Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ati 6850 σε αυτα τα λεφτά.

ευχαριστω για την απαντηση.

το εψαχνα και συζητησα και με εναν φιλο και μου ειπε να μου δωει μια 6770 που του καθεται. Αξιζει τον κοπο απο αποψη επιδοσεων;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ζήλεψα και θα βάλω το απόγευμα και από τον δικό μου. :P

Btw, φαρμάραμε καλά την PvP armor βλέπω. ;)

Να βαλεις ναι, γενικα κοσμε ανεβαστε καμια φωτο σας, να δει και ο κοσμος τι βλεπουν τα ματια μας εμας που παιζουμε το game.

Ναι εχω οτι μπορει να αγοραστει απο pvp στο 45 lvl που ειμαι, Rank 25 εχω φτασει και γυρισα ολα τα trees, τελικα κατεληξα pvp tank protector!

@GhostRiderSOV ωραιες φωτο, ειδικα αυτη με το μπαζουκα! φοβερο quest! Να πω βλεπω οτι εχεις shadows κλπ, τι pc spec εχεις? και σε τι fps παιζεις σε world και bg?

• Moderators

I7 860 2.8 Ghz

4 GB Ram

5870 1 GB

Δεν μετράω τα framerates μου, οπότε θα σε γελάσω.

PvP έπαιξα κι εγώ για να πάρω την πανοπλία για looks, αλλά μετά την νέα ρόμπα (από τo Colicoid War Games FP) και γενικά όπως είμαι από mods, δεν βρήκα κάτι καλύτερο και ξαναγύρισα στο story. :)

Kάνω όλες τις αποστολές κι ας τις έχω ξεπεράσει σε level.

Όσο για το bazooka, κοτζάμ φωτόσπαθο και Force έχουμε και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάτι τόσο uncivilised. :P

I7 860 2.8 Ghz

4 GB Ram

5870 1 GB

Δεν μετράω τα framerates μου, οπότε θα σε γελάσω.

Kαι δεν εχεις προβλημα με τα fps? δε σ κολλαει καθολου? Εγω ειμαι με intel 4core Q6600 cpu overclocked στα 3GHz, 6790 1gb ddr5 graphs, 4gb DDR2 ram και εχω πολυ προβλημα στα fps μου, κυριως στο alderaan bg με τα χιονια φτανω τα 15-20 fps... αστα...

Μπορει να ειναι single threaded game, αλλα πιστευω οτι με 3ghz cpu δε θα πρεπε να χω θεμα, νομιζω οτι πλεον πρεπει να παρω ραμ, τουλχιστον 8gb ddr3

i7 ο ενας και 3ghz cpu ο αλλος και εχετε προβλημα ρε παιδες?15-20fps σε mmo ειναι λιγα

Τοσο βαρυ ειναι το game?Σε τι settings το παιζετε?

Σκεφτομουν να το δοκιμασω αλλα αν ειναι τοσο βαρυ δεν με κοβω ουτε για low

i7 ο ενας και 3ghz cpu ο αλλος και εχετε προβλημα ρε παιδες?15-20fps σε mmo ειναι λιγα

Τοσο βαρυ ειναι το game?Σε τι settings το παιζετε?

Σκεφτομουν να το δοκιμασω αλλα αν ειναι τοσο βαρυ δεν με κοβω ουτε για low

To παιχνιδι απο default μου βαζει τα παντα high! Απο μονος μου ριχνω bloom και shadows γιατι εχω καλυτερο performance. Στο περιβαλλον γενικα δεν εχω θεμα, παιζω αρκετα smooth, αλλα σε ενα συγκεκριμενο bg το Alderann εχω θεμα σοβαρο, οι περισσοτεροι δλδ εχουν κατι δε παει καλα. Προσωπικα πιστευω οτι πρεπει να ρυθμισουν το view distance, θα βελτιωσει σημαντικα το fps. Απο κει και περα δε ξερω τι θα γινει... το εχουν αναφερει και στα forums.

Πες μας τι pc εχεις να ξερουμε να μπορεις να το παιξεις... λογικα θα μπορεις..

Δεν βλέπω να παίζουμε σήμερα !!!

Hello everyone! We are still working on the various items in today’s maintenance and wanted to give you a quick update. We are going to extend today’s maintenance window to ensure we have everything just right before we open the servers. We know you are all eager to return to the game and apologize to you for the interruption. At this time, we do not have an estimate as to when the servers will come back up, but we’ll keep you updated in this thread and will get them up and running as soon as we can. Thank you all for your patience today.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...