Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καινοτόμο νομίζω πως το καταλαβαίνουμε όλοι. Είναι αυτός που το σκέφτηκε πρώτος, και ας μην του πέτυχε. Και όχι αυτός που το πήρε και το έκανε τέλειο.

Δηλαδή το Housing το ανακάλυψε η Bioware? Το έκανε πρώτη η Bioware? Μιλάμε πάντα για την λέξη "καινοτομία" ή ξέχασα τι σημαίνει η λέξη αυτή;

ΠΣ full voice ήταν και όλη η Tortage. Just for the Record

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε themepark ΜΜΟ RPG δεν το έχω ξαναδεί. Στην συγκεκριμένη κατηγορία των games είναι καινοτομία. Αν ξανανακάλυψε τον τροχό η Bioware, σίγουρα όχι.

Π.χ το πρώτο navigation system για αυτοκίνητα παρουσιάστηκε την δεκαετία του 80 και θεωρείται κάτι καινοτόμο για την εποχή στον τομέα του Αυτοκινήτου. Βέβαια γενικώς το navigation, ώς σύστημα είχε ανακαλυφτεί από τον Αμερικανικό στρατό 20+ χρόνια πρίν. Άρα σύμφωνα με την λογική σου σκέψη, η Honda που προσέφερε στο μοντέλο Accord εκείνης της εποχής navigation system, δεν έκανε δα και κάτι καινοτόμο. Σεβαστή άποψη, μου επιτρέπεις να διαφωνώ...

* και μιας και αναφέρθηκε...καινοτομία: ενέργεια που χαρακτηρίζεται από νέα, πρωτοποριακή αντίληψη των πραγμάτων, νεωτερισμός.

Φρονώ πως συγχαίεις τον όρο "καινοτομία", με τον όρο "εφεύρεση". Αν θέλετε να μιλήσουμε για εφευρέσεις της Bioware στο Swtor, εκτός τους Legacy system, και του social system δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό...αλλά ακόμα και για αυτά δεν παίρνω όρκο πως το copyright ανήκει στην Bioware.

Δημοσ.

Σε themepark ΜΜΟ RPG δεν το έχω ξαναδεί. Στην συγκεκριμένη κατηγορία των games είναι καινοτομία. Αν ξανανακάλυψε τον τροχό η Bioware, σίγουρα όχι.

...bla bla άσχετα bla bla.... Σεβαστή άποψη, μου επιτρέπεις να διαφωνώ...

Άντε να το γράψω και στα Αγγλικά μπας και βοηθήσω. Από forum είναι τώρα αν θες και referal κάνε μου pm να στο στείλω

"LOTRO has houses, and you can make and buy furniture and decorations and stuff. Runes of Magic has something similar. "

"Runescape has housing"

"Anarchy Online has housing"

"good housing system(like UO's possibly) "

Σε παρακαλώ αν λες ότι σέβεστε την άποψη του άλλου μην ειρωνεύεσαι ταυτόχρονα, είναι οξύμωρο το σχήμα.

Δημοσ.

Το companion σύστημα δεν είναι καινοτομία του SWTOR.

DAOC κλπ είχαν pets. Tο Gods & Heroes έχει πλήρες σετ από companions για καλύπτουν τον χαρακτήρα σου με skills/spells, εξοπλισμούς κλπ.

Για όσους έχουν παίζει σε MMO από το 1996 και μετά, το SWTOR δεν παρέχει κάτι σημαντικά προτοποριακό να πω την αλήθεια.

Θα ήταν έτσι αν είχε 1 ανοιχτό κόσμο/σερβερ τύπου EVE Online/Darkfall Online (αν και έχει 2 servers) με μάχες σε έδαφος/διάστημα. Πλήρες PVP, χωρίς instances.

Δημοσ.

Πάμε πάλι...είπα εγώ ότι η Bioware ανακάλυψε το housing;;; Το διάβασες πουθενά να το γράφω;;; Τέτοιου τύπου housing με αυτές τις επιλογές που έχει το Swtor δεν έχει ξαναεισηχθεί σε αυτό τον τομέα των games και τέτοιες ενέργειες λέγονται "καινοτόμες". Αν θές να κάνουμε μια πολιτισμένη κουβέντα και να συζητήσουμε, σταμάτα να διαστρεβλώνεις αυτά που λέω ή αλλιώς μην ξαναασχοληθείς με τα post μου.

Όσον αφορά την ειρωνία, είναι κάτι που σιχαίνομαι και συγνώμη αλλά αν θεωρείς οτι κάπου σε ειρωνεύτηκα βλέπεις φαντάσματα.

Δημοσ.

DAOC κλπ είχαν pets. Tο Gods & Heroes έχει πλήρες σετ από companions για καλύπτουν τον χαρακτήρα σου με skills/spells, εξοπλισμούς κλπ.

Για όσους έχουν παίζει σε MMO από το 1996 και μετά, το SWTOR δεν παρέχει κάτι σημαντικά προτοποριακό να πω την αλήθεια.

Θα ήταν έτσι αν είχε 1 ανοιχτό κόσμο/σερβερ τύπου EVE Online/Darkfall Online (αν και έχει 2 servers) με μάχες σε έδαφος/διάστημα. Πλήρες PVP, χωρίς instances.

+1 και ty

PS. Τα σχόλια μου αφορούσαν σχετικό post με 14 "καινοτομίες"

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με μιά μικρή διόρθωση . H έννοια του companion-pet-follower στα games δεν είναι ούτε ανακάλυψη των games που προαναφέρεις και ως εκ' τούτου φαντάζομαι όλα τα games που έχουν companions από την 10ετία του 80 και εντέυθεν δεν καινοτόμησαν καθώς έχουμε δεί companions και στο advanced D&D first edition. Οι druids εκεί χρησιμοποιούσαν lower lvl druids σαν followers. Οπότε μάλλον το copyright της ιδέας ανήκει στην TSR. Εκτός αν κάνω λάθος και υπάρχει και αλλού πρίν από το AD&D. Υπό αυτό το πρίσμα μάλλον το Swtor δεν έχει εφεύρει τίποτα το καινούργιο στο gaming. Τα περισσότερα εφευρέθηκαν εδώ και 30 χρόνια. Ή να το πώ διαφορετικά, η Bioware δεν ξαναανακάλυψε το τροχό. Το είπα και από την πρώτη στιγμή άλλωστε.

Δημοσ.

Καταλαβαινετε οτι μιλατε για το star wars, μια ταινια που πηρε σημαντικα στοιχεια απο πολλα εργα που ειχαν βγει πριν, και τα βαλε ολα μαζι για πρωτη φορα?

Και εγω θα θελα το ιδιο pvp που ειχε το swg και το ιδιο "level up" (μαλλον την ελλειψη του level)

Δημοσ.

1) ξερει κανεις να μας πeι για τα crew skills, για τα crafting skills?

2)Τα social points που βοηθουν?

1) Επειδη υπαρχουν πολλα ηδη απο resources και κανοντας questing k pvp ισως δεν εχεις χρονο η βαριεσαι η δε θελεις να τρεχεις να μαζευεις, εχεις μια σειρα απο companions. Μεχρι 3 companions που εχουν κανονικο gear-weapons σα να ηταν κανονικοι χαρακτηρες. Στελνεις λοιπον τα companion(εως και 2 ταυτοχρονα) να σ μαζεψουν resources αντι για σενα σε περιπτωση π εσυ κανεις κατι αλλο. Αυτα τα resources ειναι:

-Archeology :the ability to seek out imbued items like Lightsaber crystals and ancient artifacts

-Bioanalysis :the practice of collecting genetic material from creatures and plants

-Scavenging :the art of recovering useful materials and parts from old or damaged technology

-Slicing :a skill in accessing secured computer systems and lockboxes to acquire valuable data and rare schematics

Nαι απο τα resources αυτα ειτε με τη χρηση των companions ειτε μονος σ μπορεις να επιλεξεις Crafting skills:

Armormech – the ability to work with hard metals and electronic shielding to construct all types of personal armor

Armstech – the skill of constructing blasters, blaster rifles and upgrades

Artifice – the delicate work of constructing Jedi and Sith artifacts

Biochem –the engineering of performance-enhancing chemical serums and biological implants

Cybertech – the technical expertise to construct gadgets and components for Droids and high-tech armors

Synthweaving – the art of creating lighter outfits and armors that are imbued with supernatural qualities

2)Social Points ειναι ποντοι που μαζευεις καθως κανεις questing. Υπαρχει vendor με special items, απο pets, flares, weird items εως και gear κανονικο, εχει μπολικα καλουδια. Εγω πχ στη beta ειχα παρει 2 αρκετα καλα rare (blue) items με χρηση απο social points που ειχα μαζεψει ως το lvl 10-11.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...