Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Για τι race/class θα πάτε αλήθεια;

Εγώ Twi’lek Smuggler Gunslinger

Human Jedi Guardian εγώ. Κλασσικός και με κλασσική γενειάδα. :P

Θα είχα κάνει και τον T7 μπλε, αλλά από βλακεία πήρα το κόκκινο χρώμα, το οποίο έχει έχει τόσο κόκκινο, λίγο κίτρινο και πράσινα "μάτια", με τέτοιο τρόπο που νομίζω ότι κάποιος ήθελε να βάλει το paint scheme του EVA 02 στο game. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για τι race/class θα πάτε αλήθεια;

Εγώ Twi’lek Smuggler Gunslinger

Jedi Guardian εγω... αναποφασιστος ακομα ομως ως προς το specc. Με νοιαζει το pvp και δε ξερω αν θελω να ειμαι defense ή focus tre spec.. απλα δε μπορω να διαλεξω :P Δεν εχω δει τα dmg numbers και τα shield absorbs πως λειτουργουν και με τι percentages και δεν εχω εικονα για να αποφσισω. Θα το αποφασισω τελευταια στιγη:P

Γιατί πράμα εννοείτε? Ότι πήγατε να ΞΑΝΑπεράσετε τον κωδικό για το pre-order?

Αν στο code redemtion, σας λέει τα από κάτω (χωρίς τις ίδιες ημερομηνίες ofc) τότε απλά δεν φταίει η Bioware αλλά εσείς. Αν σε περίπτωση το h;istory είναι όπως το παρακάτω τότε ΔΕΝ σας έχει έρθει mail ακόμα για να μπείτε στο Early Launch και είστε για τα πανηγύρια, αν πάλι σας ΈΧΕΙ έρθει mail που σας κάνει notify ότι "βάλε τον εξής κωδικό για να μπεις στο Early Access" και παρ'όλα αυτά ΔΕΝ μπαίνει τότε ναι, είναι πρόβλημα.

Βέβαια όταν λέει ο φίλος ότι έκανε redeem το code πριν 3 βδομάδες που πήρε και το pre-order code, τότε δεν θα του έχει έρθει ακόμα mail όπως είναι λογικό γιατί όπως είπε και ο Τούφας μέχρι στιγμής EARLY ACCESS έχουν ΜΟΝΟ όσοι είχαν κάνει redeem to pre-order code ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.

ναι μονο που εμεις δε μιλησαμε για early access ...εδω μιλαμε για fail του οτι καναμε Redeem κωδικο κ δε φενεται πουθενα ουτε στο history ουτε πουθενα αλλου. το early access εμενα θα με απασχολησει αφου δω το account Μου ενεργοποιημενο πρωτα

ναι μονο που εμεις δε μιλησαμε για early access ...εδω μιλαμε για fail του οτι καναμε Redeem κωδικο κ δε φενεται πουθενα ουτε στο history ουτε πουθενα αλλου. το early access εμενα θα με απασχολησει αφου δω το account Μου ενεργοποιημενο πρωτα

Άρα κάνατε redeem τον κωδικό για το κανονικό cd-key. Fail λοιπόν δικό σας όχι της Bioware. Δηλαδή κάνατε την πατάτα σας φταίει και η εταιρία κιόλλας που δεν μπορείτε να ακολουθήσετε 2-3 απλά βήματα; Και όταν βλέπετε παντού να λέει "ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ CD-KEY, ΜΟΝΟ ΤΟ PRE-ORDER KEY ΣΑΣ";

Για να καταλάβω δηλαδή.

Άρα κάνατε redeem τον κωδικό για το κανονικό cd-key. Fail λοιπόν δικό σας όχι της Bioware. Δηλαδή κάνατε την πατάτα σας φταίει και η εταιρία κιόλλας που δεν μπορείτε να ακολουθήσετε 2-3 απλά βήματα; Και όταν βλέπετε παντού να λέει "ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ CD-KEY, ΜΟΝΟ ΤΟ PRE-ORDER KEY ΣΑΣ";

Για να καταλάβω δηλαδή.

το preorder εβαλα ρε μεγαλε...κ φυσικα μου φταιει η εταιρεια αφου φενεται σαν να μην το κανα κ τωρα πρεπει να τους αποδειξω οτι το αγορασα κιολας

Zeniath τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;

Να το ξαναπω:Πηρα απο το Πλαισιο στον Πειραια 2 dvd cases.Το 1 με το full game και το αλλο με το preorder.Ανοιξα το κουτι του preorder και εκανα redeem τον κωδικο που ειχε μεσα!Ολα τα βηματα κανονικα!ΑΛΛΑ στο redeem history δεν εμφανιζει τιποτα και αναγκαστηκα μετα απο email που μου εστειλαν να στειλω photo με τον κωδικο την συσκευασια και τα στοιχεια του καταστηματος.Επισης δεν μπορω να κανω post στο forum!

παρτο χαλαρα να το ευχαριστηθεις.. δεν εχει νοημα να το τρεξεις..ολη η μαγια του παιχνιδιου ειναι στο leveling και το story..μετα θα εχεις αρκετο καιρο μπροστα σου για raids και dungeons kai pvp..ειναι κριμα το τρεξεις ανχωμενα μεχρι τελους

και γω περιμενω early access αλλα θα το παω πολυ χαλαρα να το γουσταρω B)

Ampalaea4 τελικά να το πάρω λες ή όχι; B) Ξέρεις εσύ... μάλλον πρώτα θα έρθω να το τσεκάρω από εσένα μαζί με τα άλλα καλά πραγματάκια που πήρες και βλέπουμε μετά. Πάντως, on topic συμφωνώ ότι δεν λέει το αγχωμένο και αστραπή level up στα games και ειδικά σ'ένα παιχνίδι που απ' ότι φαίνεται αξίζει κάποιος να το πάει χαλαρά και να ευχαριστηθεί το story και όλη την δουλειά που έγινε από την Bioware.

Μάλλον θα περιμένω 1-2 μήνες να δω σε τι κατάσταση θα έιναι το παιχνίδι και οι servers πρωτού το δοκιμάσω προσωπικά. Κάηκα με Aion και Dragon Age 2 γνήσιο οπότε είμαι κομματάκι επιφυλακτικός. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμα είδα μερκά video αλλά δεν ξέρω θα δείξει.

Εμενα μολις μου ηρθε το mail για το registration.Μετα απο 1 μηνα απο οταν εκανα redeem,και τωρα πρεπει να περιμενω για 15 Δεκεμβριου το invite!ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...