Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλημέρα,

μια ερώτηση γιατί δεν έχω πολυκαταλάβει. Αν εγώ πάω και το αγοράσω το game σήμερα, (από ότι βλέπω στο πλαίσιο το πουλάνε και σε καταστήματα) θα μπορώ να παίξω; Ή πρέπει να περιμένω μέχρι 20 του μήνα;

Δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει σε αυτό please?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρει κανείς να μου απαντήσει σε αυτό please?

Επειδή ακόμα το παιχνίδι δεν έχει βγεί ισχύει κανονικά το preorder και το code redemption για να μπείς στο early access. Παρόλα αυτά, δεν ξέρω αν προλαβαίνεις μέσα σε 4 μέρες που μένουν, να πάρεις το preorder key, να κάνεις redeem τον κωδικό και να πάρεις invite για το early access σύντομα. Ενδέχεται να πάρεις αλλά το early access λέει ότι είναι "μέχρι 5 μέρες", που σημαίνει ότι μπορεί να πάρεις 1 μέρα νωριτερα ή και καμία.

Here are the totals by server type as of end of day December 13:

RP-PVE servers (entire World): Empire 25,986 | Republic 30,393 | Hey look, more good guys than bad guys. A lot of RP players want to be a Jedi or Smuggler. What a surprise! Not :)

PVE servers (entire World): Empire 107,974 | Republic 86,269 | Empire +25% population

PVP servers (entire World): Empire 137,732 | Republic 66,586 | Empire has 2.1 times the population

Πω η αναμονη με σκοτωνει! Περιμενω πως κ πως... ουτε στο 1ο ουτε στο 2ο wave ημουν, και εκανα redeem 10th december. Για να δουμε στο τριτο τι θα γινει... πω θα τρελαθω

Ναι, πρέπει να έχει φάση να παίζεις against the type. :P

Btw, theoldrepublic.gr ακόμα να "ξαναγυρίσει" ε;

Tώρα φταίω εγώ να κακολογώ ελληνικά "fan" sites που κάνουν τέτοια, αν ξαναεμφανιστούν στο Insomnia;

Και δεν νομίζω να ξαναγυρίσει. Πονεμένη ιστορία. Σοβαρότης μηδέν. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει, φρονώ πως θα είναι και η τελευταία. Υπάρχει βεβαια μια κοινότητα www.thegathering.gr για το swtor. Και φαίνεται οτι την έχουν συγκροτήσει-αν μή τι άλλο- σοβαροί άνθρωποι...

Τελικά αξίζει το παιχνίδι?από τα λίγα που έχετε δει τι γνώμη έχετε?Κάποιος να βρει το χρόνο και την όρεξη για ένα mini review? :P

Λίγο που είδα από έναν τύπο που streamare μου φάνηκε επιεικώς απαράδεκτο και δε μπορώ να πιστέψω ότι είναι τόσο χάλια όσο εγώ κατάλαβα...

Δεν έχω χρόνο για mini review τώρα, αλλά μπορώ να σου πω ότι από gameplay είναι πολύ καλό, από γραφικά δεν είναι καθόλου άσχημο, ούτως ή άλλως προτιμώ σε mmo τα γραφικά να μην είναι πολύ βαριά για ευνόητους λόγους, γίνεται χαμός στο early game access (Περιμένω ακόμα και δύο ώρες, ελπίζω να φτιάξει από τις 20) και αν σου αρέσει το σύμπαν του Star Wars θα φας πολλεεεεεές ώρες μέσα... Το μόνο που μου τη σπάει (προς το παρόν) είναι ότι από όσο έχω δει, τουλάχιστον οι force classes είναι mirror και οτι τα speecies (=races) δεν προσφέρουν πρακτικά τίποτα στο gameplay). Σκέφτομαι να κάνω 6μηνη συνδρομή! Αν έχεις πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις θα μπορούσα να σου απαντήσω!! Επίσης, ως προς τι κρίνεις το "απαράδεκτο";

• Moderators

Εγώ βάσικα, όσο παίζω (και συνηθίζω) τόσο πιο πολύ μου αρέσει. :)

screenshot2011121616492.th.jpgscreenshot2011121616500.th.jpgscreenshot2011121616523.th.jpgscreenshot2011121619041.th.jpg

screenshot2011121619044.th.jpgscreenshot2011121620185.th.jpgscreenshot2011121701252.th.jpgbzzzzewwww.th.jpg

(ναι, ξέρω ότι σε αρκετά σημεία έχει low-res. Γιατί όμως πρέπει να ψάξω, αφού τα έχω σε high)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...