ponstan111 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Μολις μου ηρθε.Redeem 26/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξέρω τη γίνεται με τους server του game αλλά το site τους έχει πάθει χοντρή ήττα εσείς που μπήκατε για πείτε για ουρές και lag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Redeem 7 Δεκεμβρίου. Σήμερα μπορώ να παίξω. Στον Legions of Lettow - PvP όπου είναι και το guild μου. Έχω 750 άτομα πριν από μένα. Θα περιμένω 30-40 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampirion Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 μολις τωρα ειδα πως το προβλημα με το preorder Μου λυθηκε η μονη μλκια ειναι πως φενεται σαν να την εκανα σημερα ενω πανε αρκετες μερες που εχω κανει Redeem...παντως τελος καλο ολα καλα κ ετοιμαζομαι να παιξω συντομα....cya all ingame for the force!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crowmeron Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Μια απο τα ιδια........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 αυριο λογικα ολοι θα μπουνε παιδια μην τρελαινεστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά καλημέρα, μια ερώτηση γιατί δεν έχω πολυκαταλάβει. Αν εγώ πάω και το αγοράσω το game σήμερα, (από ότι βλέπω στο πλαίσιο το πουλάνε και σε καταστήματα) θα μπορώ να παίξω; Ή πρέπει να περιμένω μέχρι 20 του μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmi30 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Από εχθές το βράδυ είμαι και εγώ μέσα (Red Eclipse server)... Ήθελα να ρωτήσω, επειδή ενδιαφέρεται ένας φίλος,υπάρχει dvd case στα μαγαζιά να πάει να το αγοράσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angel_fot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Τελικά το παιχνίδι είναι πολυ καλο!!! Κόλλησα Ενω στην Beta ειχα πάρει jendai και ξενέρωσα... Τωρα πήρα sith inquisitor και μου αρέσει πολύ το story ( Προσπαθώ να του αλλάξω μεριά ) ! Γενικά είναι βελτιωμένο σε σχέση με την beta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Light side Sith δηλαδή; Αναρωτιέμαι πως αντιδρούν oι NPCs στο story. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angel_fot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 ^^ Ετσι... Αυτό θελω να δω κατα την εξέλιξη του story... Φαίνεται πολυ ενδιεφαρουσα περίπτωση και αφου υπάρχει η επιλογή θα το κυνηγήσω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, πρέπει να έχει φάση να παίζεις against the type. Btw, theoldrepublic.gr ακόμα να "ξαναγυρίσει" ε; Tώρα φταίω εγώ να κακολογώ ελληνικά "fan" sites που κάνουν τέτοια, αν ξαναεμφανιστούν στο Insomnia; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, πρέπει να έχει φάση να παίζεις against the type. Btw, theoldrepublic.gr ακόμα να "ξαναγυρίσει" ε; Tώρα φταίω εγώ να κακολογώ ελληνικά "fan" sites που κάνουν τέτοια, αν ξαναεμφανιστούν στο Insomnia; +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio@ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 αν μπορεις να το κανεις αυτο θα παιξω και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Ναι, ό,τι class και να διαλέξεις, έχει light/dark επιλογές στους διαλόγους. Όπως σε KOTOR/Mass Effect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα