Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το πηρα και εγω απο το 2ο σαιτ του φιλου σου. Πληρωσα με paypal και μου εστειλαν το παρακατω μηνυμα

You have received this notification from CDKeysOnline because you are a registered user or you or some other registered user requested some information for you from our store.

Due to recent fraud activities we will need your proof of your address before we process your first CDKeysOnline order (photo, scan etc.)

Have a great time and remember to recommend us to your friends!

Best Regards

CDKeysOnline

Το ιδιο ειχε παρει και ο δικος σου?

Οχι, αλλα κανε αυτο που σου λεει παντως.

Εμεις θα παμε Tomb of Freedon Nadd τελικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 και σημερα..... ελα ελα ελα δε μπορω την αναμονη... makes my days last longer, damn it! θελω να ξεκινησω το game,

I R ADDICT :P

5 ώρες θες να πεις ε?ε?

Οι περισσότερες guilds πάντως θα μπουν στον Legions of Lettow.

μαζευτείτε εδώ

δυσαρεστημενος δηλωνω για τη μεχρι τωρα λειτουργια κ εξυπηρετηση στο site Του παιχνιδιου...εχω δωσει Κωδικο εδω κ 4 μερες και ακομα περιμενω ενω στο σαιτ ελεγε πως θα φανει σε λιγα λεπτα... εστειλα mail κ μου ειπανε πως θα το φτιαξουνε..στο περιμενε δλδ...αφου δεν ειναι ετοιμοι γιατι κανουν Launch ηθελα να ξερα

λόγω γιορτών ίσως ?

[quτο πηρα και εγω απο το 2ο σαιτ του φιλου σου. Πληρωσα με paypal και μου εστειλαν το παρακατω μηνυμα

You have received this notification from CDKeysOnline because you are a registered user or you or some other registered user requested some information for you from our store.

Due to recent fraud activities we will need your proof of your address before we process your first CDKeysOnline order (photo, scan etc.)

Have a great time and remember to recommend us to your friends!

Best Regards

CDKeysOnline

Το ιδιο ειχε παρει και ο δικος σου?ote]

ούτε εμένα μου ζήτησε τπτ

δυσαρεστημενος δηλωνω για τη μεχρι τωρα λειτουργια κ εξυπηρετηση στο site Του παιχνιδιου...εχω δωσει Κωδικο εδω κ 4 μερες και ακομα περιμενω ενω στο σαιτ ελεγε πως θα φανει σε λιγα λεπτα... εστειλα mail κ μου ειπανε πως θα το φτιαξουνε..στο περιμενε δλδ...αφου δεν ειναι ετοιμοι γιατι κανουν Launch ηθελα να ξερα

καλα αραξε, ετσι και αλλιως δεν θα μπεις πριν απο τις 20.

σε 2-3 μερες θα μου στειλουν το key...τουλαχιστον ειχα κανει early access με το key που μου ειχε δωσει το amazon..

Έχει ερθει σε καποιον απο εσας mail για εγκριση συμμετοχης?

Ήδη στο Αμερικα εχουν παρει παρα πολλοί, γεμιζουν οι severs σιγα σιγα

http://www.swtor.com/server-status

Δεν ειναι θεμα επιλογης, το εκανες redeem πριν απο 4 μερες. Εσυ ποτε λες να παρεις early access? Ισως για μερικες ωρες.

Ακομα νομιζω ειναι στα keys που κανανε redeem ιουλιο.

12.09.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Collector's Edition

11.02.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Early Game Access: Ready to patch

08.14.2011 Star Wars™: The Old Republic™ Collector's Edition Pre-Order

Και ακομα να ερθει mail... :devil:

οχι εχουν παει κανονικα σε ευρωπη. Νομιζω κιολας δεν υπαρχει διαφορα version οπως στo wow.

Απλά δεν έχουν ανοίξει ακόμα Ευρωπαϊκούς servers;

Υπαρχουν ευρωπαικοι servers. Απο οσα διαβαζω δεν εχουν παει ακομα στον αυγουστο με τα proerders.

Σα να χες δικιο... τυχερος θα μαι αν παιξω κ 3 ωρες νωριτερα απο το basic starting date. Λιγο λαθος ομως αυτο π γινεται... εφοσον πληρωσαμε για pre order key, θα επρεπε να υπαρχει μια δεσμευση της εταιριας οτι.. εως και 3 μερες πριν θα εχετε μπει ολοι. Σαφως και γνωριζω τι παιζει με massive logins, server crashing issues κλπ, αλλα αυτο ας το τακτοποιουσαν ξεκινωντας προφανως τα invites καποιες μερες νωριτερα με το ανοιγμα παραλληλα αρκετων server. Αλλα εφοσον πληρωσαμε preorder το a few hours earlier acces ειναι λιγο... ξενερωτω... κριμα στην υπομονη μας αν γινει οντως ετσι. Ας ελπισουμε οτι η ελπιδα ψοφαει τελευταια!

btw --> Stephen Reid | Senior Online Community Manager

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...