Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Ένα RPG-χωςρίς εξέλιξη τους χαρακτήρα, χωρίς quest-mission-αποστολές ή όπως θές πές το, χωρίς να αποκτάς νέες δυνάμεις στην πορεία, χωρίς το στοιχείο της ανακάλυψης δεν είναι RPG. Το να μην έχει ένα game τίποτα από τα παραπάνω, είναι σαν COD χωρίς όπλα.

Εγώ θα σταθώ εδώ. Για μένα, δεν εννοώ να μην είναι RPG, αλλά να κάνει κάτι διαφορετικό.

Π.χ. το combat system να ήταν πιο active, όπως σε Age of Conan / Champions Online. Να είχε κάτι διαφορετικό στα classes από τα γνωστά, όπως έκανε (πριν το χαλάσουν) το Star Wars Galaxies.

Δεν λέω να μην είναι RPG, αυτό έλειπε. Παίζω διάφορα RPGs, οπότε δεν έχω πρόβλημα με αυτά. Απλά ο τρόπος που γίνεται ή κάποια στοιχεία που ακολουθούν την ίδια παλιά φόρμουλα να άλλαζαν κάπως.

Αλλά κυρίως το πρόβλημα μου, είναι το immersion όπως έγραψα παραπάνω.

Μπορώ να καταπιώ οτιδήποτε άλλο, αν με κάνει να νιώθω πράγματι ως ο ήρωας που τα story κομμάτια υποθέτουν ότι είμαι. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα από όλα πόσοι παίζουν ΜΜΟ για το RPG element; Ελάχιστο ποσοστό. Σε όσα παιχνίδια έχω παίξει (WoW, AoC, WH, Aion, Rift), οι RP servers είχαν το μικρότερο πληθυσμό και ήταν 2-3 με 10x PvE και 15x PvP. Οι διάλογοι στα quests και το immersion είναι καλοί για την πρώτη εβδομάδα ή για τον πρώτο χαρακτήρα αλλά η πλειοψηφία των παιχτών θέλουν PvP και raids. Δεν νομίζω ότι ο sithlol ή ο JediDK νοιάζεται πάρα πολύ για τις επιλογές ή οτιδήποτε άλλο παρά το πως να χακάρει με το lightsaber ή να τρέχει πέρα δώθε με το flamethrower και να καίει κόσμο.

Τώρα κάποιος μπορεί να πει ότι δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Δυστυχώς όμως εξαρτάται από τι κάνουν οι άλλοι γιατί αν ένα παιχνίδι δεν έχει κόσμο αρχίζει να ερημώνουν οι servers, να μην βρίσκεις άτομα για raids/pvp/quests/instances και το παιχνίδι γενικώς πεθαίνει. Τo RPG και το SW immersion είναι φρουφρού και αρώματα, αν τα raids είναι χαλιά, υπάρχουν τεχνικά προβλήματα (όπως πχ με τα raidIDs στο AoC) ή όλοι έχουν Bounty Hunter γιατί σκοτώνει τους πάντες, όλοι θα επιστρέψουν στο παιχνίδι που έπαιζαν τον Οκτώβριο μέσα σε δύο μήνες.

Για να μην παρεξηγούμαστε, η παραπάνω κριτική δεν αναφερόταν σε εσένα. έγραψα σε γενικές γραμμές, πράγματα που ακούω από πολλούς στο διαδίκτυο και που θεωρώ εξωπραγματικά. Να χαρακτηρίζεται ένα RPG(ΜΜΟ συγκεκριμένα), ως crap για το λόγο οτι είναι RPG. Τα υπόλοιπα που λές τα ακούω με προσοχή. Και εκεί εξαρτάται κυρίως από το γούστο του κάθε ενός και τί περιμένει από ένα τέτοιο game. Δυστυχως( για εμάς), κριτήριο για τις επιλογές των εταιριών είναι τί θέλουν οι μάζες. Όσον αφορά για το immersion breaking θα συμφωνήσω, εν μέρει. Όσο και να έχει κάνει θεαματικά βήματα η Bioware στο να προσθέσει ιστορία σε ένα online RpG game και μάλιστα να υπάρχει η δυνατότητα να την μοιράζεσαι με το group σου, δεν γίνεται να φτάσει στα επίπεδα του immersion που σου δίνει ένα single player RpG. Μόνο και μόνο διότι υπάρχουν και άλλες χιλιάδες ανθρώπων που υπάρχουν στο ίδιο game μαζί με εμάς.

Ένα RPG-χωςρίς εξέλιξη τους χαρακτήρα, χωρίς quest-mission-αποστολές ή όπως θές πές το, χωρίς να αποκτάς νέες δυνάμεις στην πορεία, χωρίς το στοιχείο της ανακάλυψης δεν είναι RPG. Το να μην έχει ένα game τίποτα από τα παραπάνω, είναι σαν COD χωρίς όπλα.

Το εντελώς νέο και περίεργο, δεν το περίμενα από το Swtor. Και για να πώ και την αλήθεια, δεν το ήθελα κιόλας. Θέλω να παίξω ένα themepark MMO-RPG, πιό εξελιγμένο από αυτά που υπάρχουν ήδη, με περισσότρα πράγματα να κάνω, να προσθέτει καινούργια πράγματα στο gameplay και να μου δίνει ένα feel ώστε να θέλω να συνεχίζω να το παίζω με τους φίλους μου. Δεν απαιτώ να ξανανακαλυφτεί ο τροχός γιατί μάλλον θα πρέπει να περιμένω αιωνίως. Το Swtor προς το παρόν με καλύπτει. Δεν ξέρω αν θα με καλύπτει και στο μέλλον, αυτό θα το ανακαλύψω μόνος μου. Και μιας και μιλάμε για κάτι εντελώς νέο και περίεργο, έχεις δίκιο. Αλλά για μένα το νέο και περίεργο έχω να το δώ κάτι δεκαετίες. Και μιας και όλοι αναφέρονται στο WoW σε ότι MMO και να κυκλοφορήσει, έχω να πώ πως το WoW γα μένα δεν ήταν ούτε κάτι νέο ούτε κάτι περίεργο. Φτιάχτηκε πάνω στις βάσεις που ήδη υπήρχαν σε άλλα games του είδους και η Blizzard πρόσθεσε και δικές τις πινελιές. Αυτό λέγεται εξέλιξη. Το έκανε με ωραίο τρόπο για αυτό πέτυχε. Και τα λέω όλα αυτά, διότι άκουγα την ίδια ακριβώς κριτική για το πόσο παρωχημένο και τετριμένο game είναι το WoW και πρίν κυκλοφορήσει. Και είμαι και σίγουρος πως χιλιάδες ίσως και εκατομμύρια κόσμος το δοκίμασε και δεν τους άρεσε ή δεν το δοκίμασε ποτέ για τους παραπάνω λόγους. Και για να μιλήσουμε και με την σκοπιά των κατασκευαστών. Αν είχα κάποια χρήματα και επέλεγα να φτιάξω μια καντίνα(βλ.βρώμικο), hotdog θα πουλούσα γιατί αυτό αρέσει στους πελάτες που πηγαίνουν σε τέτοια μαγαζία για φαγητό. Ίσως να προσπαθούσα να το φτιάξω ποιο νόστιμο από ό,τι η απέναντι καντίνα για να προσελκύσω περισσότερο κόσμο, αλλά πάλι hotdog θα πουλούσα. Δεν θα έβαζα στο μενού μου ψαρόσουπα διότι ο κίνδυνος να χάσω τα λεφτά μου θα ήταν τεράστιος :P Οπότε τελικά οι πελάτες επιλέγουν αν θα φάνε στην καντίνα ή σε εστατόριο. Και για να επανέρθω. Πρόκειται για ένα story-driven themepark MMO RPG. Ξέρεις τί αγοράζεις και η Bioware δεν παρέλειψε τίποτα από αυτά που υποσχέθηκε πως θα έχει αυτό το game χρόνια τώρα. Σου αρέσει το προϊόν, αγοράζεις-παίζεις. Πιστεύεις οτι κάποιος έχει καλυτερο προϊον στην ίδια κατηγορία; Αγοράζεις το άλλο...θέλεις από την ίδια εταιρία κάποιο άλλο προϊόν άλλης κατηγορίας; Συγνώμη, αλλά σε λάθος εταιρία απευθύνεσαι...Εκεί εδράζονταν και το παράδειγμα που έφερα. Στην κριτική τύπου" Ωχ πάλι quests, πάλι lvl up...μια από τα ίδια, πάλι talent trees". Άρα το πρόβλημα αυτών, δεν είναι το Swtor, αλλά τα themepark MMO-RPG. Εκεί καταλήγω...

Συμφωνω παρα πολυ και στα δυο μεγαλα post σου. Well said

Το παρακατω αρθρο αποτυπωνει τελεια την δικη μου γνωμη για το παιχνιδι.

http://www.keenandgraev.com/2011/11/18/swtor-beta-impressions/

TL;DR WoW-clone, αλλα ισως το καλυτερο μεχρι τωρα. Αν σας αρεσε το στυλ παιχνιδιου του WoW, τοτε θα σας αρεσει και αυτο.

Αν θελετε καινοτομιες (οπως και αν τις αντιλαμβανεται κανεις) δεν θα τις βρειτε στο Swtor.

Εντελως προσωπικη αποψη: Μετα απο 2-3 μηνες θα φυγει αρκετος κοσμος, οπως γινεται σε ολα τα MMO τα τελευταια χρονια. Την στιγμη δε, που θα κυκλοφορησει το GW2 θα φυγουν ακομα περισσοτεροι.

Τρομερος αρθρογραφος. Παιζει 1 μηνα και ειναι lvl 20 και 20 ειχα παει σε 12 ωρες.

Ολοι οι reviewers ετσι ειναι και ετσι βγαινουν και τα περισσοτερα reviews,προχειρα

Χωρις να αφιερωνουν χρονο σε ενα παιχνιδι βαζουν βαθμολογιες ετσι για να γραψουν κατι

Δεν ξέρω το να πώ ποιά με αυτό το WoW....

Όλα τα ΜΜΟgames λέγονται WoW clones μόνο και μόνο επειδή έχουν κάποια βασικά πράγματα που κάθε ΜΜΟ έχει..?

Αλλά και απο την άλλη ποτέ δεν κατάλαβα τι βρήκατε σε αυτό το game.

Από το lineage πήγα στο Lotro που ακόμα και τώρα παίζω που και που γιατί έχει το λιγότερο grind και για την παρέα που έχω ακόμα εκεί.

Ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ οτί όλα τα άλλα λέγονται clones είναι ότι τα περισότερα fps λέγονται doom clones επείδη ήταν το πρώτο hit σε αυτό το είδος games.

Δοκιμάζω σχεδόν κάθε ΜΜΟ free h beta που μπορώ,(warhammer,Conan,Allods,RIFT,TERA,VINDICTUS,Swotor klp)και το καθένα απο αυτά τα θεωρω πολύ καλά ΜΜΟ.

Στο μόνο που μπορώ να πω WoW clone είναι το Allods.(όπιος το έχει δεί θα καταλάβει τι λέω)

Το να λέτε όμως κάθε ΜΜΟ που έχει στοιχεία και από το wow και απο άλλα MMO clono είναι σαν να λέτε όλα τα αυτοκίνητα clono της MERCEDES ,μιάς και αυτή κάνει πάντα τις πρωτοπορίες σε θέματα τεχνολογίας πχ!

Τα νεα ΜΜΟ κλέβουν από τα παλιότερα, στοιχεία που νομίζουν ότι αξίζουν (developers opinion) βάζουν και τα δικά τους και κρατάνε και τα δάκτυλα τους σταυρωμένα να πάνε όλα καλά!

Το τελευταίο ΜΜΟ που έπαιξα και μου άρεσε ήταν το RIFT.

Στο 6μηνο το παράτησα ΑΛΛΑ λόγω οτι έιχα μείνει μόνος να πάιζω και όχι οτί το βαρέθηκα(μόνος από την παρέα που παίζαμε) και λόγω έλλειψη χρημάτων(Ανεργια FTL)

Τον τελευταίο καιρό αναρωτιόμουνα γιατί σταματήσανε έτσι απότομα απο εκείνο το game.

Νομίζω ότι σαν gamers έχουμε γίνει πολύ αχάριστοι η οι developers έχουν γίνει πολύ τεμπέληδες ή και τα 2?

Δεν μας φτάνουν τα βασικά που μας δίνουν θέλουμε πολύ περισσότερα! Αυτοί δεν ψάχνουνε και τόσο απλά μας σερβίρουν πολύ μεν αλλά ξαναζεσταμένο φαί δε.

Το Star Wars το δοκίμασα βεβαία και είναι πάντρεμα RPG offline με online (όχι οτι περίμενα κάτι άλλο) ,απλά είναι καλά δεμένο (κατά την γνώμη μου πάντα)

Ξεκινάς να κάνεις το 1 quest και το στορυ με τους διαλόγους, κάνει το grind να μην φένεται.

Ειδικά με jedi h sith πορώνεσαι με τα light saber και grindareis μόνος σου mobs!

Στυς διαλόγους για κάθε quest kai ειδικά για το CLASS ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ και ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ γιατί οι απαντήσεις μετράνε και στο Light-Dark side meter,που υπάρχουν items για κάθε μεριά ,

αλλά και για τα companions που δένονται μαζί σου με affection points.Eίναι 1 βήμα πιό προχωρημένα pets.Craftaroyn,κάνουν αποστολές για materials,και σε βοηθάνε στο PVE

Space battles.? ένα extra action game δώρο από την BIOWARE και πολύ καλό μάλιστα.

PVP ? Κλασικά πλέον Warfronts-Warzones.

NAI sthn κατάργηση των MACROS ποτέ δεν τα συμπάθησα.Παραπονιούνται γιατί τα ΜΜΟ δεν έχουν πολά skill και όταν βάζουν πολλά skill,macraroyn

και κάνουν 4 κουμπια να παίζουν!!! (ENTER FACEPALM HERE)

IU ? Έχει τα βασικά κάποια πράγματα λοίπουν αλλά στο κάτω κάτω άμα είναι καλό το game στο κολοUI θα κολήσεις που το φτιάχνεις μιά φορά και δεν ξαναασχολήσαι???

Διαφωνώ με τον immersion που είπε ο GhostRiderLSOV

Ο κάθε παίχτης θέλει να βλέπει τον εαυτότου ήρωα και gamaotao.Όπιος πεί το αντίθετο ψεύδεται ασυστόλως!!!! :P

Το ότι κάνω κάτι που έχουν κάνει 2000 άτομα και θα κάνουν άλλοι 2000 δεν με χαλάει αρκεί να νομίζω-έχω τη δυνατότητα να το κάνω ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΓΩ.

Το να κάνεις το πιό απλό quest (Σκότωσε 10 {ENTER RANDOM MOB NAME HERE}) δίνωντας σου την δυνατότητα με τους διαλόγους και την ΕΠΙΛΟΓΗ σε αυτούς να το κάνεις καλύτερα από τους άλλους(περιορισμένα μεν ,αλλά 1000 φορες καλύτερα 3 επιλογές παρα ΚΑΘΟΛΟΥ δε)για μένα έιναι ΠΙΟ IMMERSION από οποιοδήποτε άλλο MMO αυτή τη στιγμή.

Επαναστατικό δεν είναι , αλλά πιο ενδιαφέρον ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ!!

Απόψεις όπως

- προτίθεμαι να κάνω level up γιατι μου αρέσει το lore και η ιστορία. Θεωρώ ότι θα είναι ένα ακόμα κεφάλαιο στο sw universe.

- αναλύσεις από τώρα ποιο spec είναι καλο για τανκ ποιο βγάζει dps ποιο βγάζει λαγό απο το μανίκι με rage και ποιο με avoid, ποιος πηδάει ποιον στο pvp είναι για τον καφέ μας. αναλύσεις για το end level είναι επίσης θεωρητικές και μη χαρτογραφημένες.

- Μου άρεσε τοσο το immersion που σχεδόν δεν ενιωθα ανάγκη να κάνω πάρτυ. Ασε δε που κατευθείαν όταν ρωτάς τον άλλο κάτι OOC (φίλε παρτυ? κλπ) χαλάει η αίσθηση που σου έχει δημιουργηθεί. Υπάρχουν γύρω σου τρελαμένοι που μπορεί να κάνουν τα ίδια αλλα χεστηκα.

- Θέλω να παίξω όλα τα class. τους jedi τους έχει τελειως gay και τους σιθ τελείως παπάρες. χρειάζεται ισορροπία στην δύναμη...

- Pvp δεν περιμένω πολλά, και ας είναι το guild μου αιματοβαμμένο απο σκληρές μάχες. Ναμαστε καλά και θα βγούν και άλλοι τίτλοι. Πάντως, θετικό είναι καταρχήν το γεγονός ότι η μάχη κρατάει και δεν τελειώνει στο πιτς φυτίλι.

με καλύπτουν επίσης απόλυτα

Μην προσπαθείτε να δείτε τα αρνητικά σε ενα game αλλά τα θετικά για να παίξετε και να το ευχαριστηθείτε!!

Όσο έγραφα όλα αυτά συνηδητοποιήσα ότι τελικά οτι το game είναι πολύ καλύτερο από ότι νόμιζα.

The FORCE is strong with Bioware after all ;)

Κάτι ακόμα για τα reviews=ΑΠΟΨΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Οι απόψεις έιναι σαν τις Κ***τριπίδες.Όλοι έχουν μία.

Υπάρχουν 3 ειδών Reviewrs

1. ($).($) Αυτοί που έχουν λόγο(ΕΥΡΟ-ΔΡΑΧΜΕΣ-ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΚΛΠΚΛΠ) να πούνε ΚΑΛΑ πράγματα για αυτό που κάνουν REVIEW

2. :devil: Αυτοί που έχουν λόγο(HATERS-TROLLS-FANBOYS αντιπάλων) να πούνε ΚΑΚΑ πράγματα για αυτό που κάνουν REVIEW

3. Αντικειμενικοί! Αυτοί που έχουν λόγο(GAMERS-GAMERS-GAMERS) να πούνε ΑΛΗΘΕΙΑ τi πιστεύουν για ότι κάνουν REVIEW

Το πρόβλημα είναι να καταλάβεις πιός είναι τι (αν μπορείς) ΑΛΛΙΩΣ να το δοκίμάσεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ (ΗΙΝΤ ΗΙΝΤ) να βγάλεις συμπέρασμα!

Για το παραπάνω POST συνεργάστηκαν οι

ηθοποιοί:BossDoc

Σκηνοθέτης:BossDoc

Ορθογράφος:Google

To post αυτό χρειάστηκε 2 ώρες περίπου για να γραφτεί και να διορθωθεί

Δεν τραυματίσθηκε κανένα ζώο κατα την διάρκεια γραψίματος.

(οτιδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, ονόματα και καταστάσεις,ΔΕΝ είναι συμπτωματική

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την BIOWARE για ένα εξαιρετικό game (+5000 credits ingame money)

τους altair και GhostRiderLSOV για την φιλική συμμετοχή

(-500 credits: 400 o altair 100 o ghost.Παράδοση ingame αν και εφόσων είσται στον ϊδιο server)

Clopyright BossDoc ®

Τρομερος αρθρογραφος. Παιζει 1 μηνα και ειναι lvl 20 και 20 ειχα παει σε 12 ωρες.

Μαλλον δεν το διαβασες το κειμενο.

I felt no need to spoil the game for myself any further

Ο τυπος εγραψε αυτα που ειδε, και το ειπε απο την αρχη του αρθρου του.

Δεν εκανε review του παιχνιδιου, απλα επαιξε στην beta για να αποφασισει αν θα το αγορασει.

Και θα το αγορασει, ξεροντας ομως τι να περιμενει απο αυτο.

Ο μονος λογος που εδωσα το αρθρο του, ειναι γιατι αποτυπωνει την αποψη μου.

Επισης σε αρκετα απο τα αλλα αρθρα του, για πολλα αλλα ΜΜΟ, ειναι πανω κατω στο ιδιο μηκος κυματος με εμενα.

Εχουμε παιξει αρκετα ΜΜΟ οι περισσοτεροι εδω μεσα, που δεν χρειαζεται να φτασουμε στο endgame και να καθησουμε εκει κανα 2μηνο, για να καταλαβουμε οτι δεν θα μας κρατησει ενα παιχνιδι.

PS Στο στρατο ημουν μαγειρας και μαγειρευα μεσα σε 2-3 ωρες καθε μερα για 200 ατομα. Δεν σημαινει ομως οτι η γνωμη μετραει περισσοτερο απο καποιον που εχει φαει την ζωη του μεσα σε μια κουζινα. Τις συμβουλες του και την γνωμη του θα τις ακουγα, ασχετως αν δεν συμφωνουσα.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Σχετικά με αυτό το GAM*ENDGAME

Είναι ΜΜΟ, το endgame που σε κάπιον έιναι σε 1 βδομαδα(Καμένος,δεν έχω τι να κάνω παίζω 25 ώρες το 24ωρο-θέλω να γ**αω και να δέρνω σε 2 μέρες και είμαι ο καλύτερος που υπάρχει και θα υπάρξει στο game γιατί τα έχωσα και σε gold seller για πιο γρήγορα)ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ GRIND ELEIONOTATO κατ'εμε

σε κάπιον μορεί να είναι σε 6 μήνες(Άκαυτος,έχω κάνει το story-lvling-χαβαλέμου ανεβάζωντας όλους τους alt (dark-light side)μετην υσηχία μου και το φχαριστιέμαι και ας μην γαμγαμ όλους και όλα)η άλλη άκρη ανεφικτή για την ώρα έτσι ακριβώς

Αν βρεθεί ΜΜΟ να αλλάχει αυτό το GRIND ,,,(Μπάααα δεν βγένει δεν θα έχει χρήμα για αυτούς)

Το θέμα είναι να ευχαριστηθείς ΚΑΙ την πορεία σε ένα GAME !!!!!!

Αν φτάσεις στο ENDGAME και δεν σαρέσει ΠΑΡΑΤΑΤΟ ετσι απλά

ΤΕΛΟΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ-ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ

Σε σχεδόν 10 μέρες το παιχνίδι ξεκινάει. Σε 2 μήνες θα δείξει ποιο και το περιεχόμενο του. Οπότε καλή είναι και λίγη εγκράτεια στα λεγόμενα μιας και σύντομα ο χρόνος θα δείξει το περιεχόμενο του τίτλου. Μου αρέσει το θέμα, μου αρέσει το PVE του, δεν το θεωρώ PVP game (μιας και τρελαίνομαι για OWRVR) και το θεωρώ μία καλομαγειρεμένη παλιά συνταγή χωρίς κανένα ρίσκο με "καρτουνιστικα" γραφικά. Και για να μην αρχίσετε να ορίεστε εμένα προσωπικά μου αρέσει το pvp του Conan, Warhammer, Darkfall και όχι σαν γίδα να με έχουν κλεισμένο μέσα σε ένα μαντρί (warfront, battleground etc). Πέστε να με φάτε /mode on

To topic έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε text wall contest. Περιμένω να δω ποιος θα είναι ο επομένως.

επαιξα ενα σκ Beta και το βρηκα αρκετα διασκεδαστικο, λιγο οι μαχες λιγο το στορυ κανουν το grind να μην φενεται δεν σας αρκει αυτο σαν καινοτομια? γτ πολλλοι ειπαν πως δεν εχει δειξει κατι νεο..δλδ σορρυ ρε μαγκες δλδ εσεις τι περιμενατε?

Ps. δεν ημουν καν star wars fan πριν το game

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...