LuxJaja Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Τέλειωσα το Act I με τον jedi guardian μου χθες. Μου άρεσε πολύ το story mission εκεί. Και ξεκίνησα και το Legacy μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το game ειναι φοβερο, τετοια πορωση ειχα να φαω απο εποχες φοιτητη οταν πρωτοξεκινησε το wow! Sith inquisitor!!! Ahto City Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 πραγματικά το game από πλευράς quest και lvl up είναι τέλειο αλλά έχει και ελλείψεις ας πούμε που είναι η επιλογή για targets target ? είμαι με party και κάνουμε το μοναδικό heroic quest που υπαρχη στην αρχική περιοχή ε δεν έπρεπε να ξέρουμε,το mob, ποιον διάολο χτυπάει ? πιστεύω ότι αυτό στις μέρες μας είναι standard άλλη ερώτηση τα flash points είναι τα dungeons-instances του wow ? ελπίζω να υπαρχη μια πoικιλια γιατί μέχρι τώρα ... πουλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 "Άμα δεν έχεις παίξει Ναυμαχία τι να μου πεις για PVP στην τελική" Ρε? Την παλεύετε? Thread για το SWTOR είναι όχι για τα RBGs & Arenas του WoW ούτε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη, δεν μας νοιάζει και αν είναι ανταλλάξτε skype να τα πείτε in private... Μέχρι στιγμής έχοντας κάνει 2 περάσματα από Ord Mandel/Tython, Coruscant, Taris, Nar Shada και όντας atm στον Tatooine και τα flashpoint Esseles, Hammer Station, Athis και έχοντας παρακολουθήσει το story line Smuggler & Jedi Knight μπορώ να πω ότι από θέμα ιστορίας απλά δεν παίζεται. Τον Taris τον μισώ (εκεί που ήρθε η governor και μας είπε εν ολίγης ΦΥΓΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ QUEST ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ αφού κάναμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ x2 ήταν όλα όμως) μεγάλος, γεμάτος rakghouls, nekghouls και γενικά Ghouls. Τα datacrone είναι ενδιαφέροντα (όσα μπορώ τα βρίσκω πως να πάω μόνος μου αλλιώς youtube) κάποια για να τα βρεις είναι παρανοϊκά. Γενικά το game πάει καλά,.κρατάω επιφύλαξη για end content. Ahto City, 28lvl Smuggler 27lvl Jedi Knight Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 "Άμα δεν έχεις παίξει Ναυμαχία τι να μου πεις για PVP στην τελική" Ρε? Την παλεύετε? Thread για το SWTOR είναι όχι για τα RBGs & Arenas του WoW ούτε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη, δεν μας νοιάζει και αν είναι ανταλλάξτε skype να τα πείτε in private... Μέχρι στιγμής έχοντας κάνει 2 περάσματα από Ord Mandel/Tython, Coruscant, Taris, Nar Shada και όντας atm στον Tatooine και τα flashpoint Esseles, Hammer Station, Athis και έχοντας παρακολουθήσει το story line Smuggler & Jedi Knight μπορώ να πω ότι από θέμα ιστορίας απλά δεν παίζεται. Τον Taris τον μισώ (εκεί που ήρθε η governor και μας είπε εν ολίγης ΦΥΓΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ QUEST ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ αφού κάναμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ x2 ήταν όλα όμως) μεγάλος, γεμάτος rakghouls, nekghouls και γενικά Ghouls. Τα datacrone είναι ενδιαφέροντα (όσα μπορώ τα βρίσκω πως να πάω μόνος μου αλλιώς youtube) κάποια για να τα βρεις είναι παρανοϊκά. Γενικά το game πάει καλά,.κρατάω επιφύλαξη για end content. Ahto City, 28lvl Smuggler 27lvl Jedi Knight ωπ στον ιδιο server για πες ονομα να σε κανω add.. DarXor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 που είναι η επιλογή για targets target ? Δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να πάω να ψάξω στα keybinds, αλλά νομίζω ότι είναι μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Ειμαι 20 level και μπορώ να πώ οτι μεχρι τώρα το game είναι μακράν η πιο αξιοσημείωτη προσπάθεια mmo-rpg μετά το wow (φαίνεται χιλιομετρα μπροστά απο aion και warhammer). Έχει και πραγματικά φρέσκες ιδεέες (αν και 85% ειναι κλεμμένο απο wow τουλάχιστον προσπαθεί για ενα 15%) so far so good. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ρε πάνε καλά ? έφαγα DC από το Internet (ISP) και τρώω στη μάπα queue 850 άτομα !!! τι να λεμε τωρα Δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να πάω να ψάξω στα keybinds, αλλά νομίζω ότι είναι μέσα. εσύ το έχεις ενεργοποιήσει ? αν ναι πες μου πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 η μεγαλυτερη παραφωνια ειναι το GTΝ, παρε ρε φιλε το auctionator απο wow και καντο clopy - paste ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 και οι craft χρόνοι είναι πολύ τσιμπημένοι τουλάχιστον με ένα companion που έχω η μεγαλυτερη παραφωνια ειναι το GTΝ, παρε ρε φιλε το auctionator απο wow και καντο clopy - paste ... για να μην τους κατηγορούμε για clopers κάναν το εύκολο δύσκολο τι να πεις το game είναι πολύ καλό απλά κάποια πράγματα μπορούσαν εύκολα να γίνουν καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρουμε αν και ποτε η Bioware θα δώσει εργαλεία να φτιάξουν add ons; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Ξέρουμε αν και ποτε η Bioware θα δώσει εργαλεία να φτιάξουν add ons; WoW addicted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 το ability action queue window που σας βοηθα? που το εχετε ορισει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 εσύ το έχεις ενεργοποιήσει ?αν ναι πες μου πως Στα options Key Bindings -> Targeting -> Acquire Target's Target -> Alt-T από default; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα