Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μετά απο το test beta που έκανα ο συμαντικότερος λόγος που δεν θα ασχοληθώ με αυτό το MMO είναι τα καρτουνίστικα γραφικά του..όπου όταν βλέπεις τα τρέιλερ ή τα cutscenes είναι ρεαλιστικότατα... Άλλωστε το Star Wars είναι ταινίες κι όχι κινούμενα σχέδια. O ρεαλισμός στα γραφικά τουλάχιστον κατά την άποψη μου μετράει πολύ. 1000 φορες να παιξω super metroid/chrono trigger/super mario rpg/probotector-contra παρα crysis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 1000 φορες να παιξω super metroid/chrono trigger/super mario rpg/probotector-contra παρα crysis. Εντάξει αυτή είναι δική σου άποψη σεβαστή αλλά η δική μου είναι διαφορετική. Όπως επίσεις εκατομμύρια παίκτες παίζουν/παίζανε WoW με τα καρτουνίστικα γραφικά αλλά αυτό δεν θα με κάνει να αλλάξω τα γούστα μου.. Το κάθε παιχνίδι θέλω να μου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκομε εκεί και συμμετέχω κι αύτο είναι συμαντικό στοιχείο για μένα. Πλέον υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες στην τεχνολογία δεν ζητάω κάτι έξω απο την πραγματικότητα για καινούργιο παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepy_head Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Έπαιξα λίγες ώρες εχθές με trooper και αρκετές ώρες σήμερα με bounty hunter. Οι αποστολές του bounty hunter είναι λές και παίζεις single player εκτός από τα heroic quests. Όταν κάνεις τις αποστολές με group είναι διαφορετικά τα cutscenes καθώς συμμετέχουν στη συζήτηση και αυτοί που είναι στο group. Τα γραφικά για μένα είναι μια χαρά αλλά γενικά δεν με ενδιαφέρουν. Το θέμα είναι στο endgame τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atreas21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί να ακουστεί λίγο ακραίο αυτό που θα πω, αλλά το SWTOR το έχω διαγράψει από την λίστα μου επειδή η BIOWARE όχι μόνο εγκατέλειψε το warhammer online που έπαιζα αλλά το άφησε και χωρίς developers. Έτσι και αλλιώς το GW2 κοντά είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί να ακουστεί λίγο ακραίο αυτό που θα πω, αλλά το SWTOR το έχω διαγράψει από την λίστα μου επειδή η BIOWARE όχι μόνο εγκατέλειψε το warhammer online που έπαιζα αλλά το άφησε και χωρίς developers. Έτσι και αλλιώς το GW2 κοντά είναι. Nαι ειναι λιγο ακραιο Οταν ενα παιχνιδι δεν βγαζει λεφτα,το παρατανε.Λογικο δεν ειναι? Ετσι θα κανουν κ με αυτο αν δεν παει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί να ακουστεί λίγο ακραίο αυτό που θα πω, αλλά το SWTOR το έχω διαγράψει από την λίστα μου επειδή η BIOWARE όχι μόνο εγκατέλειψε το warhammer online που έπαιζα αλλά το άφησε και χωρίς developers. Έτσι και αλλιώς το GW2 κοντά είναι. Εμένα δεν μου φαίνεται ακραίο. Ο καθένας έχει τα κριτήριά του. Μια μικρή παρατήρηση μόνο. Το developing του Warhammer δεν είχε καμία σχέση με την Bioware. Άλλωστε η Mythic έγινε Bioware Mythic 1 χρόνο μετα το release. Και μάλιστα κατόπιν εκπόνησης σχεδίου της E.A. καθώς σε αυτή ανήκουν και οι δύο εταιρίες. Επίσης δεν άλλαξε το studio ανάπτυξης της Mythic. Απλά το name της εταιρίας ενώ δεν ξέρω τι κάνανε με τα διοικητικά. Και τέλος, το studio που φτιάχνει το Swtor(Bioware Austin) δεν έχει καμία σχέση ούτε με την Mythic( στον τομέα της ανάπτυξης) ούτε φυσικά και με το Warhammer online. Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι να σε "παρατάνε" αλλά στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να απευθυνθείς στην Mythic ή καλύτερα στην EA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Εμένα πάλι, είναι διχασμένες οι απόψεις. Από την μία, όταν είσαι σε public περιοχές, γίνεται ότι και σε κάθε MMO. Είσαι ο ήρωας που θα σώσει (ή καταδικάσει) τον κόσμο. Ναι, εσύ και χιλιάδες. Που παλεύετε να πάρετε τα ίδια items σε διάφορες περιοχές... Immersion breaking. Στα story missions όμως και τα flashpoints, νιώθεις σαν ήρωας, εσύ και το party σου και έχει ενδιαφέρον ότι μπορεί οι άλλοι να έχουν άλλες απόψεις στα conversations. Στα PvP zones, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Μπούγιο αν δεν είσαι οργανωμένος με άτομα σε TS και πιο πολύ γουστάρω μάλλον να βάλω Movie Battles mod του Jedi Academy, παρά εδώ. Βασικά, εγώ το βλέπω το συγκεκριμένο πιο πολύ σαν KOTOR3. Πιο πολύ single με λίγο grouping. Ναι, ξέρω ότι δεν παίζονται έτσι τα MMOs (έχω πάιξει αρκετά άλλωστε), αλλά στο συγκεκριμένο μου το φέρνει πιο πολύ σε αυτό το στυλ. Έχει κάποιες ενδιαφέρουσες dark/light επιλογές, αλλά ξεχωρίζει το στυλ της BioWare και νομίζω ότι έχει αρχίσει ο κορεσμός σεναρίων. Σπάνια βλέπω κάτι πρωτότυπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ponstan111 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μου αφησε καλες εντυπωσεις.Τα instances ειναι ωραια.Η ιστορια μεχρι εκει που επαιξα εκτυλισσοταν ομορφα.Συμφωνω με τον GhostRiderLSOV οτι σου αφηνει την γευση ενος KOTOR3.Προσωπικα δε με νοιαζει αν ειναι πιο πολυ MMO ή αν φερνει σε single player.Ολα ειναι θεμα γουστου και οποιος αρεσκεται σε καλο σεναριο,σε φωτοσπαθα και star wars concept(it's a trap!)θα το παρει.See you at launch! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 αυτοι οι απόγονοι του αττιλα και του χιτλερ,ποσο ακοινώνητα πουτανοσπερματα μπορει να ειναι; Μακραν η χειρότερη εντύπωση απο αυτη τη μπετα ως τωρα,ειναι οι γερμανοι παικτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Μπα... εγώ έτυχα σε κυριλέ παιδιά. Μίλαγαν γερμανικά μέχρι να group-άρουμε, αλλά όταν έλεγα ότι δεν μιλάω γερμανικά, γύρναγαν όλοι σε αγγλικό. Ίσως έτυχα στην περίπτωση. (και δεν είπα ότι είμαι από Ελλάδα φυσικά. ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2011 Η mythic ήταν εταιρία όσο υπήρχε το dark age of Camelot και μέχρι τι στιγμή πριν βγαλει το πρώτο expansion για το Daoc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 εβγαλε κανεις σας solo χωρις βοηθο elite (κιτρινο χρωμα) mobs ιδιου level? εγω με IA sniper με τιποτα παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 εβγαλε κανεις σας solo χωρις βοηθο elite (κιτρινο χρωμα) mobs ιδιου level? εγω με IA sniper με τιποτα παντως 3-4 φορές εντελώς οριακά όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__D3mIaN__ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 εβγαλε κανεις σας solo χωρις βοηθο elite (κιτρινο χρωμα) mobs ιδιου level? εγω με IA sniper με τιποτα παντως Ναι, σκοτωσα lvl 14 elite mob σαν 13 προς 14 Jedi Guardian Focus spec. Εννοειται με minion για tankαρισμα και οταν αυτο ψοφισε το παλεψα με την absorb dmg shield και 1 healing pot. Παντως παιζοντας φουλ 3 μερες με Jedi Guardian θα ηθελα να πω την αποψη μ και εφοσον εχω διαβασει παρα πολυ τα official forum του game οσο κ του insomnia. - Παρα πολλοι εθιξαν τα γραφικα σαν κακα η καρτουνιστικα(σε insomnia&official forums). Το μονο κακο στην ολη ιστορια ειναι το Pc σας παιδες. Τα γραφικα ειναι συμπαγη, με λεπτομερεια σ φως χρωμα αντιθεση κ ποιοτητα.Τα εφε ειναι αψωγα σ ολες τις classes κ τα animation-physics ειναι well smooth! Γραφικα 9/10 απο μενα για ενα τεραστιου μεγεθους mmorpg. -Λετε οτι ειναι κλωνος του wow. Θα ηθελα να σας linkαρω εικονες απο wow day1 π ειχα στο παλιο Pc μου κ απο SWTOR day1 για να δειτε οτι το game τουτο ξεκιναει απο πολλα σκαλια πανω ηδη απο την beta! Σωστα καποιος νωριτερα ανεφερε οτι τα mmorpg κινουνται στο ιδιο μοτιβο, αφου rpg ειναι wtf... isnt that obvious? Πως γινεται να ΜΗ μοιαζει στο wow και στο καθε wow. Τα κατι εκατομμυρια fanboys(κ εγω μεσα)π λιωναμε wow τοσες season ειδαμε αλλαγες? σε τι καινοτομησε? το χρωμα στα αντικειμενα και τα artwork σε αυτα? παιζαμε wow γιατι δεν ειχαμε τι αλλο να παιξουμε!! admit it! Το concept idio, bg-hc-raid farm και δωστου καμαρι μου εκει...!! Αφου δε κανανε τον Μιγιαγκι raid boss στο new xpansion καλα ειμαστε ε? next..... -PvP-PvE balance System: Σε μια beta το να βγει γνωμη περι τ θεματος ειναι απλα αστοχια εφοσον δεν παιζουμε end game. Οτι ειδαμε ειδαμε ως τα 20-25lvl..καλως κακως beta ειναι πολλα θα αλλαξουν ετσι κι αλλιως στα upcoming game patches. Με μια λεξη μενω επιφυλακτικος αλλα με ενα χαμογελο ικανοποιησης so far, δε θα το αναπτυξω αλλο το θεμα αυτο. -Αναφερθηκε οτι τεινει να μοιασει σε single player game. Τι στο καλο αλλο παιχνιδι παιζω εγω?? Οι επιλογες για co-op party play ειναι και ποικιλες και ενδιαφερουσες καθοτι υπαρχει ενεργη συμμετοχη των party members στην εξελιξη του εκαστοτε quest και σε lore και σε gameplay result.Συγκεκριμενα? ημουν στην αλλη ακρη του Map και ενας φιλος με εκανε summon με ολογραμμα (ημουν σαν φαντασμα περιπου) στην περιοχη για να τον βοηθησω σε κατι.Ομοιως σε ενα αλλο quest καθοδηγησα τον φιλο μ σε μια περιοχη που χανεσαι ανετα, να παει στον προορισμο του στα τυφλα καθως μονο εγω εβλεπα το map κατι details που αυτος δε μπορουσε να δει,true assistance. -Ω ναι.. πηρα στα lvl 14 το διαστημοπλοιο μου, ειμαι κυβερνητης του και διαλεξα πλανητες να παω και να εξερευνησω. Πηγα στον pvp πλανητη τον ILUS. Kατεβηκα κατω για εξερευνηση και πηρα ενα taxi (flight path του wow) να με παει σε μια αλλη περιοχη του πλανητη για να δω λιγο τα τοπια... πλανητης παγωμενος, με βραχωδη αποτομα ορη και χαραδρες, κομητες και αστερια να πεφτουν στον μαυρο ουρανο με φοντο πλανητες και μαυρο μπλε νεφη... αφιλοξενος τοπος και φοβερο αισθημα... αμφιβαλλω αν οι beta testers μπηκαν στο κοπο να εξερευνησουν πλανητες.. τα ταξιδια στο διαστημα με τα σκαφη και η θεα που εχεις κοιτωντας το χαος γυρω ειναι, πρωτογνορο! (για οσους ειπαν οτι δεν ειδαν καινοτομιες). -Professions, Companions: Μπορεις να παρεις 3 companions. Αυτα ειναι ρομποτακια η και races(humans aliens androids κλπ) που τα ντυνεις με κανονικο gear σα του χαρακτηρα σ. (και για οσους παλι μιλησαν για ελλειψη καινοτομιας..παρτε αυτο)μπορεις να στειλεις εως και 2 companions να σ κανουν καποια quest και Professions, σ κραφταρουν αντικειμενα σ λυνουν τα χερια!! Σ κανουν τη δουλεια ενω εσυ κανεις κατι αλλο! Επισης σε βοηθανε στα quest σαν tank κρατωντας aggro, αλλα κανουν νομιζω κ Heal. Επισης αν διαβασα σωστα μετρανε σαν player units σε dungeon. Δλδ 2 players με τα companions τους κανουν 4man instance στο καπακι....ε... μιληστε για ελλειψη καινοτομιας. -BG: νεα concept στα bg, το 1ο bg εχει δωματια με 2 πιθανες πορτες εισοδου για τους attkers τις οποιες αμυνονται οι defenders. Κανεις plant bomb σαν atk αν σ αφησουν οι def κ σπας πορτες, 3 security levels για να φτασεις στο core. Το 2ο bg ειναι american rugby στυλ. Εχει μπαλα στο κεντρο, την πιανεις και πας στην αντιπαλη base για touch down, μπορεις να κανεις πασες την μπαλα... το κηνυγι και το ξυλο... απο ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ^^ και το 3ο bg ειναι 3 βασεις με ενα computer control device που οταν το κανεις activate με 10sec use τα κανονια της ομαδας σ βομβαρδιζουν το enemy spaceship. οποιο spaceship χασει πρωτο τα συνολικα HP του, χανει και η ομαδα του.. εγω προσωπικα τα βρισκω πολυ ενδιαφεροντα τα bg. Με απλα λογια τα λεμε 20 δεκεμρβη Online. Επιφυλακτικος(πλεον μετα απο φολες οπως το aoc,warhammer κλπ) αλλα και αισιοδοξος ταυτοχρονα. Για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Το BG με το "rugby", το μίσησα. Γιατί: Έχω βαρεθεί σε ΚΑΘΕ παιχνίδι που παίζω, να ακούω τον Steven F***ING Blum! Παντού!! (ναι, κάνει τον male bounty hunter και διάφορους χαρακτήρες, αλλά σαν σχολιαστής του συγκεκριμένου BG... ARRRRGH!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα