zeniath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Nope στο acccount μου έχει αυτό το μήνυμα όταν πατάω στο pre-order τώρα περιμένω το mail για να μπω (αν μπω γιατί άργησα να κάνω το pre-order) στο early access. You redeemed your Pre-Order Code and now are registered for the following items: Early Game Access Color Stone (Virtual Item) DOWNLOAD GAME CLIENT You can now download the game client and patch the game. Watch for an email invitation from The Old Republic team to begin your Early Access. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 εχει κανας αλλος προβλημα με το redeem code kai preorder? εχει 2 μερες που το εκανα κ δε φενεται πουθενα οτι εχω δωσει κωδικο, οταν δε παω δωσω εκ νεου μου λεει πως ειναι ηδη used..παιζει κ σε σας αυτο ρε μαγκες η μονο σε μενα εκατσε? Παίζει σε αρκετούς. Λένε πως όποιος έχει box και όχι το CE πρέπει να περιμένει μέχρι τις 15 για το activation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 για όποιον ενδιαφέρετε να δει το κουτί http://imageshack.us/g/707/snc00624b.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimnikou1971 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ξερει κανεις αν θα βγει έκδοση για MAC και αν ναι πότε. Επίσης τι απαιτήσεις έχει για pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, τι παίχτηκε με το www.theoldrepublic.gr ? Κάνανε σικέ κλήρωση (αν έγινε καν κλήρωση), πήρανε φράγκα από διαφημίσεις από την μεγάλη προσέλευση και τώρα ποιος τους είδε; Ούτε το site λειτουργεί ούτε το facebook group τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 LOL καλή φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 -------------EU servers------------------ Adari Vaal - PvE - English Atris - PvE - German Bao-Dur - PvP - French Brianna - PvE - French Cell of Imu - PvE - French Dorin Sky - PvE - English Dreypa's Oubliette - PvE - English Exar Kun - PvE - German Exis Station - PvE - English Flames of the Crucicle - PvE - English G0-T0 - PvE - German Gnawer's Roost - PvP - English Gooluud Corridor - PvE - French Handmaidens of Atris - PvE - English Jory - PvE - French Kaggath - PvP - German Kellian Jarro - PvP - French Kissai Caste - PvE - English Lenico Gargantuan - PvE - English Lonna Vash - PvE - German Ludo Kressh - PvE - French Mira - PvE - French Murakami Orchid - PvE - English Odacer-Faustin Academy - PvE - German Odan-Urr - PvE - German Pius Dea - PvE - German Rogue Moon - PvE - English Shaltin Tunnels - PvE - German Sith'ari - PvE - French Sluis Shipyards - PvE - German Starstorm One - PvP - German T1-LB - PvP - German The Cinzia - PvE - English The Moomo Williwaw - PvE - German The Queen of Ranroon - PvP - English Trayus Academy - PvE - German Yaru Korsin - PvE - French Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 -------------EU servers------------------ Adari Vaal - PvE - English Dorin Sky - PvE - English Dreypa's Oubliette - PvE - English Exis Station - PvE - English Flames of the Crucicle - PvE - English Gnawer's Roost - PvP - English Handmaidens of Atris - PvE - English Kissai Caste - PvE - English Lenico Gargantuan - PvE - English Murakami Orchid - PvE - English Rogue Moon - PvE - English The Cinzia - PvE - English The Queen of Ranroon - PvP - English Wtf μόνο 2 PvP English Servers??? Πάνε καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 μμ δεν ξερω τι να κανω...εχω preorder απο amazon.uk εδω και μηνες, αλλα δεν θα τα στειλει πριν τις 20...Πάει για cancel ,αλλα δε θελω να χασω τη σειρα μου στο early, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 το amazon ειπε στις 15 θα στειλει νομιζω. εφοσον εχεις κανει redeem το early access code δεν γινεται να φυγει απο το account σου παντως. Eιναι λαθος τα ονοματα btw. Μας εβαλε Server: Basilisk Droid μαλλον θα αλλαξουμε για να σφαξουμε kds που πηγανε Chuundar και οι rde Tomb of Freedon Nadd. Ελπιζω να ερθουν και οι rde μαζι μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivyhae Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δεν χανεις το early access αν κανεις cancel.Το ειχα ρωτησει στο official forum και μου απαντησαν πως οχι γιατι και εγω ειχα παρει απο amazon.com και 8α αργησουν να το στειλουν και το εκανα cancel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Remiel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Έστειλαν σε κανέναν κανένα email για το early access??αν ξεκινάει αύριο? Εμένα και κάτι φίλους μας έβαλε στο Scepter of Ragnos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Εννοείς σας έβαλε σαν guild? Αυτό το είχαν πει για τα pre-launch registered guilds ότι θα τα βάλουν σε όλους τους σέρβερ για να είναι ισοκατανεμημένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 http://www.cjs-cdkey...setCurrencyId=1 απο εδω το πηρα εγω http://cdkeysonline....origin-download απο εδω φιλος. Και οι 2 πηραμε τα cdkey στο "χερι" το πηρα και εγω απο το 2ο σαιτ του φιλου σου. Πληρωσα με paypal και μου εστειλαν το παρακατω μηνυμα You have received this notification from CDKeysOnline because you are a registered user or you or some other registered user requested some information for you from our store. Due to recent fraud activities we will need your proof of your address before we process your first CDKeysOnline order (photo, scan etc.) Have a great time and remember to recommend us to your friends! Best Regards CDKeysOnline Το ιδιο ειχε παρει και ο δικος σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2011 5 και σημερα..... ελα ελα ελα δε μπορω την αναμονη... makes my days last longer, damn it! θελω να ξεκινησω το game, I R ADDICT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα