Constant1ne Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 OK μπορώ επισήμως να πω πως είχα να κολλήσω έτσι από αρχές wow. Δεν είναι τέλειο, άλλα είναι εξαιρετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 WoW addicted... Δηλαδή πιστεύεις ότι το UI δεν μπορεί να γίνει καλύτερο με τη βοήθεια των modders; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πιστευω οτι χαλανε το παιχνιδι οταν ενα mod σου λεει ποιο skill να πατησεις ανα πασα στιγμη Στο UI δεν διαφωνω οτι σε καποια games τα κανουν καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 τα mods είναι απτούς λογούς το wow είχε 12m players αν δεν το κάνουν support είναι ένα μείον για το παιχνίδι τους όχι ότι δεν θα το παίξουμε για ένα μήνα τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 ένα damage meter δεν θα ήταν κακό παντός Στα optionsKey Bindings -> Targeting -> Acquire Target's Target -> Alt-T από default; αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που θέλω εγώ αυτό που δίνεις είναι χρήσιμο έτσι ώστε να παίρνεις το target του tank εγώ αυτό που θέλω είναι κάτω δεξιά στο UI όταν κάνεις κλικ σε έναν εχθρό να σου εμφανίζει και ποιον έχει target αν έχει όπως γίνεται στο wow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 τα mods είναι απτούς λογούς το wow είχε 12m players αν δεν το κάνουν support είναι ένα μείον για το παιχνίδι τους όχι ότι δεν θα το παίξουμε για ένα μήνα τουλάχιστον Ουτε καν αδερφε,μην το πεις πουθενα παραεξω αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angel_fot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Χρόνια πολλά σε όλους! Σαν noob που ειμαι... εχω μια απορία, θα πρέπει να μπω σε κάποια guild για να δω το 100% του παιχνιδιού? παίζω 2-3 ωρες την ημέρα μετα τις 12πμ, τι προτείνετε? εχετε κάποια guild υπόψη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 έτσι είμαι και γω χωρίς guild μέχρι στιγμής το game είναι πολύ εύκολο και δεν χρειάζεται τπτ ιδιαίτερο για end game βέβαια κανείς δεν ξέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εχω εναν quad core 8300 κ μια 8800gt εχετε να προτεινετε καποιΑ καρτα γραφικων που να το αντεχει το παιχνιδι σε high? η τελος παντων να πηγαινει καλα. τωρα παιζω σε medium 120€ περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Παραθετω 2 φωτογραφιες του 45 lvl Jedi Guardian μου ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angel_fot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 εχω εναν quad core 8300 κ μια 8800gt εχετε να προτεινετε καποιΑ καρτα γραφικων που να το αντεχει το παιχνιδι σε high? η τελος παντων να πηγαινει καλα. τωρα παιζω σε medium 120€ περιπου Ati 6850 σε αυτα τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Παραθετω 2 φωτογραφιες του 45 lvl Jedi Guardian μου ^^ Ζήλεψα και θα βάλω το απόγευμα και από τον δικό μου. Btw, φαρμάραμε καλά την PvP armor βλέπω. Επίσης για republic flashpoints το καλύτερο μέχρι στιγμής είναι η Maelstrom Prison για τους ευνόητους λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 6 ώρες maintance και patch πάλι με youtube θα την βγάλουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Έλα ντε. Και από το γραφείο θα διάβαζα το (συνήθως το geek Star Wars κομμάτι του) forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vortexxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Παιζει κανενας στον Legions Of Lettow??? /w me name Forcemeister Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα