Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω τελικα εκανα cancel το preorder Και το πηρα απο online cdkey μαγαζι και το key μου ηρθε σημερα μερικες ωρες μετα την παραγγελια.

Το preorder το ειχα απο το zavvi.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

από που πήρες κλειδί

κάνας ρωσος παίζει ? ή μόνο steam

δεν τα ξέρω καλά γιατί ο θείος μου συνήθως με κάνει ευτυχισμένο :devil:

θέλω και γω αν είναι σε λογική τιμή

Δημοσ.

Λογικά το κατεβάζεις μέσω Origin client, εξαργυρώνοντας τον κωδικό που θα σου στείλουν τα παραπάνω site.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια ικανοποιητική απάντηση γιατί το site τους http://www.swtor.com/ κάνει σε καθημερινή βάση τόσο maintenance και είναι συνεχώς πεσμένο; Αυτό το βιολί θα συνεχιστεί και μετά το release; Δεν το δικαιολογώ τόσο μεγάλα διαστήματα τόσο συχνά...

Δημοσ.

Σε 3 μέρες ξεκινάει το game και κάνουν τελευταίο γενικό backup & server maintenance για να μην υπάρξουν θέματα. Η δουλειά αυτή είναι 2 μέρες τώρα τι "όλη την ώρα" πια.

Δημοσ.

άντε καλά, να έχουμε να γκρινιάζουμε. Το game δεν έχει κάνει launch ακόμη, οπότε και που το έχουν ανεβασμένο το site, πολύ σου είναι φιλαράκι.

Δημοσ.

Αναφέρομαι σε οιωνούς όπως πρόβλημα με registration του redeem, το registration του code από το κουτί, για όσους το αγόρασαν (βγήκε βέβαια ανακοίνωση επίσημη να γίνει μετά τις 15, ας το έλεγε και στο κουτί όμως , γιατί 5-6 φιλαράκια από το guild με το που το αγόρασαν πήγαν και το κάναν apply, και ενώ δεν είναι activated είναι already in use o κωδικός...)

Για να πω την αλήθεια δεν ανησυχώ γιατί εμπιστεύομαι την εταιρεία που το διοργανώνει. Αλλά υπάρχουν οιωνοί (σημάδια) που μπορεί να οδηγήσουν στην ανησυχία. Παραδέχομαι δε ότι τέτοιο launch στην ιστορία των ΜΜΟ δεν υπήρξε. Go Bioware! Go! (cross_fingers mode on)

Δημοσ.

το μεγαλυτερο foul για μενα ειναι ο πανικος και η συγχυση με τα preorders και τα disptach days. Εταιριες δεν γνωριζουν ποτε να κανουν αποστολη το παιχνιδι.

Δημοσ.

Πάντα έτσι δεν γίνεται με τα mmorpg; Εγώ όσο θυμάμαι launch dates για WoW, AoC, LoTRO κλπ πάντα το ίδιο μπάχαλο επικρατούσε (πολλές φορές και χειρότερα). Υπομονή.

Φανταστείτε τι έχει να γίνει με το ίδιο το gameplay, τη σταθερότητα των servers κλπ.

Δημοσ.

εχει κανας αλλος προβλημα με το redeem code kai preorder?

εχει 2 μερες που το εκανα κ δε φενεται πουθενα οτι εχω δωσει κωδικο,

οταν δε παω δωσω εκ νεου μου λεει πως ειναι ηδη used..παιζει κ σε σας αυτο ρε μαγκες η μονο σε μενα εκατσε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...