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 καλημερα, Εγκατέστησα στο imac 3,1 Ι5 1gb καρτα γραφικων το παιχίδι και την ώρα που φορτώνει ξαφνικά, με πετάει. Την πρώτη φορά που το έβαλα ξεκίνησε με τα αρχικά τράιλερ, αλλά επειδή δεν ήθελα να τα δω πάτησα esc, με πέταξε έξω, και από τότε όταν φορτώνει συμβαίνει το ίδιο. Εκανα απεγκατασταση και ξανα το ιδιο. Ξέρει κανείς γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Plug Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το αγόρασα κι εγω σήμερα αλλά αφου έκανα redeem τον κωδικό μου,μου λέει there is no active subscription,ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Plug πρέπει να βάλεις κάποια πιστωτική κάρτα ή game card για να μπορέσεις να παίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 καλημερα, Εγκατέστησα στο imac 3,1 Ι5 1gb καρτα γραφικων το παιχίδι και την ώρα που φορτώνει ξαφνικά, με πετάει. Την πρώτη φορά που το έβαλα ξεκίνησε με τα αρχικά τράιλερ, αλλά επειδή δεν ήθελα να τα δω πάτησα esc, με πέταξε έξω, και από τότε όταν φορτώνει συμβαίνει το ίδιο. Εκανα απεγκατασταση και ξανα το ιδιο. Ξέρει κανείς γιατί? Είχε το ίδιο πρόβλημα και ένας φίλος. Κάνε ένα repair από τον Launcher και θα είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τέλειωσα και το Jedi Knight story νομίζω. (το βασικό, γιατί έχει πάλι συνέχεια, αλλά έσωσα τον γαλαξία for now ) Με την βοήθεια ενός φίλου όμως, γιατί η BioWare troll-άρει άσχημα σε κάποια πράγματα και ακόμη και αν δεν είχαν bug, θα ήταν δύσκολη η τελική μάχη. Απλά σημείωση/μισοspoiler για jedi knights, φροντίστε να έχετε "καλοφτιαγμένο" τον T7 πριν την τελική μάχη. Υπάρχει και puzzle που δίνει chest με blue items να τον φορτώσετε, αλλά όπως και σε άλλους, έτσι και σε εμένα bug-αρε και δεν άνοιγε Επίσης Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2012 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Ενώ στα official forums και σε όλα τα fansite που έχω διαβάσει υπάρχει σοβαρό θέμα με τα warzones η Bioware επιμένει να μένει στην σκιά και να μην δίνει καμία απάντηση. Είμαι casual gamer που όμως μου αρέσουν πολύ τα pvp κυρίως τα OW αλλά και τα Warzones. Είναι η πρώτη φορά όμως που παίζω τόσο όχι διασκεδαστικά pvp. Θέλουν μικρό que? Δεν σε αφήνουν να διαλέξεις ποιο warzone θες να παίξεις; Όλοι μαζί σε ένα κουβά; ο 50 με τον 10; ο έχω 80 skill με τον έχω 5 skill; o bolstered pvp geared 50ρις που αποτυχημένα 4 παίχτες προσπαθούν να τον κατεβάσουν; Την πρώτη εβδομάδα δεν είχα κανένα πρόβλημα και τα warzones ήταν αρκετά διασκεδαστικά. Όσο περνάει ο καιρός όμως τα πράγματα δυσκολεύουν. Με το ζόρι πια στα 40+ level τολμώ να πατήσω μία φορά την ημέρα (από 10-15 που έβαζα στο ξεκίνημα) συμμετοχή στα Warzones, σε κάτι που θα μου άρεσε να παίζω. Και ενώ η οργή των συνδρομητών πολιορκεί τα official forums η Bioware προτιμά την σιωπή. Δεν είμαι ο καλύτερος pvp gamer αλλά νομίζω πως είμαι καλός, και θέλω το παιχνίδι να μου δίνει το δικαίωμα να μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός και όχι μειονέκτημα για την ομάδα μου επειδή είμαι 49-. Ποια η γνώμη σας στα παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Εγώ δεν πατάω το πόδι μου τόσο στο PvP, γιατί όπως σε κάθε game σήμερα, μα κάθε είδους, αν δεν πεις στον άλλον "ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ, ΚΑΝΕ CAP!", δεν θα το κάνει ποτέ. Situational Awareness 0. Και μετά έχεις τον κάθε "γ_μάουα" που "OMG, this team sucks" *_____ left the Ops* Σε πιο happy note, πήρα το Korrealis Commander χθες και έμεινα με 9.1k. Πρέπει να γυρίσω στο μάζεμα πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vortexxx Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 To game το εχουν ξεκινησει πολλοι που δεν εχουν ιδεα απο ΜΜΟ γι'αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 To game το εχουν ξεκινησει πολλοι που δεν εχουν ιδεα απο ΜΜΟ γι'αυτο. Ενώ όσοι έχουν ιδέα την παλεύουν πχ. Το πόσο έχεις παίξει δεν έχει σχέση με το πόσο καλός είσαι, αυτή είναι μια πολύ πικρή διαπίστωση όσων έχουν ασχοληθεί με battlegrounds / arena PVP games. Αν στον άλλο δεν κόβει τώρα δε θα κόβει ούτε μετά από 1000 ώρες παιχνιδιού, και τούτη δυστυχώς είναι η κατάρα αυτού του τύπου παιχνιδιού. Το κακό matchmaking είναι σαφώς άλλη ιστορία αλλά οι βλάκες είναι παντού, είναι πολλοί και είναι αδύνατο να τους αποφύγεις αν παίζεις χωρίς γνώριμους παίκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα