Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 θα κατσω με το g19. Ποιος μπορει να δουλεψει τα κουμπια δεξια και να pvparei συγχρονως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thejedi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου λοιπόν θα λάβει μέρος η μεγάλη κλήρωση της Ελληνικής κοινότητας του SWTOR, http://www.TheOldRepublic.GR για τα 5 τυχερά μέλη που θα παραλάβουν από ένα αντίτυπο της συλλεκτικής έκδοσης του παιχνιδιού. Περισσότερες λεπτομέρειες, προσεχώς ! ΥΓ: Αρχίστε τις προσευχές σας... (εννοείται στη δύναμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, το pre-order από πλαίσιο ισχύει έτσι ώστε να το κάνουμε το order σήμερα ή θα φάμε καμιά νίλα; Έστειλα mail και περιμένω απάντηση ότι έχουν αποθέματα και περιμένω... EDIT: Παρασκευή θα έχω το pre-order κουπόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Ναι δεν σημαιναι οτι θα μπεις στο head start ομως Πριν απο 3 λεπτα ηρθε το email για το preload. Early Game Access* will begin on December 13th at 7:00AM EST, 2011 and ends on December 19th, 2011 at 10:01PM EST. During this time, we will be emailing invitations to join Early Game Access based on the order in which you redeemed your Pre-Order Code. Pre-load the game client now, so you're ready to play when your Early Game Access invitation arrives. Note that download time can vary and may take awhile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 και europe 13 θα αρχισει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 ναι το είδα ότι δεν είναι στάνταρ αλλά σου λέει έχουν ξεπεράσει τα 2Μ τα beta και είναι cool για θέμα stability Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vortexxx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εμενα ξεκινα 13 δεκεμβρη δικαιο νομιζω απο αυγουστο εκανα REDEEM τον κωδικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 εμενα ξεκινα 13 δεκεμβρη δικαιο νομιζω απο αυγουστο εκανα REDEEM τον κωδικο Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν... αυτα ειναι, καλα εκανες. Εγω που προκειται να κανω preorder εντος ημερων εξακολουθει να ισχυει το 3 μερες πριν? Και δε ξερω ακομα απο που να το κανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Breakin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου λοιπόν θα λάβει μέρος η μεγάλη κλήρωση της Ελληνικής κοινότητας του SWTOR, http://www.TheOldRepublic.GR για τα 5 τυχερά μέλη που θα παραλάβουν από ένα αντίτυπο της συλλεκτικής έκδοσης του παιχνιδιού. Περισσότερες λεπτομέρειες, προσεχώς ! ΥΓ: Αρχίστε τις προσευχές σας... (εννοείται στη δύναμη) Sorry φιλε αλλά πραγματικά περιμένεις κάνεις να πιστέψει οτι δώσατε 750 ευρω για 5 collectors για να δωσετε δωρο στο site σας; η μήπως έδωσε δωρεά η EA για ένα ελληνικο site την στιγμη που δεν εχει γινει αντίστοιχη κλήρωση σε κανένα άλλο γνωστό site ανα τον κοσμο;... Ήμαρτον με τις τακτικές προσέγγισης μελλών με ψεύτικες κληρωσεις… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ponstan111 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 13 Δεκεμβρη κι εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 μου ηρθε mail οτι θα στειλουν mail για να μου που ποτε θα μπω ...εσας ηρθε επιβεβαιωμενο οτι μπαινετε 13? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα όχι. Στην αναμονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 παίζει ακόμα το preorder η δεν παίζει? δεν έχω προπαραγγείλει και θέλω να ξέρω , αν έχει νόημα... στο πλαίσιο μου ειπαν τα preorder keys τελειώσανε α και κάτι άλλο ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ GUILD ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΠΟΙΟΝ SERVER ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ Η ΒΙΟ - ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ετσι θα μπορέσουν όλοι να ενημερωθούν... να οργανωθούμε ρε παιδία... οι αργο θα το πούνε στο offi τόπο http://www.argonaut.gr και στο http://www.thegathering.gr/ Θα είναι προφανώς PVP server που θα ανοίξει με το preorder, θα παίζουν ρόλο τα guild affiliations κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ponstan111 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 μου ηρθε mail οτι θα στειλουν mail για να μου που ποτε θα μπω ...εσας ηρθε επιβεβαιωμενο οτι μπαινετε 13? οχι επιβεβαιωμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 τα emails παιδια για το ποτε αρχιζετε θα ερχονται ΤΗΝ ΜΕΡΑ που θα αρχιζετε. Early Game Access *starts* on December 13th. Emails will be sent on the day you get access. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα