alex_000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Η ουσια δεν ειναι να αποδειξεις με εναν αριθμο ποιος εισαι γιατι εχει εγωιστικο χαρακτηρα, ειναι καλυτερα να εχει εναν χαρακτηρα προσφορας, δλδ να εχεις το skill και μαζι με skilled players να γινει μια ομαδα τακτικης μυαλου σε ενα συγκροτημενο world pvp συστημα. Αν πεταξεις 50+50 ατομα σε εναν world enviroment και τους αφησεις να πλακωθουν ε οκ αυτο ειναι zerg fest spam aoe dmg heelz omg lulz, ε οχι.. Αλλο pvp θα δωσουν σε world περιβαλλον μια ομαδα απο skilled players και αλλο μια ομαδα μετριοι η πρωταρηδες. Εντάξει ρε φίλε δεν σου λέω ότι αν μπορούσε ότι γίνεται στην αρένα 5v5 να γίνει 50vs50 (και με οχήματα ακόμα) δεν θα ήταν ΥΠΕΡΓΑΜΑΤΟ. Μακάρι με τα 1000 να το καταφέρει αυτό το star wars και οποιοδήποτε άλλο mmo game απλά είναι πολύ δύσκολα πραγματοποιήσιμο λόγο έλλειψης ενδιαφέροντος από τους παίχτες (που προτιμούν randomness). Ο μέσος παίχτης όταν πράματα σοβαρεύουν και μπαίνει ένα ladder μια οργάνωση κτλ αρχίζεί την κλάψα αφού είναι μόνιμα one shotted. (το είδαμε αυτό ειδικά με τα rated bgs που είχαν ΛΙΩΣΕΙ οι randoms να παρακαλάνε να τα ζητάνε και όταν μπήκανε.. ΚΛΑΨΑ-ΚΛΑΨΑ-ΚΛΑΨΑ-ΚΛΑΨΑ) Οτιδήποτε είναι σε μετρήσιμο περιβάλλον, με ladders ratings, στρατηγική ψάξιμο νιώσιμο κτλ είτε 5vs5 είτε 1000vs1000 είναι fine by my book. Μου φαίνεται πολυ περίεργο που έπεζες σε υψηλά ratings χωρίς να γουστάρεις την αρένα εκτός αν εννοείς οτι γούσταρες και απλά βαρέθηκες που το καταλαβαίνω. Για να φτάσεις σε αυτά θέλει πολύ προσπάθεια και προφανώς να το γουστάρεις το θέμα. Εμένα δεν με κούρασε ποτέ όπως δεν με κουράζει κανένα competitive game που γουστάρω (έχω να παίξω σοβαρά wow 2 χρόνια όμως) Ενταξει για αυτο ακριβως λεω οτι αν δεν εχουμε παιξει παιχνιδια που να εχουν ΑΛΗΘΙΝΟ pvp καλυτερα να μην γενικευουμε τοσο πολυ τις αποψεις μας και ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα Δεν ειναι random το bg που σε βγαζει με τον καθε αμπαλο που μπορει να παιζει οτι να'ναι spec και class.Whatever Στα rated Bgs δεν έχει random specs ουτε random classes. Στα bgs non rated είναι όπως world pvp ... random ole Ετσι για να βλεπουμε λιγο και κατι αλλο Δασκαλος του pvp(RvR αν θελουμε να ειμαστε συγκεκριμενοι) EDIT Ρε συ αδερφε δεν μου λεει κατι το pvp της arenaς πολυ απλα γιατι δεν το θεωρω pvp,οχι competitive,απλα ουτε καν pvp Η αλήθεια είναι οτι age of connan δεν έπαιξα αλλά το game σε γενικές γραμμές απέτυχε και παρατήθηκε απο τους developers. Μην έχοντας παίξει daoc δεν μπορώ να έχω αποψη για το Daoc. btw ανεξάρτητα τι θεωρείς εσυ pvp = player vs player. Οταν σφάζεις κάτι που ελέγχεται από αλλον άνθρωπο κάνεις pvp
Atallos1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξερω τι ρολο βαρανε τα bgs τωρα στο WoW γιατι το εχω παρατησει απο εποχες vanilla οποτε σιγουρα εχουν αλλαξει και σιγουρα εχω και κακες αναμνησεις Το θεμα ειναι να δουμε κατι καινουριο και να μην ανακυκλωνεται η ιδια ιδεα με τα bgs,τουλαχιστον εγω αυτο θελω να δω απο καποιο παιχνιδι,αν και δεν νομιζω οτι θα το δω ξανα αλλα anyways Δεν ανεφερα καθολου το Age of Connan αν και δεν εχουν παραιτηθει καθολου οι developers Οσον αφορα το DaoC,ειναι απo την Mythic Βασικα ειναι αυτοι που εφτιαξαν το Warhammer σε μια προσπαθεια να φτιαξουν ενα DaoC 2 που ομως απετυχε για πολλους και διαφορους λογος Το DaoC ειναι παιχνιδι 96(καπου εκει) και ειχε τετοιες ιδεες(3 Realms,Sieges,RVR κτλ)που δεν βλεπουμε σε games ουτε σημερα Δεν αντιλεγω για τον ορισμο του pvp,απλα ειπα πως το pvp της αρενας και γενικα του WoW δεν μου λεει κατι,αλλωστε αν μια tag που μπορει να μπει στο WoW ειναι αυτη του PvE και οχι του PvP
__D3mIaN__ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μου φαίνεται πολυ περίεργο που έπεζες σε υψηλά ratings χωρίς να γουστάρεις την αρένα εκτός αν εννοείς οτι γούσταρες και απλά βαρέθηκες που το καταλαβαίνω. Για να φτάσεις σε αυτά θέλει πολύ προσπάθεια και προφανώς να το γουστάρεις το θέμα. Εμένα δεν με κούρασε ποτέ όπως δεν με κουράζει κανένα competitive game που γουστάρω (έχω να παίξω σοβαρά wow 2 χρόνια όμως) Προσπαθησα να παω armory να σ εκανα Link τα statistics του Baltazar, που ειναι ο warrior μου αλλα επειδη εχω καιρο να μπω δε μου βγαζει τπτ. Προφανως μ αρεσε η αρενα και τα bg, ειχα title battlemaster και almost arena master. Ειχα λιωσει, παρα πολλα hks, και τεραστιο played time. Απλα κουραστηκα... πολυ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Αν θέλατε Star Wars PvP, γιατί δεν παίζατε Galaxies;
alex_000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Προσπαθησα να παω armory να σ εκανα Link τα statistics του Baltazar, που ειναι ο warrior μου αλλα επειδη εχω καιρο να μπω δε μου βγαζει τπτ. Προφανως μ αρεσε η αρενα και τα bg, ειχα title battlemaster και almost arena master. Ειχα λιωσει, παρα πολλα hks, και τεραστιο played time. Απλα κουραστηκα... πολυ Έλεος με παρεξήγησες δεν είπα οτι δεν σε πιστεύω η κατι τετοιο δεν χρειάζεται να λινκάρεις τιποτα lol Οσον αφορα το DaoC,ειναι απo την Mythic Βασικα ειναι αυτοι που εφτιαξαν το Warhammer σε μια προσπαθεια να φτιαξουν ενα DaoC 2 που ομως απετυχε για πολλους και διαφορους λογος Το DaoC ειναι παιχνιδι 96(καπου εκει) και ειχε τετοιες ιδεες(3 Realms,Sieges,RVR κτλ)που δεν βλεπουμε σε games ουτε σημερα Λαθος μου αλλά το 96 στην Ελλάδα δεν υπήρχε καλα καλά internet τι daoc να παίξω. Από τα παλιά mmo μόνο everquest έπαιξα λιγο.
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μωρέ Internet υπήρχε, το θέμα είναι πόσο πλήρωναν αυτοί που ξημεροβραδιάζονταν σε αυτό τότε
Atallos1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μωρέ Internet υπήρχε, το θέμα είναι πόσο πλήρωναν αυτοί που ξημεροβραδιάζονταν σε αυτό τότε Ογκοχρεωση>Everything...
__D3mIaN__ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ογκοχρεωση>Everything... Ωωωω ρε το χα ξεχασει αυτο!!! Σωστα οι ταλαιπωροι τοτε πληρωναν μεροκαματα για online gaming... πωπω... εχουμε κανεναν τετοιο παλιουρα εδω μεσα?
LuNaTiC Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Υπήρχε και η αστική χρέωση που με μία κλήση τοπικού καθόσουνα μέχρι να φας disconect... ίσως και μέρες... Και μετά ήρθε και το ISDN με την χρονοχρέωση και έκοβε κώ*ους !
crowmeron Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες εχει κανεις ιδεα τι παιζει με το login αποψε?Αν καταλαβα καλα θελουν να ξαναγορασουμε game time!
Constant1ne Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πρέπει να βάλεις κάποια πιστωτική/χρεωστική κάρτα η οποία δε θα χρεωθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου και μπορείς να την ακυρώσεις μετά ή να αγοράσεις κάποια gamecard. Είναι κάτι που έχω κάνει σε όλα τα MMO που έχω παίξει και δεν καταλαβαίνω γιατί πολύς κόσμος το ξεχνάει και γκρινιάζει κάθε φορά
nzeppos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Υπήρχε και η αστική χρέωση που με μία κλήση τοπικού καθόσουνα μέχρι να φας disconect... ίσως και μέρες... Και μετά ήρθε και το ISDN με την χρονοχρέωση και έκοβε κώ*ους ! Αυτό όμως συνέβαινε μόνο στα αλήστου μνήμης αναλογικά κέντρα. Αν θυμάμαι καλά τα ψηφιακά κέντρα είχαν καλύψει σχεδόν όλη την Αθήνα αρκετά πριν το 1996, οπότε η χρονοχρέωση πήγαινε σύννεφο. Μάλιστα έχω την εντύπωση ότι υπήρχε μια εποχή που μπορούσες να κάνεις αίτηση στον ΟΤΕ και να σου "ξαναγυρίσουν" τη γραμμή από ψηφιακή σε αναλογική (και οι τύποι των BBS της Compulink το έκαναν μαζικά). Ακόμα και το 1999, όταν δέησα να βάλω dialup σπίτι, πλήρωνα 70 χιλιάρικα το δίμηνο (σαν να λέμε σήμερα 300+ ευρώ), με περίπου 3-4 ώρες τη μέρα online* και ελάχιστα τηλέφωνα. * τότε που χρειαζόσουν περίπου μία ώρα για να κατεβάσεις 12ΜΒ. Για εποχές προ 56k δεν το συζητάμε, αλλά τότε δεν υπήρχε και το... Napster. Sorry αν ξέφυγα λίγο απ' το θέμα
Xorxhs! Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 καλα το AH ειναι πολυ δυσχρηστο...χαθηκε να κανεις search χωρις να διαλεξεις κατηγοριες ? ...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω στο παιχνίδι αλλά δεν ξέρω αν το τρέχει το μηχάνημα μου. Τo σύστημα μου είναι το iMac 2009. Intel Core 2 Duo στα 3,06 GHz, nVidia GeForce 9400m (256MB) και 4GM RAM. Θα το τρέχει? Με την προυπόθεση φυσικά να μπεις σε Windows.
Xorxhs! Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 ποιο αλλο σαιτ περα απο το torhead χρησιμοποιειτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα