Balasakos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 παιδια ξερει κανεις αν γινεται να κανς subscribe με την ιδια καρτα σε 3 διαφορετικα account? και αν γινεται... μπορω να τα κανω unsubscribe μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 εγώ σκέφτομαι για republic και είμαι ανάμεσα σε smuggler και trooper αλλά μάλλον trooper γιατί μπορεί να μου την βαρέσει να τον κάνω commando healer αυριο ξερει κανεις τη ωρα ελλαδος μπαινουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 εγώ σκέφτομαι για republic και είμαι ανάμεσα σε smuggler και trooper αλλά μάλλον trooper γιατί μπορεί να μου την βαρέσει να τον κάνω commando healer αυριο ξερει κανεις τη ωρα ελλαδος μπαινουμε ? Ώρα Ελλάδος είναι: 07.00πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Θα γινει χαμος, γεματο κοσμο το παιχνιδι.. παει αρκετα καλα! Εγω ειμαι 30 level Jedi Guardian σε pvp server και εχω τις καλυτερες εντυπωσεις ως τωρα απο καθε αποψη. Μονο τα fps να φτιαξουν στα bg και θα ειμαστε κομπλε ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dosas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 τα fps στο BG θέλουν υψηλούς cpu cycles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως χθες δεν ευχαριστήθηκα. Έπεφτε η σύνδεση συνέχεια (παλιοβροχή ) και μετά έπεφτα σε queue. Οπότε queue-queue, QQ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ponstan111 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγω παλι μια χαρα το ευχαριστηθηκα.Εβρεχε Αθηνα,εβρεχε και στoν Dromund Kaas και εψαχνα να βρω datacrons.For the Empire!Οποιος ενδιαφερεται για KAΘΑΡΟΑΙΜΟ RP ας στειλει μηνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως χθες δεν ευχαριστήθηκα. Έπεφτε η σύνδεση συνέχεια (παλιοβροχή ) και μετά έπεφτα σε queue. Οπότε queue-queue, QQ. χαχαχαχα ωραια το εθεσες τα fps στο BG θέλουν υψηλούς cpu cycles. Ισως παρολαυτα, με 6πυρηνο επεξεργαστη κ εχω 25 fps τριγυρω, παλι ειναι λιγο. Δε ξερω ακριβως τι φταιει, προσωπικη μου εκτιμηση ειναι οτι πρεπει να βαλουν view distance επιλογη για να την ριξουμε λιγο, τοτε θα δουμε σημαντικη διαφορα στο fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dosas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 το ότι έχεις 6πύρηνο δεν έχει καμμία σημασία για το swtor που είναι single threaded εφαρμογή και θέλει υψηλό IPC, και υψηλό clock. Με 4.2ghz++ είμαι κολλημένος στα 60fps min. με vsync στα bgs, full όλα τα settings εκτός από bloom και lod, τα οποία τα μισώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Legions of Lettow PvP US speaking EU παίζουν τα περισσότερα οργανωμένα ελληνικά guild Εχε υπόψη ο server είναι τίγκα και έχει απο τα ποιο μεγάλα queues@prime time. Βεβαια τώρα θα ανοίξει το tor διάπλατα τις πυλες του και θα γεμίσουν από κόσμο τα πάντα Σε ευχαριστω αλλά πολύ αναμονή σε όλους τους servers 35m+ offtopic Παντος το iMac μου 2009 ακόμη καλα κρατεί.εαν μπορέσει και ανταπεξέλθει και στο guild wars 2 τοτε αλλαγή απο το 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω αυτό το game ήταν και μια ευκαιρία να αποδειχτεί ότι οι sith ζουν ανάμεσα μας corrupt στην σκοτεινή πλευρά της δύναμης http://www.pcmaster.gr/content/show/9423 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μάλλον corrupt αλλού είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω αυτό το game ήταν και μια ευκαιρία να αποδειχτεί ότι οι sith ζουν ανάμεσα μας corrupt στην σκοτεινή πλευρά της δύναμης http://www.pcmaster.gr/content/show/9423 χαχαχαχαχαχααχαχαχα τι λες τωρα!!!!!!!!!! Επρεπε να σκασουν οι μπατσοι με εμφανιση Jedi Knight !!!! εχουν και μπλε φωτοσπαθα... κοντα ειναι, τι λετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 πο χαχαχαχα Δύο αστυνομικοί προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν tazer εναντίον του, όμως το ένα δεν ενεργοποιήθηκε ποτέ, ενώ το δεύτερο το απόκρουσε με τα ξίφη του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 παιδια γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο θεμα με το παιχνιδι; ειχα λογαριασμο στην σελιδα-φορουμ απο παλια, αγορασα σημερα το παιχνιδι εκανα κανονικα εγκατασταση, περασα τον κωδικο του παιχνιδιου στον λογαριασμο μου, μου λεει πως εχω ακομα 29 ημερες, και οταν παω να ανοιξω το παιχνιδι μου βγαζει συνεχεια λαθος κωδικος. επισης εχω σεταρει το security code app στο iphone,και αυτο δουλευει κανονικα. εχω ολοκληρωσει ολα τα βηματα εγγραφης αλλα δεν κανει τπτ. αλλαξα κωδικο και παλι τπτ. ειναι καποιο γνωστο προβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα