__D3mIaN__ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Για να βλεπουμε το game και απο τις δυο μεριες, παραθετω 2 post απο παικτες που γραφουν στο επισημο φορουμ του παιχνιδιου μιλωντας για το προβλημα με το fps που απο οτι φαινεται το εχουν κατι χιλιαδες παικτων... μπειτε απλα και δειτε ποσα post υπαρχουν... λοιπον.. " I have the same problems in Warzones and it's definitely something to do with the game. I've monitored the resource usage whilst playing the game and no CPU core goes over 80%, the ram is ta a solid 75% and worst of all the game never pushes my 560 -ti above 45% load. Why does the game fall to 12 FPS when it still has significant system resources it can use? I could understand the FPS dropping if my CPU or card was at 100% load but they aren't. Plus I get more or less the same performance running the game at 1080p as I do in a 1048*768 window. Unbelieveable! " και ενας αλλος λεει " Warzones unplayable. Republic fleet WOOT family photo album slideshow. Each time i move, or combat, or fart sudden FPS drop. " Συμφωνω και με τους 2 γιατι εχω ακριβως το ιδιο θεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Sleepy σε ποιο server τον έχεις ? Εγώ προς το παρόν είμαι ahto city . Luka Sene (pve) είμαι με το guild από το WoW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ponstan111 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Είναι όντως σπαστικό το σύστημα με το LFG στο general chat.Απο εκεί και πέρα είτε θα κάνουν ενα tool σχετικά με αυτό είτε θα "πρέπει" ο κόσμος να χρησιμοποιεί εκτενέστερα το WHOIS.Εκεί μπορείς να δείς αν κάποιος ψάχνει για γκρούπ(μώβ ένδειξη δίπλα στο όνομά του)και αν βάλεις το ποντίκι πάνω στο όνομα(και εφόσον έχει χρησιμοποιήσει την επιλογή COMMAND)μπορείς να δείς και για ποιό quest θέλει.Προσωπικά το χρησιμοποιώ.Απο εκεί και ύστερα είναι θέμα του καθενός για το ΠΟΣΟ βιάζεται να βρεί γκρούπ.Δίλλημα?Θεωρώ πως όχι αλλα αυτή είναι προσωπική άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά επειδή είμαι να το αγοράζω και γω απο αύριο, απο τιμές πανω κάτω τα ίδια το εχουν ελλάδα απο τι κατάλαβα, και κάτι ακόμα, κανα server για να μην αρχίζω μόνος και βαρεθώ σχετικά, έχουμε κάτι; Επίσης με ενδιαφέρει για τους "καλούς" και όχι σιθ κουκουρούκου. Και ναι, τέτοιος είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Προσπάθησα να κάνω κ εγώ sith inquisitor και στο quest να ανακρίνεις τον μαθητευόμενο sith πήρα 50 light points... Escape > logout > jedi consular. Δεν με ενθουσίασε ΑΛΛΑ ο smuggler όλα τα λεφτά! Σε ποιον σέρβερ παίζετε παιδάκια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Σερβερ: Niman Class: Jedi Guardian Level: 50 Name: Giannis Ω ναι, παιδες πενηνταρησα, εχτισα και τα πρωτα μου epix, 5 ως τωρα pvp παντα! Και σημερα εκανα 14 σερι νικες στα bg παιζοντας με τον αδερφο μου και εναν φιλο σαν γκρουπακι. Φοβερο pvp οταν υπαρχει gear, αλλαζουν οι αντοχες, τα dmg, το mobility τα παντα ολα αλλαξε ολο το game. Νιωθω αρκετα καλυτερα και το μονο που θελω πλεον ειναι να δω βελτιωσεις στον τομεα του fps problem στο alderaan bg κυριως. Κατα τ αλλα ολα τα υπολοιπα δεν αποτελουν σοβαρο προβλημα καθοτι φτιαχνονται μεσα απο fixes + patches που με τον καιρο θα βγουν. Ειδα και εκανα explore τις world pvp περιοχες τοσο του πλανητη ILUM οσο και του Tattoine. Για τον δευτερο, να τονισω για οσους δε ξερουν οτι η περιοχη ειναι ανοιχτη για pvp για ολους! Κ αυτο σημαινει οτι μπορειτε να παιξετε μαπες ακομα και με κοσμο απο το faction σας, προωθει δλδ και το guild war pvp. Εχει vendors και διαφορα buff berserk 25% dmg και heal stations... Εχει να πεσει πολυ ξυλο παιδες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ρε, κανα pve boss δεν παίζει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ρε, κανα pve boss δεν παίζει;; Open world; Υπάρχουν κάποια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 demian παλικάριμ, ΓΙΑΝΝΗΣ;;; Γιατί Γιάννης;; Είναι τόσο κλασσικό starwars όνομα.. Σαν να θέλουν οι sith να ονομάζονται όλοι Darth Veidah!! Θέλω να ρωτήσω κάτι τους ποιο προχωρημένους μιας κ εγώ μέχρι 12 lvl έχω φτάσει τον smuggler μου. Είναι ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ για pvp Ο χαρακτήρας όσο μου φαίνεται; Ναι μεν βγάζει dps αλλά είναι sitting duck εφόσον για τα περισσότερα skill πρέπει να είναι "στα γόνατα"! Επίσης στο ένα κ μοναδικό warfront που πήγα δεν είχα πρόβλημα κανένα, απλά το game δεσμεύει ΠΟΛΛΗ ραμ.. περίπου 1,300mb απ΄ότι είδα. To game το παίζω σε 1920x1080 και high γραφικά. Έχω έναν phenumx4 965 (στα 3889) και την 6850 απλά ανεβασμένη στα maximum επιτρεπτά "overclock" settings. 850clock kai 1200 memory νομίζω. Βέβαια δεν πήγα κάπου που να έχει πολύ traffic, ευελπιστώ να παν όλα καλά και να φταίνε οι φριτέζες που έχετε για Pc (εγώ με το high end pc!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 demian παλικάριμ, ΓΙΑΝΝΗΣ;;; Γιατί Γιάννης;; Είναι τόσο κλασσικό starwars όνομα.. Σαν να θέλουν οι sith να ονομάζονται όλοι Darth Veidah!! Θέλω να ρωτήσω κάτι τους ποιο προχωρημένους μιας κ εγώ μέχρι 12 lvl έχω φτάσει τον smuggler μου. Είναι ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ για pvp Ο χαρακτήρας όσο μου φαίνεται; Ναι μεν βγάζει dps αλλά είναι sitting duck εφόσον για τα περισσότερα skill πρέπει να είναι "στα γόνατα"! Επίσης στο ένα κ μοναδικό warfront που πήγα δεν είχα πρόβλημα κανένα, απλά το game δεσμεύει ΠΟΛΛΗ ραμ.. περίπου 1,300mb απ΄ότι είδα. To game το παίζω σε 1920x1080 και high γραφικά. Έχω έναν phenumx4 965 (στα 3889) και την 6850 απλά ανεβασμένη στα maximum επιτρεπτά "overclock" settings. 850clock kai 1200 memory νομίζω. Βέβαια δεν πήγα κάπου που να έχει πολύ traffic, ευελπιστώ να παν όλα καλά και να φταίνε οι φριτέζες που έχετε για Pc (εγώ με το high end pc!) Ο smuggler ειναι μια χαρα class στα 50, ολες οι class εκτος απο sith inquisitor που ειναι lame op, ειναι πολυ καλες και viable. Οποτε αν σ ευχαριστει η class παιξε και θα δικαιωθεις. Οσο αφορα το θεμα του υπολογιστη κ εμεις εχουμε καλα pc. 6790 1GB ATI καρτα γραφικων, 4gb ram, overclocked cpu 3ghz, ο αδερφος μου 8πυρηνο ati sta 3,4 8gb ram ddr3 και την 6890 καρτα γραφικων. Κι ομως στα bg ειτε εχεις καλο pc ειτε μετριο εχες ιδια αποδοση παιζοντας στα 15-30 fps. Αυτο γιατι το game για καποιο λογο εχει προβλημα με το available resource managment. Δηλαδη δε μπορει να εκμεταλλευτει την διαθεσιμη ισχυ που εχεις ειτε σε ραμ ειτε σε καρτα γραφικων. Σα να υπαρχει ενα cap... δυστυχως, διαβασε στα official forums του swtor να δεις τι λενε... απειροι με το ιδιο προβλημα, και οχι στο world περιβαλλον οσο στα bg και κυριως στο alderann που εγω προσωπικα παιζω μεχρι και τα 9-10 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Σερβερ: Niman Class: Jedi Guardian Level: 50 Name: Giannis Ω ναι, παιδες πενηνταρησα, εχτισα και τα πρωτα μου epix, 5 ως τωρα pvp παντα! Και σημερα εκανα 14 σερι νικες στα bg παιζοντας με τον αδερφο μου και εναν φιλο σαν γκρουπακι. Φοβερο pvp οταν υπαρχει gear, αλλαζουν οι αντοχες, τα dmg, το mobility τα παντα ολα αλλαξε ολο το game. Νιωθω αρκετα καλυτερα και το μονο που θελω πλεον ειναι να δω βελτιωσεις στον τομεα του fps problem στο alderaan bg κυριως. Κατα τ αλλα ολα τα υπολοιπα δεν αποτελουν σοβαρο προβλημα καθοτι φτιαχνονται μεσα απο fixes + patches που με τον καιρο θα βγουν. Κομπλέ Γιάννη!Μόλις κατάφερες να κάνεις τον εαυτό σου να βαρεθεί ένα game πιο γρήγορα από όσο άξιζαν τα όσα λεφτά έδωσες για να το πάρεις! Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αν αλλάξεις το alderaan bg με warsong gulch bg τότε μου φαίνεται ότι κτλβένεις που το πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κομπλέ Γιάννη!Μόλις κατάφερες να κάνεις τον εαυτό σου να βαρεθεί ένα game πιο γρήγορα από όσο άξιζαν τα όσα λεφτά έδωσες για να το πάρεις! Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά αν αλλάξεις το alderaan bg με warsong gulch bg τότε μου φαίνεται ότι κτλβένεις που το πάω Mα το alderaan bg δεν ειναι σαν το wsg, δεν ειναι cap the flag. Πιο πολυ θα θυμιζει το arathi basin που κ παλι εχει διαφορετικη λογικη, πιο αρενα, πιο πολυ ξυλο... αλλα να σου πω κατι, δε ξερω αν θα το μετανιωσω που πηρα το game, πραγματικα δε ξερω... την εχω φαει τη φολα με το age of conan οποτε παντα παραμενω επιφυλακτικος. Στο conan ομως καλη ωρα τετοια ωρα.. ειχα ηδη ξενερωσει, συν οτι το aoc δεν εχει τοσους παικτες και τοσους full servers. Γενικα ως τωρα με εξαιρεση το fps προβλημα στο συγκεκριμενο bg, το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο με αρκετα νεα πραματα. Θετικα εχει? Ναι. Αρνητικα εχει? παλι ναι. Ειναι το καλυτερο παιχνιδι ολων των εποχων? Οχι. Ειναι ομως μια αρκετα καλη προσπαθεια να εχουμε ενα πιθανως αναπτυσομενο παιχνιδι, θα δειξει. Εγω θανο αν γουσταρω πιο πολυ απ ολα αυτο το παιχνιδι ειναι γιατι εχει world pvp... δεν ειναι instanced, το pvp δε περιοριζεται μονο σε bg-arena, μολις γεμισει 50αρηδες με gear θα δουμε αρκετο ξυλο οπως το θυμασαι σε L2... περπατας και... ξυλο.. σε ακυρα μερη χωρις λογο γιατι εισαι απλα κοκκινος!!! μογγολιες Θα δειξει, σε ποσοστο ικανοποιησης ως τωρα εχοντας στο μυαλο μου και ολα τα αρνητικα στοιχεια του παιχνιδιου, ειμαι στο 65-70%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ το είπα κυρίως γιατί το έλιωσες να πας γρήγορα 50 και δεν το απόλαυσες.Μακάρι να είναι τόσο γαμάτο να το πάρω και εγώ εσύ είσαι ο beta tester μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγω θανο αν γουσταρω πιο πολυ απ ολα αυτο το παιχνιδι ειναι γιατι εχει world pvp... δεν ειναι instanced, το pvp δε περιοριζεται μονο σε bg-arena, μολις γεμισει 50αρηδες με gear θα δουμε αρκετο ξυλο οπως το θυμασαι σε L2... περπατας και... ξυλο.. σε ακυρα μερη χωρις λογο γιατι εισαι απλα κοκκινος!!! μογγολιες Ισχυει αυτο ρε παιδια? Θελω να πω, στις περιοχες που μπορεις να κανεις world pvp στα 50, θα βρεις κοσμο? Εχει quest για παραδειγμα εκει ή ειναι μια περιοχη οπου αν θες πας και τριγυρνας μεχρι να βρεις καποιον να τις παιξεις? Σε προτρεπει το παιχνιδι να πας εκει ή οι περισσοτεροι θα κανουν pve instances στο endgame? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ το είπα κυρίως γιατί το έλιωσες να πας γρήγορα 50 και δεν το απόλαυσες.Μακάρι να είναι τόσο γαμάτο να το πάρω και εγώ εσύ είσαι ο beta tester μου. Μια χαρα το απολαυσα απλα ξερεις οτι εγω αν κατσω σε ενα game... real life bot. Ε... εκανα αυτο που ξερω καλα ξερεις εσυ... απλα επειδη ξερω οτι εσυ εισαι raid freak θανο κ εγω ειμαι pvp freak απο pve μερια δε θα σου φερω ΠΟΤΕ νεα, παρολο που τα pve gear look ειναι τρομερα σε σχεση με τα pvp για την class μου, ειμαι pvp dedicated!! Το pvp μ αρεσει πολυ σε ολα, dmg, cc, mechanics, rotation, χωραει βελτιωσεις αλλα τι στο καλο, πρωτος μηνας ειναι... εχουμε δρομο. Ισχυει αυτο ρε παιδια? Θελω να πω, στις περιοχες που μπορεις να κανεις world pvp στα 50, θα βρεις κοσμο? Εχει quest για παραδειγμα εκει ή ειναι μια περιοχη οπου αν θες πας και τριγυρνας μεχρι να βρεις καποιον να τις παιξεις? Σε προτρεπει το παιχνιδι να πας εκει ή οι περισσοτεροι θα κανουν pve instances στο endgame? Ως τωρα περασα απο τις περιοχες αυτες καθως ανεβαζα τον χαρακτηρα μου και ειχε πραγματικα καθε quest και μια φαπα.. συνεχεια! Στο 50 που ειμαι επειδη λιωνω στα bg για να ντυθω με καλο pvp gear δεν εχω ψαξει τι και πως και που. Υπηρχε quest που σ ελεγε πηγαινε να ανακαλυψεις την pvp area στον tattoine πλανητη, πηγα και ειδα διαφορα εκει περα, οποτε εκτιμω οτι με καποιο τροπο θα εχει νταβαντουρι εκει δε το χω ψαξει ως προς το θεμα του quest! Ειναι pvp free for all area οποτε κατι θα ετοιμασαν για world pvp, πραγματικα ομως δε το χω εξερευνησει αυτο εφοσον δεν εχω ντυθει οπως θελω. Δυστυχως αυτα τα παιχνιδια μπαινουν σε τροχια γυρω απο τις απαιτησεις των pve ppl. Απορω γιατι κανετε pve... τι το ωραιο ειναι να κουραζεσαι με Non Person Characters, preprogrammed npcs που καθεσαι και τα βαρας με αλλο tactic καθε φορα! και λενε μερικοι κιολας θελουν καινοτομιες.... ρε πατε καλα? Σα να παιζεις skyrim ειναι... Mmo=interact με αλλους ανθρωπους, αν δε κανεις pvp να σε πιασει το ριγος... το αγχος του ξυλου... η αληθινη προκληση να πολεμας με αλλους που το επιπεδο τους καθοριζει και το tactic σου, ε δε πας πουθενα, δε παιζεις game. Eγω για καποιο λογο θα επαναλαβω τα λογια των developers και ειδκα του Στηβ Ρηντ, που ειπε οτι θελουμε να κανουμε το παιχνιδι longlasting για πολυ κοσμο σε pve και pvp. Για να δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα