Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

23 lvl κιόλας ?

εγώ πήρα το game χωρίς early access

στα 42 ευρω και περιμένω την 20 δεκεμβριου για να μπω

νομίζω 15 περίπου ευρώ παραπάνω για 3 μέρες παιχνιδιού

δεν είναι αυτό που λέμε value for money

μια ερώτηση

για να βρεις party για τα heroic quest υπάρχει κάποια αυτοματοποίηση

ή LFG στο general chat ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να αποκτησετε μια ιδεα για το παιχνιδι μπορειτε να παρακολουθησετε ζωντανα εδω :

Link

Από εκεί είδα έναν τύπο http://www.twitch.tv/brumgaming και όση περισσότερη ώρα έβλεπα τόσο περισσότερο βαριόμουν.

Αυτό που είδα ήταν ένα αναμάσημα του wow με λίγο καλύτερα γραφικά.

Πιστεύω πως για παιχνίδι του 2012 και με τόσα πολλά mmorpg στην κυκλοφορία ένα καινούργιο παιχνίδι θα έπρεπε να προσφέρει πολλά παραπάνω από αυτό που βλέπω στο βίντεο.

Talent trees, race vs race, mounts που χοροπηδάνε δεξιά και αριστερά, ένα minion που rusharei σε ότι βαράς εντελώς mindless και το μόνο που σου κάνει είναι να σου pularei παραπάνω mobs, skills με global cooldowns, φτωχό interface, κλασικό scrolling combat text,μέχρι και το χρώμα των gear το κρατήσανε ίδιο σαν το wow (green,blue,pink, etc)και είδα και vendor με pvp gear, ίδιο status character panel , μόλις τώρα είδα ένα boss fight(solo) και ο τύπος απλά καθόταν σε ένα σημείο έστειλε το minion του και βάραγε από πίσω εντελώς σταθερός στην θέση του απλά spamare τα κουμπιά και το μινιον τανκαρε, κλπ κλπ.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως οκ όλα τα παραπάνω ήταν πάρα πολύ ωραία για την εποχή του wow και μας άρεσαν σε όλους αλλά οκ ας κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

Έχω βαρεθεί να βλέπω να πάνε όλοι από την πεπατημένη μήπως και σε κάποιον του ξενίσει και νιώσει ότι αυτό που παίζει δε μπορεί να το συνηθίσει ή να το καταλάβει...

p.s δεν είμαι fan του star wars οπότε και δε μπορώ να ξέρω με βάση την ιστορία πως πάει το παιχνίδι.

κι εγώ ψιλό απογοητεύτηκα με τα πιου-πιου video

και με τα μεγάλα cut scenes video που βλέπω από τους άλλους

χτυπάει η βαρεμάρα κόκκινο

αλλά ωστόσο θα περιμένω να δω τι εμπειρίες και συναισθήματα

θα αποκομίσω από το game παίζοντας το και μετά θα το κρίνω

(ανανεώνοντας ή όχι την συνδρομή μου)

γιατί άλλο να βλέπεις τους άλλους στα videos

και άλλο να συμμετέχεις και να ζεις εσύ την περιπέτεια

Είναι μακράν η σοβαρότερη παραγωγή μετά το WoW. Εξαιρετικά polished, με ελάχιστα bugs για αρχή. Το leveling είναι επιπέδου σοβαρού RPG. Απομακρύνεται λίγο απ το κλασσικό βαρετό questing-grinding που συναντάς σε MMO. Μπορώ με σιγουριά να πω πως θα ανέβαζα ευχάριστα αρκετούς χαρακτήρες. Για το end game δεν έχω ιδέα. Το αν κρατήσει τον πολύ κόσμο που αρχικά έχει θα εξαρτηθεί σίγουρα απο αυτό.

κι εγώ ψιλό απογοητεύτηκα με τα πιου-πιου video

και με τα μεγάλα cut scenes video που βλέπω από τους άλλους

χτυπάει η βαρεμάρα κόκκινο

αλλά ωστόσο θα περιμένω να δω τι εμπειρίες και συναισθήματα

θα αποκομίσω από το game παίζοντας το και μετά θα το κρίνω

(ανανεώνοντας ή όχι την συνδρομή μου)

γιατί άλλο να βλέπεις τους άλλους στα videos

και άλλο να συμμετέχεις και να ζεις εσύ την περιπέτεια

Eγω επαιξα και στη beta, παιζω και τωρα. Η απογοητευση δεν περασε καν εξω απο την πορτα του σπιτιου μου, ειμαι ευχαριστημενος σε παρα πολυ μεγαλο βαθμο.

Για τα βιντεο π ανεβαζουν οι αλλοι, ασε με να σ πω (πιστευοντας πως θα συμφωνησετε μαζι μ) οτι ειναι συνηθες να ανεβαζουν βιντεος κατι κυριολεκτικα ΑΧΡΗΣΤΟΙ τυποι! Τους χαρακτηριζει περιεργη κινηση στο χωρο με μπολικο backpedaling και keyboardturning, πατανε τα skills με κλικ, και δε παιρνουν τον ρολο ενος παικτη που βιντεοσκοπει ενα gameplay review (οπως εξ αντιληψεως θα εκανα εγω αν τραβουσα ενα βιντεο να σας εδειχνα) φτιαχνοντας ενα βιντεο με μηδαμινο ενδιαφερον. Τα βιντεο αλλων παικτων ειναι αρκετα διαφορετικα απο την αποψη του καθενος απο εσας οταν ερθετε σε τριβη με το παιχνιδι.

Τα γραφικα ειναι αψωγα, τα physics επισης, το παιχνιδι εχει βαθος, ωραια quest, θα συναντησεις κ lag, εχει κ ενα θεμα με το fps στα bg, με αλλα λογια θα δεις και τα καλα και τα ασχημα, ομως κατα τ αλλα ειναι ενα παρα πολυ καλοστημενο-σχεδιασμενο παιχνιδι με τεραστιες περιοχες και πλουσιο ως τωρα content. More to come when i hit 50 ;)

Υ.Γ. Κατεβαστε δειτε τις ταινιες, μετα το παιχνιδι εχει πιο ωραια αισθηση ^^

Χθες το βραδυ με ενα γκρουπ αντιμετωπισαμε τον πρωτο World Boss με 240k ΗP.Επηλθε βιασμος φυσικα καθως ηθελε ενα συνταγμα.Η εμπειρια μοναδικη.Οσο περνανε οι μερες πορωνομαι ακομα περισσοτερο.

Καλημέρα

Σε ποιον Server PVP θα πανε οι περισσοτεροι έλληνες γνωρίζει κανενάς;

Ευχαριστω

Legions of Lettow PvP US speaking EU παίζουν τα περισσότερα οργανωμένα ελληνικά guild

Εχε υπόψη ο server είναι τίγκα και έχει απο τα ποιο μεγάλα queues@prime time. Βεβαια τώρα θα ανοίξει το tor διάπλατα τις πυλες του και θα γεμίσουν από κόσμο τα πάντα

κανα online store που να το βρηκε κανεις φθηνα υπαρχει? σκετο cdkey εννοω για να το εχω μεχρι το βραδυ. επείγει

κοιτα εδω

http://www.dlcompare.com/games/star_wars_old_republic-212

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...