zeratul4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μολις εβαλα τον κωδικο για το game και λεει οτι εχω 29 μερες ακομα.Αλλα για να παιξω πρεπει να αγορασω και gamecard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 συμφωνώ με το κόκκινο φάντασμα μέχρι τελευταίας τελείας όμως παρόλα 'ύτα καίγομαι και γω !! αλλά για συνδρομή θα το σκεφτώ σοβαρά εδώ μιλάμε είναι τόσο scripted το game που αισθάνομαι χαμένος όλη την ώρα και δεν είμαι ο μόνος ναι ή paypal ή πιστωτική ή game card κλασσικά όπως σε κάθε mmo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Έχω παίξει ακόμα και 6 το πρωί και δεν έχω δει ποτέ περιοχή με λιγότερα από 30 άτομα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ήσουν σε queue και να μπήκες σε server με τόσα λίγα άτομα. Στο full server μου οι republic στην κεντρική πόλη είναι μόνιμα 100+ Το όλο θέμα του "δεν είναι MMO" είναι τεράστια μπούρδα που αναπτύσσεται από τους haters επειδή έχει πολύ καλό single player. Αν ισχύει αυτό τότε δεν είναι MMO και το WoW στο οποίο κάθονται όλοι σε μια πόλη και χοροπηδάνε περίμενoντας να μπουν σε bg/instance/raid. Φυσικά και το WoW είναι MMO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Sleepy σε ποιο server τον έχεις ? Εγώ προς το παρόν είμαι ahto city . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Οι δικές μου εντυπώσεις είναι οι εξής: Αρνητικά: Μακράν από τα χειρότερα pvp που έχω παίξει. Ο 50ρις με τα 80 skill στον ίδιο κουβά με τον 10ρι με τα 2 skill. lol Warfront - faction unbalance = παίζεις όλη μέρα huttball γιατί οι jedi είναι λίγοι, τουλάχιστον βάλε και τα άλλα wf mix γιατί έχουμε βαρεθεί την ζωή μας με 1 wf. Premade guild party? Προφανώς στην Bioware το άκουσαν πρώτη φορά. Μπορούν να δηλώσουν μόνο 4 άτομα ταυτόχρονα και μετά το wf για να σας σπάσουν και τον τσαμπουκά που κάνατε αυτό το παράπτωμα σας σπάνε και το party. Δοκιμάσατε να κάνε ops group (4+) για να μπείτε σε wf? Δεν παίζει! Όπως είχα πει και παλαιότερα προωθεί το solo gaming. Από το 0 μέχρι τα 40 δεν μπορείς να διοργανώσεις κανένα σοβαρό guild activity. Δεν ξέρω αργότερα τι παίζει Skill Lag FTW! Αυτό τελευταία φορά το βίωσα στο FFXIV. Lag Spikes γενικώς ακόμα και σε low prefrencies Massive MMO? Δεν νομίζω. Δεν ξέρω τι λένε τα computer και οι αριθμοί αλλά το launch day του Aion που σκάσαμε στο ίδιο spot μερικές εκατοντάδες και γέμισε η πίστα κόσμο εδώ δεν το έζησα και ας έχει 2 εκατ. preorders. Άσε και στα wf που μπαίνω όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι. Έχω αρχίσει να τους μαθαίνω και όλας! Faction Balance. Μου άρεσε η ιδέα της NcSoft που δεν σε άφηνε να φτιάξεις άλλους χαρακτήρες (δεν μιλάω για τον πρώτο φυσικά, αλλά για τους alts) σε overpopulated faction στον ίδιο server. Space Combat... κάθε μέρα το ίδιο και το ίδιο... είναι δυνατόν να αποστηθίσεις και τα spawn μετά από λίγες δοκιμές. Για να πάς στο imperial fleet πρέπει... να πας στο space port του πλανήτη, να πας στο σκάφος σου, να πας στον orbital station, να πας στο σκάφος, να ταξιδέψεις στον imperial fleet, να βγείς στο hangar και απο εκεί στο imperial fleet...LOL???? (σας προκαλώ να το χρονομετρήσετε... δεν συζητάω το θέμα της επιστροφής για την συνέχιση των quests σας) Θετικά: Τρομερό story line. Όπως είχα πει είναι ένα Dragon Age που μπορείς να το παίξεις με τα φιλαράκια σου. Μοναδικό στο είδος του για το συγκεκριμένο. Πραγματικά νομίζω οτι είναι το απόλυτο Online RP. Μπράβο τους και τους βγάζω το καπέλο. Δεν νομίζω οτι θα μπορέσει εύκολα κάποιος να τους ανταγωνιστεί σε αυτό. Πραγματικά έχει ατμόσφαιρα που όμοια της δεν θα έχετε ξαναδεί σε άλλο παιχνίδι. Ιδίως αν έχεις δει και τις ταινίες... κλείνω το raidcall για να μην μου χαλάει την ατμόσφαιρα. Πραγματικά απο τα πιο εύκολα xp που έχω συναντήσει. Αφού μερικές φορές ζητάω να ήταν λίγο πιο ζόρικο γιατί στα 28 μου ήμουν ακόμα στον πλανήτη για lvl 22. Αν κάνεις λίγο απο όλα, warfronrs, pve, storyline, space combat το xp πάει σύννεφο. Η ώρα περνάει πολύ ευχάριστα. Διαφορετικό craft. Προσωπικά εμένα δεν με καλύπτει ιδιαιτέρως. Σε γενικές γραμμές ο κάθε χαρακτήρας μπορεί να κάνει μόνο 1 craft ολοκληρωμένο. Ενδιαφέρουσα λογική μιας και κίνησε το εμπόριο απο την πρώτη και όλας ημέρα. Καθόλου gold sellers τουλάχιστον στο chat. Μάλλον επειδή δεν υπάρχει και ιδιαίτερη ανάγκη για χρήμα αλλά και ότι σπάει ο κόσμος σε πολλούς πλανήτες. Συμπερασματικά. Μόνο και μόνο για το RP κομμάτι είναι κάτι μοναδικό. Θα το δοκιμάσω μέχρι τα 50 και βλέπουμε μετά τι θα μας προσφέρει για να μείνουμε. Μοναδικό Story! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Watt Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Μερικές απορίες-παρατηρήσεις για τους προλαλήσαντες: 1. Warfronts=Warzones? 2. Για να πάς στο imperial fleet πρέπει... να πας στο space port του πλανήτη, να πας στο σκάφος σου, να πας στον orbital station, να πας στο σκάφος, να ταξιδέψεις στον imperial fleet, να βγείς στο hangar και απο εκεί στο imperial fleet...LOL???? (σας προκαλώ να το χρονομετρήσετε... δεν συζητάω το θέμα της επιστροφής για την συνέχιση των quests σας) Εγώ γιατί πηγαίνω σε 10 sec; Το έχω στη shortcut bar μου. 3. Ναι, το LFG-LFM είναι σπαστικό, και εγώ όσες φορές έβαλα LFG δεν με ζήτησε κανείς... Ο κόσμος δυστυχώς δεν το βλέπει με αυτό τον τρόπο και χρειάζεται ένα δομημένο σύστημα. Ίσως το καλύτερο LFM-LFG είναι του DDO που ήταν κορυφαίος mechanic, ακριβώς επειδή ήταν quest-driven mmo. Δεν ξέρω αν είχαν και άλλα παιχνίδια κάτι παρόμοιο, αλλά ουσιαστικά ζητούσες member(s) συγκεκριμένων level, class για συγκεκριμένη quest που ήταν όλα σε database (δεν τα έγραφες, τα επέλεγες). 4. Τα server queues έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. 5. Factions Balance: Θα στρώσει με τον καιρό. Μη μου πείτε ότι όσοι παίζουν Empire δεν έχουν σκεφτεί ποτέ να παίξουν και Republic για να δουν και τις άλλες classes ή quests και το ανάποδο; 6. Το παιχνίδι δεν προωθεί καθόλου το single player gaming! Συμφωνώ ότι είναι τίγκα στα cinematics (που τα λατρεύω γιατί σε βάζουν ολοκληρωτικά στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού), τα οποία μπορείς να επιλέξεις να κάνεις και skip αυτόματα, και σου δίνει αίσθηση single player campaign. Μπορείς να κάνεις όλο το Campaign με τον Companion ή και με ελάχιστη βοήθεια, αλλά παίρνεις αφενός περισσότερα bonus αν το κάνεις και αφετέρου υπάρχουν και τα flashpoints τα οποία προσωπικά απολαμβάνω απίστευτα. Επίσης, μιλώντας για το DDO που ξέρω πόσοι παίχτες solαραν high level quests και πόσες φορές quests level 17 τις έκαναν parties με χαρακτήρες 11 level; 7. Παρόλο που περιμένω πώς και πως ένα WOW-killer, θεωρώ ότι η σύγκριση με το WOW δεν μπορεί να γίνει ένα προς ένα και ότι πρακτικά πρέπει να τα βλέπουμε σαν δύο διαφορετικές οντότητες, όχι σαν διάδοχο το ένα του άλλου. Επίσης μην ξεχνάτε ότι το WOW ειναι Blizzard και φαίνεται. To SWTOR είναι προσεγμένο και φαίνεται. Το θεωρώ τρελό να μην θέλουν να διατηρήσουν το Lucas Approval, για αυτό κιόλας το προσπαθούν όσο μπορούν. Επειδή είτε δεν είχαν χρόνο να βρουν κάτι καλύτερο είτε γιατί όπως το είχαν σκεφτεί τους φαινόταν καλό, για πολλά πράγματα ακούν το feedback του κόσμου και βελτιώνονται. Το θεωρώ παράλογο να μην έχει εξελιχθεί το WOW τόσα χρόνια, όπως και ότι αντίστοιχα το SWTOR δε θα εξελιχθεί. Ούτως ή άλλως, ξεκινάει με πιο πολλά πράγματα να σου προσφέρει από ότι το WOW (είναι και τόσα χρόνια μεταγενέστερο) και είναι στο χέρι του καθενός αν θέλει να εξελιχθεί μαζί με το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Ο μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης με το WoW είναι το ότι ακούω από κάποιους πως το SWTOR δεν είναι MMO. Το μόνο κομμάτι MMO που μάλλον δεν υπάρχει στο SWTOR είναι το mass world pvp. Πείτε μου πως το WoW έχει world pvp να τρελαθώ τώρα! Τι είναι αυτό που κάνει το WoW "περισσότερο" MMO? Τα chat bubbles?! Το χω ακούσει κι αυτο! Μπορώ να πω πως όσο κάνω leveling έχω βρεθεί σε περισσότερα γκρουπάκια από όσα είχα βρεθεί παίζοντας ένα σωρό χαρακτήρες στο WoW. Από κει και πέρα βαριέμαι να μπαίνω σε λεπτομέρειες. Το combat responsiveness του WoW φυσικά και είναι αξεπέραστο για την ώρα. Δε ζητάω θαύματα αμέσως. Τα animation του SWTOR από την άλλη μου φαίνονται εξαιρετικά. Όποια και να είναι τα επιμέρους στοιχεία θα παίζω για όσο καιρό ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ. Όταν σταματήσω να περνάω καλά θα σταματήσω το παιχνίδι. Έχω κόψει το WoW κανά χρόνο τώρα, αλλά είχα σταματήσει να διασκεδάζω αρκετά νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 1. Warfronts=Warzones? Έχει δίκιο φίλε Watt. Warzones - Swtor Warfront - Rift Battlegrounds - WoW Scenarios - Warhammer κλπ κλπ Κάπου μπερδεύτηκα με την πολυπλοκότητα των ονομάτων που ορίζει η κάθε εταιρεία λές και ανακαλύψαν κάτι καινούργιο. Ευτυχώς τα dungeons λέγονται σχεδόν παντού έτσι, αν και αυτό έγινε flashpoint στο swtor. Εγώ γιατί πηγαίνω σε 10 sec; Το έχω στη shortcut bar μου. Μιλάς μάλλον για το Emergency Fleet Pass. 1 φορά στις 18 ώρες; Δεν θες να το σχολιάσω μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Οι δικές μου εντυπώσεις είναι οι εξής: Αρνητικά: (1)Μακράν από τα χειρότερα pvp που έχω παίξει. Ο 50ρις με τα 80 skill στον ίδιο κουβά με τον 10ρι με τα 2 skill. lol Warfront - faction unbalance = παίζεις όλη μέρα huttball γιατί οι jedi είναι λίγοι, τουλάχιστον βάλε και τα άλλα wf mix γιατί έχουμε βαρεθεί την ζωή μας με 1 wf. (2)Premade guild party? Προφανώς στην Bioware το άκουσαν πρώτη φορά. Μπορούν να δηλώσουν μόνο 4 άτομα ταυτόχρονα και μετά το wf για να σας σπάσουν και τον τσαμπουκά που κάνατε αυτό το παράπτωμα σας σπάνε και το party. Δοκιμάσατε να κάνε ops group (4+) για να μπείτε σε wf? Δεν παίζει! (3)Όπως είχα πει και παλαιότερα προωθεί το solo gaming. Από το 0 μέχρι τα 40 δεν μπορείς να διοργανώσεις κανένα σοβαρό guild activity. Δεν ξέρω αργότερα τι παίζει (4)Skill Lag FTW! Αυτό τελευταία φορά το βίωσα στο FFXIV. Lag Spikes γενικώς ακόμα και σε low prefrencies Massive MMO? Δεν νομίζω. Δεν ξέρω τι λένε τα computer και οι αριθμοί αλλά το launch day του Aion που σκάσαμε στο ίδιο spot μερικές εκατοντάδες και γέμισε η πίστα κόσμο εδώ δεν το έζησα και ας έχει 2 εκατ. preorders. Άσε και στα wf που μπαίνω όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι είναι. Έχω αρχίσει να τους μαθαίνω και όλας! Faction Balance. Μου άρεσε η ιδέα της NcSoft που δεν σε άφηνε να φτιάξεις άλλους χαρακτήρες (δεν μιλάω για τον πρώτο φυσικά, αλλά για τους alts) σε overpopulated faction στον ίδιο server. Space Combat... κάθε μέρα το ίδιο και το ίδιο... είναι δυνατόν να αποστηθίσεις και τα spawn μετά από λίγες δοκιμές. (5)Για να πάς στο imperial fleet πρέπει... να πας στο space port του πλανήτη, να πας στο σκάφος σου, να πας στον orbital station, να πας στο σκάφος, να ταξιδέψεις στον imperial fleet, να βγείς στο hangar και απο εκεί στο imperial fleet...LOL???? (σας προκαλώ να το χρονομετρήσετε... δεν συζητάω το θέμα της επιστροφής για την συνέχιση των quests σας) (1)Παραθετεις ενα πραγματι αρνητικο στοιχειο του παιχνιδιου αλλα με γενικευμενο και απολυτο συμπερασμα. Δεν αντιπροσωπευει η δυσαναλογια των level σε ενα bg το pvp mechanism του παιχνιδιου το οποιο βρισκω δυσκολο και ενδιαφερον (σαφως ομως με ευπροσδεκτες μελλοντικες βελτιωσεις. Συμφωνω ομως πως θα επρεπε να υπαρχει bg level from-to. 10-30 και 30-49, οι 50αρηδες ξεχωριστα. (2)Το οτι το party σπαει μετα τα bg ειναι σπαστικο, δεν ειναι ομως αξιοσημειωτο προβλημα επι του παροντος εφοσον επιπλεουν σημαντικοτερα προβληματα που ΠΡΕΠΕΙ να αλλαξουν οπως το skill lag που ανεφερες. (3)Διαφωνω. Το οτι εσυ φιλε μου ειτε ο οποιοσδηποτε αποφασιζουν να σολαρουν ολα τα quest και να περιπλανηθουν στο huge world μονοι τους ειναι μοναχα επιλογη σας. Αυτο δε βαφτιζει σε καμια περιπτωση τι παιχνιδι "solo game". Αντιθετα (και για να ακουν οσοι δεν εχουν παιξει ακομα το game) σε περιχοες ανω των 35 και τα quest ζοριζουν, και τα mobs γινοτναι δυσκολα ακομα και σε 1v1 encounters και καραδοκει το pvp που χωρις small groups εισαι ευκολος στοχος. (4)Συμφωνω, ΠΡΕΠΕΙ να διορθωθει οσο το δυνατον γρηγοροτερα. (5)Ο περισσοτερος κοσμος δε το ξερει, αλλα αν πατησεις "P" και επιλεξεις χαμηλα το Layer "general" στα skills, θα δεις οτι το 2ο εικονιδιο ειναι ενα διαβατηριο. εχει μεγαλο cd της ταξεως των 15 ωρων αλλα σε παει οπου κ αν εισαι στο γαλαξια, με τη μια μεσα στο fleet. Περα απο αυτο ομως, ειχαμε λιγο καλομαθει ολοι με τα fast tp που κανουν skip το map και σβηνουν κυριολεκτικα αυτο που η bioware ηθελε να πετυχει (και το πετυχε),το huge world!!! Και επειδη ανεφερες χρονομεντρο, εστω οτι εισαι στο πιο μακρυνο μερος ενος map, θες με το "heartstone" σου μερικα δευτερολεπτα να πας στο αρχικο taxi tp camp, απο κει 1 λεπτακι να μπεις και να περπατησεις τη συνολικη διαδρομη ως το ship σου, βαλε loading τιμε και περπατημα αφου κατεβεις, βαρια βαρια να κανεις απο 5 εως 8 λεπτα στη χειροτερη... Εγω προσωπικα αν δε κανω εντελως clear την καθε περιοχη απο q δε γυρναω στο ship, o μονος λογος να πας ειναι τα skills και trainers εχει σε καθε leveling area συνηθως. Αν οχι ε μη πας γι να παρεις ενα skill, πηγαινε μετα απο 2 lvl, δε θα παθεις κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 (2)Το οτι το party σπαει μετα τα bg ειναι σπαστικο, δεν ειναι ομως αξιοσημειωτο προβλημα επι του παροντος εφοσον επιπλεουν σημαντικοτερα προβληματα που ΠΡΕΠΕΙ να αλλαξουν οπως το skill lag που ανεφερες. Αν μπαίνεις με guild premade 4 άτομα και κάθε φορά ο party leader πρέπει να κάνει 3 invite είναι πρόβλημα. Αν θες να πάς πχ 10 wz premade πρέπει κάποιος να κάνει 30 invite! Τουλάχιστον ας βάζαν κανα macro ;p (3)Διαφωνω. Το οτι εσυ φιλε μου ειτε ο οποιοσδηποτε αποφασιζουν να σολαρουν ολα τα quest και να περιπλανηθουν στο huge world μονοι τους ειναι μοναχα επιλογη σας. Αυτο δε βαφτιζει σε καμια περιπτωση τι παιχνιδι "solo game". Αντιθετα (και για να ακουν οσοι δεν εχουν παιξει ακομα το game) σε περιχοες ανω των 35 και τα quest ζοριζουν, και τα mobs γινοτναι δυσκολα ακομα και σε 1v1 encounters και καραδοκει το pvp που χωρις small groups εισαι ευκολος στοχος. Όλα μου τα quest τα κάνω με 4παρτο άντε στην χειρότερη 2παρτο. Ίσως να το διατύπωσα λάθος. Μέχρι τα 40 δεν υπάρχει κανένας τρόπος να οργανώσεις κάποιο massive, guild event. Παραθέτω παράδειγμα απο άλλους τίτλους για να γίνει πιο συγκεκριμένος. Public Quests που τα έφερε το Warhammer και τα υιοθέτησε και το Rift, ORVR και γενικός κάποιος τρόπος να φτιάξεις ένα ops party και να κάνετε κάτι... οτιδήποτε... Σε large scale δεν έχω δει τίποτα. Παρακαλώ διαφωτίστε με. Σημείωση: όσον αφορά το solo gameing απλά είπα ότι το προωθεί. Αρκετοί είναι αυτοί που ολοκληρώνουν τα quests μόνοι τους. Γιατί; Το storyline είναι πολύ γεμάτο, σχεδόν μόνο με αυτό κάνεις εύκολο level up. Και συνήθως επειδή δύσκολα θα βρεθείς στο ίδιο σημείο για να το πάτε παρέα το κάνεις μόνος σου. Βέβαια στον Alderan φτιάχνουν τα πράγματα μίας και "ενώνονται" τα storylines. (5)Ο περισσοτερος κοσμος δε το ξερει, αλλα αν πατησεις "P" και επιλεξεις χαμηλα το Layer "general" στα skills, θα δεις οτι το 2ο εικονιδιο ειναι ενα διαβατηριο. εχει μεγαλο cd της ταξεως των 15 ωρων αλλα σε παει οπου κ αν εισαι στο γαλαξια, με τη μια μεσα στο fleet. Περα απο αυτο ομως, ειχαμε λιγο καλομαθει ολοι με τα fast tp που κανουν skip το map και σβηνουν κυριολεκτικα αυτο που η bioware ηθελε να πετυχει (και το πετυχε),το huge world!!! Και επειδη ανεφερες χρονομεντρο, εστω οτι εισαι στο πιο μακρυνο μερος ενος map, θες με το "heartstone" σου μερικα δευτερολεπτα να πας στο αρχικο taxi tp camp, απο κει 1 λεπτακι να μπεις και να περπατησεις τη συνολικη διαδρομη ως το ship σου, βαλε loading τιμε και περπατημα αφου κατεβεις, βαρια βαρια να κανεις απο 5 εως 8 λεπτα στη χειροτερη... Εγω προσωπικα αν δε κανω εντελως clear την καθε περιοχη απο q δε γυρναω στο ship, o μονος λογος να πας ειναι τα skills και trainers εχει σε καθε leveling area συνηθως. Αν οχι ε μη πας γι να παρεις ενα skill, πηγαινε μετα απο 2 lvl, δε θα παθεις κατι. Διαφωνώ γιατί τα παιχνίδια πρέπει να σου δίνουν ελευθερία για να κινήστε ελεύθερα χωρίς ταλαιπωρία. Συμφωνώ πως τα Taxi συν το heartstone είναι στα υπέρ του. Γιατί λοιπόν να έχω το αρνητικό του Imperial Fleet; Γιατί να πας; Σου παραθέτω 3 βασικούς λόγους 1) Flashpoints, ναι μπορεί να χρειαστεί να σταματήσεις το xp για ένα dungeon 2) Auction House 3) Για να πάρεις τα daily πχ για το pvp , και τέλος αλλά δεν το αριθμό γιατί είναι προσωπικό σχόλιο για βόλτα... γιατί εκεί είναι η πιάτσα . Φαντάσου σκηνικό τώρα να είσαι στον πλανήτη και να θέλεις να κάνεις 1 heroic και οι υπόλοιποι του group να είναι imperial ή σε άλλο πλανήτη. Θες το λιγότερο 5 λεπτά για να βρεθείτε. Εκτός βέβαια αν κάνεις group με άτομα απο τους άδειους πλανήτες. O χρόνος σου είναι απόλυτα σωστός 5-8 λεπτά είναι, βάλε όμως και την επιστροφή... Δεν θέλω να δοθεί η εντύπωση πως δεν μου αρέσει το παιχνίδι. Ακόμα και έτσι όπως είναι είναι τρομερό με τον τρόπο του. Απλά θεωρώ πως κάποια πράγματα μπορούν να φτιαχτούν και να το πάνε ακόμα πιο μπροστά. Αντί λοιπόν να μας ανακοινώνουν πως σε 1 μήνα θα βάλουν νέο πλανήτη και νέο flashpoint θα προτιμούσα να φτιάξουν απλά σε 1 μήνα κάποια από τα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Κάποιοι πλανήτες έχουν shuttle που σε πάει στο fleet κατευθείαν (republic τουλάχιστον με βάζει στο hangar του Telos), επίσης κάποιοι έχουν AH. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Παίζω WoW απο vanilla εποχή και έχω να πω, πως παίζοντας StarWars δεν βαριέμαι να κάνω quest. Επίσης νιώθω πολύ noobas καθώς ακόμα νιώθω χαμένος (με την καλή έννοια) γιατι ακόμα δεν ξέρω που πάν τα 4. Γενικά μέχρι τώρα το πάω υπερβολικά με το πάσο μου, βλέπω όλα τα cinematics, προσπαθώ να ανεβάζω ταυτόχρονα τα professions κλπ κλπ. Οκ για τα αρνητικά που έχετε αναφέρει οι περισσότεροι αλλα σίγουρα θα τα διορθώσουν τα περισσότερα. - Αν έχεις βαρεθεί το WoW (όπως εγώ) , νομίζω οτι το SWTor είναι ότι πρέπει για μία αλλαγή. Στα θετικά να προσθέσω τα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ηχητικά εφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Βλεπω ειστε αρκετοι στον Ahto City. Παίζει καποιο guild emperial side, να κανω join? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μάλλον δεν έχεις παίξει wow. Δυστυχώς η αίσθηση είναι ότι παίζεις single player με multiplayer extensions. Άντε να δούμε. Μάλλον μόνο σε εσένα παίζει καλά ... Δεν θα πω σε κανέναν τι να παίξει. Απλά το λέω για να καταλάβει κάποιος γιατί έχει 1 ώρα queue στο bg. Δεν έχεις παίξει wow. Atm απλά το αναφέρω. Ps. δεν είναι και λίγα τα 56 eyro. Απλά αναφέρω τα προβλήματα για να δουν και άλλοι τι παίζει πριν το αγοράσουν. Και τώρα ανάβω fanboy mode : WOw , imba , The best mmo , What a game !!!!! .... Έχω ένα acievement που λεγεται "Light of Dawn" αν σου λέει κάτι, οπότε έχω παίξει και "λίγο" WoW. Και λίγο Cataclysm, οπου quittara στο 1 tier του cata στα 10/13 heroic( μαύρες ώρες στον Al'Akir heroic με τους πελτέδες που είχα μπλεξει ). Lag δεν έχω καθόλου, ούτε στα skills. Και μιας και το έφερε η κουβέντα, μπορείς να ρυθμίσεις και το skill queue. Cool. Τώρα, σχετικά με το Lfg, channel υπάρχει. LFG TOOLδεν υπάρχει και εύχομαι από καρδιάς να μην το βάλουνε ΠΟΤΕ! Κάπως έτσι καταστράφηκε το socializing στο wow. Ελπίζω να μην δούμε ποτέ "one button" dungeon σε αυτό το game. Πάντως το ακούω από αρκετούς για lag spikes και μου κάνει εντύπωση που δεν έχω προβλήματα με lag καθόλου. Ούτε fps probs μέχρι τώρα...anyway... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω τα προβλήματα σε fps ωφείλονται σε memory leaks. Δε διαχειρίζεται τέλεια τη Ram το παιχνίδι. Lag σε καμία μα καμία περίπτωση δεν έχω συναντήσει. DC ακόμα δεν έχω φάει. Οι server δεν πέφτουν ποτέ. Ένα crash έχει φάει μόνο το game στο 3+ ετών PC μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα