Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενδιαφέρον γιατί από την μεριά μου είμαστε 6-10 άτομα που θα ξεκινήσουμε το game και αν και ακόμα δεν ψαχνόμαστε για guild καλό θα ήταν να ενημερώσετε νωρίς σε πιο server θα είστε τουλάχιστον να μην είμαστε σκορποχώρι.

Ελπίζω όντως να τους κόψει και να πουν "σε αυτόν τον τάδε σέρβερ βάζουμε όλα τα ήδη registered Ελληνικά Guilds οπότε τον κάνουμε unofficial Greek Server".

----------------------

EDIT:

Μόλις ήρθε το pre-order μαζί με το κανονικό game οπότε όντως τα shipments όχι μόνο ξεκίνησαν αλλά παραδίδονται κιόλλας!

Τετάρτη το έκανα παραγγελία από Πλαίσιο σήμερα έφτασε. Ομολογουμένως σφαίρα το άτιμο το πλαισιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελπίζω όντως να τους κόψει και να πουν "σε αυτόν τον τάδε σέρβερ βάζουμε όλα τα ήδη registered Ελληνικά Guilds οπότε τον κάνουμε unofficial Greek Server".

πραγματικα θα ηταν το ιδανικο....

να ξερουμε ποιον server να αποφυγουμε :)

Ενδιαφέρον γιατί από την μεριά μου είμαστε 6-10 άτομα που θα ξεκινήσουμε το game και αν και ακόμα δεν ψαχνόμαστε για guild καλό θα ήταν να ενημερώσετε νωρίς σε πιο server θα είστε τουλάχιστον να μην είμαστε σκορποχώρι.

----------------------

EDIT:

Μόλις ήρθε το pre-order μαζί με το κανονικό game οπότε όντως τα shipments όχι μόνο ξεκίνησαν αλλά παραδίδονται κιόλλας!

Τετάρτη το έκανα παραγγελία από Πλαίσιο σήμερα έφτασε. Ομολογουμένως σφαίρα το άτιμο το πλαισιο.

Οσο κ αν με κουρασε το origin η λυση βρεθηκε... plaisio κ εγω. Πηρα τηλ και αυριο θα εχω ολο το box set με preorder 3 days early access key. F***IN PERFECT ^^

Στη γλώσσα των Χατ, το όνομα του πλανήτη σημαίνει «δοξασμένο πετράδι». Ο Ναλ Χάτα (όπως είναι η πλήρης ονομασία του) είναι ένας παράδεισος για τους κατοίκους του και τις βουλιμικές τους ορέξεις. Για όλους τους άλλους, όμως, είναι ένας σωστός εφιάλτης. Ενα αηδιαστικό και επικίνδυνο μέρος στο οποίο είναι αδιανόητο να ζήσει κανείς. Κάτι ανάμεσα σε φυλακή και εξορία, οι γονείς των πολιτισμένων κόσμων φοβερίζουν με αυτόν τα παιδιά τους όταν έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς.

Πριν από την ίδρυση της Δημοκρατίας, ο Χάτα ήταν στον έλεγχο των Εβόκι, μιας σχετικά πρωτόγονης φυλής που έκανε το λάθος να συνεργαστεί στενά με τους Χατ αγνοώντας τις φήμες που τους συνόδευαν για τη θρυλική τους απληστία. Μερικούς αιώνες αργότερα οι Εβόκι, καταχρεωμένοι και υποταγμένοι, κατάλαβαν το λάθος τους αλλά ήταν πλέον αργά. Οταν ο Βαρλ (γενέτειρα των Χατ) καταστράφηκε από τη ρύπανση και ήταν αδύνατο πια να κατοικηθεί, οι Χατ απλώς κατέσχεσαν τον Χάτα και έγιναν ιδιοκτήτες και κυρίαρχοι.

Στα χιλιάδες χρόνια που ακολούθησαν οι Χατ εξανδραπόδισαν εντελώς τους Εβόκι οι οποίοι ζουν πια μέσα στη σκλαβιά και την αθλιότητα. Στο μεταξύ, η ακόρεστη δίψα των Χατ για πλούτο και απολαύσεις μολύνει ανεπανόρθωτα τον πλανήτη που, ταυτόχρονα, αποτελεί τη βάση των μαφιόζικων οικογενειών που ελέγχουν τα εγκληματικά καρτέλ ολόκληρου του γαλαξία. Παρά τις μεταξύ τους αντιθέσεις και χρόνιες βεντέτες, οι Χατ είναι ουδέτεροι στη διαμάχη Δημοκρατίας-Αυτοκρατορίας και διατηρούν τον πλανήτη τους ακριβώς όπως τον θέλουν.

Στα μάτια των Χατ, όλες οι άλλες φυλές είναι κατώτερες και αναλώσιμες. Ακόμα και οι επίσημοι απεσταλμένοι άλλων κόσμων δεν νιώθουν καθόλου ασφαλείς στον Χάτα, οι πιο ατρόμητοι κυνηγοί κεφαλών διστάζουν να επιχειρήσουν στο έδαφός του και κανένα άτομο σε ολόκληρο το γαλαξία δεν θα πήγαινε εκεί με τη θέλησή του.

ΠΕΡΙΟΧΗ Διάστημα Χατ

ΕΔΑΦΟΣ Βάλτοι και βιομηχανικά απόβλητα

ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ανεξάρτητος

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Μολυσμένος, υπερβιομηχανοποιημένος

ΓΕΓΟΝΟΤΑ Έδρα του καρτέλ εγκλήματος Hutt

Πηγή: www.theoldrepublic.gr

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, απόγευμα, λοιπόν θα λάβει μέρος η μεγάλη κλήρωση της Ελληνικής κοινότητας του SWTOR, http://www.TheOldRepublic.GR για τα 5 τυχερά μέλη που θα παραλάβουν από ένα αντίτυπο της συλλεκτικής έκδοσης του παιχνιδιού.

Περισσότερες λεπτομέρειες, προσεχώς !

ΥΓ: Αρχίστε τις προσευχές σας... (εννοείται στη δύναμη)

Οσο κ αν με κουρασε το origin η λυση βρεθηκε... plaisio κ εγω. Πηρα τηλ και αυριο θα εχω ολο το box set με preorder 3 days early access key. F***IN PERFECT ^^

3 μερες? 3 ωρες ισως αφου το κανεις τωρα redeem.

καλησπερα!

προκειται να ξεκινησω να παιζω SWTOR.

και απο τη beta ειδα οτι στα warzones(bg), αλλα μονο εκει, ειχα προβλημα με lag kai FPS.

και θελω να σας πω τι pc εχω και να μου πειτε αν θα το τρεχει ομαλα με υψηλα γραφικα.

και αν οχι, τι θα προτεινατε να αλλαξω, και με τι.

intel core 2 duo e8400 3.0ghz

4 gb ram

ati sapphire 5770 1gb

και αν παιζουν ρολο,

μητρικη asus P5Q

windows 7 64bit

και η οθονη ειναι dell U2311H, 23''

ευχαριστω για το χρονο σας.

αν εσυ παρεις 3 μερες που εκανες τωρα redeem, ποιος θα παρει την μια μερα?

Σκεφτομαι οτι επειδη η εταιρια απο 15 του μηνα ως earlier day access το πηγε 13 του μηνα, ισως σταθω τυχερος και ανηκω στην κατηγορια των 3 ημερων πριν. Αν πραγματι τηρηθει δε αυστηρη σειρα προτεραιοτητας, well.... θα προσευχηθω στον αγιο βασιλη να περασει μερικες μερες νωριτερα απο το σπιτι μου να μ αφησει ενα μικρο... τοσο δα... νουμερακι.. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...