aliakas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 έκανες subscribe ? στο account σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 τα εκανα ολα κανονικα. η λυση τελικα ποια ηταν; εκανα συνεχεια reset password και καινουργιο απο τηγν αρχη. στη 6-7 επιασε. την παραπανω μεθοδο εκανε φιλος και μου την ειπε, που το ειχε pre order. τι να πω. τωρα κατεβαζει κατι upd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ ωραίο το παιχνίδι, αν και δεν έπαιξα πάρα πολύ. Μέχρι 8lvl έχω φτάσει έναν Sith Warrior. Ήθελα απλά να αναφέρω 2-3 πραγματάκια που με χάλασαν λίγο όχι τόσο βέβαια ώστε να σταματήσω το game. Απλά λεπτομέρειες. 1. Λιγοστές επιλογές στη δημιουργία χαρακτήρα. Περίμενα περισσότερη λεπτομέρεια. Ήδη με το που μπήκα είδα άλλον έναν sith warrior ακριβώς ίδιο με τον δικό μου χαρακτήρα. Αλλά τέσπα, τι να κάνουμε το ξεπερνάμε. 2. Το θέμα με τα quests το βρίσκω αρκετά εκνευριστικό. Δεν λέω καταπληκτική σκέψη να κάνουν κάτι τέτοιο, απλά μιλάω εντελώς προσωπικά και για τα δικά μου γούστα ότι με κουράζει αρκετά αυτό το system. 3. Βρήκα ένα ενοχλητικό θέμα με το rotation της κάμερας μέσω mouse στο δεξιά αριστερά. Βρήκα επιλογή που μειώνεις την ταχύτητα. Το έβαλα στο 0, αλλά συνέχισε η κίνηση να μην είναι πολύ smooth με αποτέλεσμα να χάνω τα αυγά και τα πασχάλια καμιά φορά. Ίσως είναι θέμα συνήθειας...θα δείξει! Γενικά το game πολύ καλό όσο το έχω δει προς το παρόν, δείχνει πολύ προσεγμένο. Ωραία quests, καθόλου βαρετά (προς το παρον παντα) και συνεχίζουμε και βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ ωραίο το παιχνίδι, αν και δεν έπαιξα πάρα πολύ. Μέχρι 8lvl έχω φτάσει έναν Sith Warrior. Ήθελα απλά να αναφέρω 2-3 πραγματάκια που με χάλασαν λίγο όχι τόσο βέβαια ώστε να σταματήσω το game. Απλά λεπτομέρειες. 1. Λιγοστές επιλογές στη δημιουργία χαρακτήρα. Περίμενα περισσότερη λεπτομέρεια. Ήδη με το που μπήκα είδα άλλον έναν sith warrior ακριβώς ίδιο με τον δικό μου χαρακτήρα. Αλλά τέσπα, τι να κάνουμε το ξεπερνάμε. 2. Το θέμα με τα quests το βρίσκω αρκετά εκνευριστικό. Δεν λέω καταπληκτική σκέψη να κάνουν κάτι τέτοιο, απλά μιλάω εντελώς προσωπικά και για τα δικά μου γούστα ότι με κουράζει αρκετά αυτό το system. 3. Βρήκα ένα ενοχλητικό θέμα με το rotation της κάμερας μέσω mouse στο δεξιά αριστερά. Βρήκα επιλογή που μειώνεις την ταχύτητα. Το έβαλα στο 0, αλλά συνέχισε η κίνηση να μην είναι πολύ smooth με αποτέλεσμα να χάνω τα αυγά και τα πασχάλια καμιά φορά. Ίσως είναι θέμα συνήθειας...θα δείξει! Γενικά το game πολύ καλό όσο το έχω δει προς το παρόν, δείχνει πολύ προσεγμένο. Ωραία quests, καθόλου βαρετά (προς το παρον παντα) και συνεχίζουμε και βλέπουμε... 1.Tι εννοεις οσο αφορα το θεμα με τα quests? 2. Σχετικα με τη κινηση της καμερας ναι ειναι κατι που πρεπει να φιταξουν κυριως για το pvp, ειναι μεγαλο προβλημα. Επισης και το καμερα speed θελει διορθωση, το βαζεις μολις στο 13% και η καμερα παει σα μουρλη, μικρολεπτομερειες ειναι αυτες και λογικα συντομα θα τα αλλαξουν, ο κοσμος στα official φορουμ του παιχνιδιου τα εχει αναφερει ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει επιλογή "disable cinematics" use it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 εγώ επειδή είμαι lazy δεν βλέπω-ακούω τα quest όταν αρχίζει η ομιλία πατάω συνέχεια την μπάρα και όταν βγάζει επιλογές αν θέλω light side απάντηση πατάω πάντα το πλήκτρο 1 ενώ αν θέλω dark side απάντηση πατάω το 3 έτσι οι διάλογοι τελειώνουν σε 2-3 δευτερόλεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα δεν με χαλάει να ακούω τα quest. Στο wow δεν τα διαβαζα ποτε (ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ) αλλά το full speech έχει την πλάκα του ειδικά σαν sith με καφρίλες απαντήσεις "αντε γαμήσου". Καλό το game so far αλλά μέχρι το end game όλα τα Mmo καλούτσικα ειναί. Εκεί είναι που το wow ξεφεύγει ετη φωτός μπροστά. To animation στο walking εχει προβλημα πάντως. Μονο το wow εχει καταφέρει σωστό walking απο τα mmo που ξέρω παραδόξως... και στο star wars το walking φαίνεται πιο πολυ σαν να είσαι σταθερός και να γυρνάει ο κόσμος γύρω σου παρά σαν αληθινό τρέξιμο (treadmill effect -TM). Τα άλλα animation ειναι κυριλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vortexxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Οι Jedi Sage ειναι O.P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Καλό το game so far αλλά μέχρι το end game όλα τα Mmo καλούτσικα ειναί. Εκεί είναι που το wow ξεφεύγει ετη φωτός μπροστά. Η spam instance arena ειναι end game? (ειμαι dedicated pvp player γι αυτο εθιξα το pvp end game). Το wow δεν εχει end game, εχει μονο end gear (με αλλα λογια game over), φαρμαρεις αρενα και bg και σαν παρεις το gear..αυτο ηταν. Αρχιζει μετα μια βαθμοθηρια με ποντακια αρενας ποιος θα παει πιο ψηλα, ποιος θα κανει τα περισσοτερα achivments και αλλες τετοιες ανακυκλωσιμοχασιμοχρονουαηδιες! Αν δεν εχει world pvp με ανοιχτο combat και συνεπειες αυτου, τι να το κανω το gear... οκ το φαρμαρα... το θεμα ειναι να μπορουμε ολοι να το χρησιμοποιουμε! Και οχι αρενα ratings, ποντακια και achievment, who gives a f*** τα σιχαθηκα αυτα. Ο κοσμος θελει ΞΥΛΟ, μαχες, διεκδικησεις περιοχων, επιπτωσεις σε gear, fame κλπ... δλδ ενα συστημα πιο κοινωνικο πιο λειτουργικο πιο μεγαλο ανοχιτο και ενδιαφερον. ΟΧΙ ΠΟΝΤΟΙ, αν θελαμε ποντους, υπαρχει το Tetris, να ριξουμε τα κουτακια στη θεση τους και οποιος κανει highest score δωρο ενα 3D παζλ της Lego, gz gg! Δε θελω να φαρμαρω gear σαν end game, αλλα θελω με το end game gear μου να κανω world pvp με τη φημη του ονοματος ειτε του χαρακτηρα μου, ειτε της guild μου. ΞΑΝΑΜΑΤΑΤΟΛΕΩ world pvp free for all content = end game. Instanced pvp(arenas,bg)= boredom farm to death Οι Jedi Sage ειναι O.P Nαι ρε ο ατιμος, κ εγω σαν Jedi guardian δυσκολευομαι καπως να τον σκοτωσω... στο δρομο 1-3 σκορ εχω αντιμετωπος με την αντιστοιχη sith class. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 εμετικη η αναμονη για subscription....2 ωρες και ακομη sever error... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Η spam instance arena ειναι end game? (ειμαι dedicated pvp player γι αυτο εθιξα το pvp end game). Το wow δεν εχει end game, εχει μονο end gear (με αλλα λογια game over), φαρμαρεις αρενα και bg και σαν παρεις το gear..αυτο ηταν. Αρχιζει μετα μια βαθμοθηρια με ποντακια αρενας ποιος θα παει πιο ψηλα, ποιος θα κανει τα περισσοτερα achivments και αλλες τετοιες ανακυκλωσιμοχασιμοχρονουαηδιες! Αν δεν εχει world pvp με ανοιχτο combat και συνεπειες αυτου, τι να το κανω το gear... οκ το φαρμαρα... το θεμα ειναι να μπορουμε ολοι να το χρησιμοποιουμε! Και οχι αρενα ratings, ποντακια και achievment, who gives a f*** τα σιχαθηκα αυτα. Ο κοσμος θελει ΞΥΛΟ, μαχες, διεκδικησεις περιοχων, επιπτωσεις σε gear, fame κλπ... δλδ ενα συστημα πιο κοινωνικο πιο λειτουργικο πιο μεγαλο ανοχιτο και ενδιαφερον. ΟΧΙ ΠΟΝΤΟΙ, αν θελαμε ποντους, υπαρχει το Tetris, να ριξουμε τα κουτακια στη θεση τους και οποιος κανει highest score δωρο ενα 3D παζλ της Lego, gz gg! Δε θελω να φαρμαρω gear σαν end game, αλλα θελω με το end game gear μου να κανω world pvp με τη φημη του ονοματος ειτε του χαρακτηρα μου, ειτε της guild μου. ΞΑΝΑΜΑΤΑΤΟΛΕΩ world pvp free for all content = end game. Instanced pvp(arenas,bg)= boredom farm to death και εγω pvp gamer είμαι. Η wow αρένα είναι το top toy pvp. Μόνο που αναφέρεις μαζί τις λέξες arena και farm φαίνεται ότι κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά. Το θέμα της αρένας δεν είναι οι πόντοι για να πάρεις Gear.. στα @@ σου. Το θέμα είναι το rating σου γιατί εκεί είναι το competition εκεί είναι το skill εκεί είναι που θέλει προσπάθεια. World pvp = labotomized noobs που τρέχουνε πέρα δώθε γυμνοί σαν τα πρόβατα χωρίς ίδέα για το τίποτα κρύβοντας την ασχετοσύνη τους πίσω από την μάζα. Δεν λέω ότι δεν έχει φάση... ή οτι δεν χρειάζεται.. και φάση έχει και είναι απαραίτητο μέρος ενός mmo αλλά να λές το world pvp κάτι που υποδηλώνει κάποιου είδους skill και την αρένα farm points.... lol pvp για εμένα = arena , rated bgs. Βέβαια η πλειοψηφεία είναι μαζί σου καθώς δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει 1600-1700 rating στην αρένα γιατί ήταν farm , ήταν macros , ήταν overpowered classes, δεν είχε balance , είχε lag, δεν είχαν gear , δεν ενδιαφερόταν αρκετά, ήταν βαρετό .. δικαιολογίες είναι πολλές και πάντα οι ίδιες και είτε παίζεις wow arena είτε δεν ξεπερνάς τα 2500pp στο street fighter είτε είσαι παίχτης 1 kill / 4 deaths στο Bf 3. Ο παίχτης είναι παντα ο uber pwnzor όλα τα άλλα φταίνε. O αληθινός λόγος είναι πάντα άλλος. Είτε δεν είναι ο παίχτης competitive στην φύση του και απλά χάνει και τα παρατάει εύκολα είτε είναι αλλά .....δεν το έχει. Btw δεν θέλω να προσβληθείς η να το πάρεις σαν προσωπική επίθεση η κάτι τέτοιο. Απλά παραθέτω τις απόψεις μου σε ένα πολυσυζητημένο θέμα σχετικά με το mmopvp. Απλά με αυτά που έγραψες με ανάγκασες σε ένα πιο .. απόλυτο στυλ απάντησης. Περιμένω και ελπίζω και σε competitive pvp στο star wars. Όχι σε βάρος του world pvp αλλά το world pvp δεν είναι με τίποτα αρκετό αν μείνει σε αυτό απλά το παρατάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Πως γινεται σε καποιον "pvp gamer" να αρεσει το pvp της arenas? Πραγματικα δεν το καταλαβαινω... Αποκαλεις lobotomised noobs αυτους που συμμετεχουν σε world pvp η rvr h gvg η whatever its called και δεν ειναι lobotomised μερικοι τυποι σε ενα κλουβι που παιζουν φαπες?Η μερικοι που κουβαλανε σημαιουλες και παπαριτσες σε ενα instanced bg over and over again γιατι ετσι τους ειπε η Blizzard?(και η καθε Blizzard) Αυτο ειναι το pvp δηλαδη?Αυτο απολαμβανεις? Αν ειναι ετσι ας μην απορουμε τοτε γιατι βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια σε καθε καινουριο MMORPG... ΥΓ Προτου αρχισουμε να μιλαμε για PVP ας παιξουμε καποια παιχνιδια πρωτα που ξερουν τι σημαινει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ pvp.Το WoW φυσικα δεν ειναι ενα απο αυτα... ΥΓ 2 Offtopic εντελως και sorry αλλα επρεπε να απαντησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Το pvp στην αρενα (και rated bgs) είναι competitive. Οτιδήποτε άλλο είδους pvp δεν είναι competitive, είναι απλά randomness. Fun αλλά random Εντάξει υπάρχει το 1% των περιπτώσεων που θα οργανωθούν 2-3 guilds να σκάσουν σε καμιά εχθρική πόλη. Αυτό είναι κορυφαίο το γουστάρω και το έχω κάνει αρκετά ... αλλά είναι 1% των περιπτώσεων. και btw αν νομίζεις οτι δεν έπαιζα warhammer η aion και το RVR η τα rift κτλ είναι για εμένα άγνωστες λέξεις κανεις λάθος. Το ίδιο θα μπορούσα να πω και εγώ πέρνα πρώτα τo 2200 rating στην αρένα και μετά έλα πες μου ότι αξίζεις κάτι σε competitive pvp (αλλά δεν το λέω) Το ότι ο περισσότερος κόσμος δεν θέλει competitive pvp δεν είναι κάτι νέο ο κόσμος γουστάρει στα εύκολα, αλλά υπάρχουμε και εμείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ενταξει για αυτο ακριβως λεω οτι αν δεν εχουμε παιξει παιχνιδια που να εχουν ΑΛΗΘΙΝΟ pvp καλυτερα να μην γενικευουμε τοσο πολυ τις αποψεις μας και ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα Δεν ειναι random το bg που σε βγαζει με τον καθε αμπαλο που μπορει να παιζει οτι να'ναι spec και class.Whatever Ετσι για να βλεπουμε λιγο και κατι αλλο Δασκαλος του pvp(RvR αν θελουμε να ειμαστε συγκεκριμενοι) http://www.youtube.com/watch?v=TmstNSEFqD4&feature=related EDIT Ρε συ αδερφε δεν μου λεει κατι το pvp της arenaς πολυ απλα γιατι δεν το θεωρω pvp,οχι competitive,απλα ουτε καν pvp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Το θέμα είναι το rating σου γιατί εκεί είναι το competition εκεί είναι το skill εκεί είναι που θέλει προσπάθεια. World pvp = labotomized noobs που τρέχουνε πέρα δώθε γυμνοί σαν τα πρόβατα χωρίς ίδέα για το τίποτα κρύβοντας την ασχετοσύνη τους πίσω από την μάζα. Δεν λέω ότι δεν έχει φάση... ή οτι δεν χρειάζεται.. και φάση έχει και είναι απαραίτητο μέρος ενός mmo αλλά να λές το world pvp κάτι που υποδηλώνει κάποιου είδους skill και την αρένα farm points.... lol pvp για εμένα = arena , rated bgs. Επαιζα κοντα πεντε χρονια arms warrior με ratings απο 2100-2300. Συμφωνω απειρα οτι η αρενα στο wow, σε επιπεδα ψηλου ανταγωνισμου (2k-2.1k+, προυποθετει skills.. το γνωριζω πολυ καλα αυτο εχωντας ερθει αντιμετωπος με rank 1 glad teams του frostmane πιστεψε μ. Οπως κ εσυ ξερω κ εγω καλα τι σημαινει pvp skill, αλλα η αρενα εχει εναν περιοριστικο χαρακτηρα, αναδυκνειει το skill μεσα σε ενα κλειστο περιβαλλον και σε κανει να διεκδικεις ποντους "αιγλης" κ οχι ουσια, σε εθιζει σε μια διχως τελος διαδικασια.. εχω λιωσει στις αρενες, αλλα κουραστηκα.. εσυ οχι? Η ουσια δεν ειναι να αποδειξεις με εναν αριθμο ποιος εισαι γιατι εχει εγωιστικο χαρακτηρα, ειναι καλυτερα να εχει εναν χαρακτηρα προσφορας, δλδ να εχεις το skill και μαζι με skilled players να γινει μια ομαδα τακτικης μυαλου σε ενα συγκροτημενο world pvp συστημα. Αν πεταξεις 50+50 ατομα σε εναν world enviroment και τους αφησεις να πλακωθουν ε οκ αυτο ειναι zerg fest spam aoe dmg heelz omg lulz, ε οχι.. Αλλο pvp θα δωσουν σε world περιβαλλον μια ομαδα απο skilled players και αλλο μια ομαδα μετριοι η πρωταρηδες. Το swtor δεν επιτρεπει macros, που σημεινει οτι δινει στους παικτες περισσοτερα κουμπια να πατησουν, δυσκολευει το rotation και σε αφηνει με πολλες επιλογες αναλογα το window of opportunity που εμφανιζεται να πραξεις αναλογως. Απο την πειρα μου στο pvp βρισκω το pvp του swtor.. ενδιαφερον και δυσκολο, και οταν βρισκω δυσκολια βρισκω και προκληση. Εχουμε πολλα να δουμε ομως φιλε μ, μπορει και οσα λεμε να αναποδογυρισουν κανεις δε ξερει.. ραντεβου στο pvp system του 50 και βλεπουμε May the force be with us ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα