Gongor Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Btw σας άρεσε γενικότερα? ! Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2011 από Gongor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 το να κρατησει στο χρονο θα ειναι δυσκολο ..θελει συχνα Update packs ...νεες προκλησεις κλπ ..μακαρι να γινει το νεο warcraft αλλα δυσκολο ..ειναι οντως πιο γραμμικο απο τι θα πρεπε ...ελαχιστη αλληλεπιδραση με το περιβαλλον ..τπτ καινουριο ...παντως διασκεδαστικο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 τραγικό, τσάμπα το license, τόσα χρόνια τρελό promotion πέρα και πάνω απ΄τα όρια της προπαγάνδας, bioware και μπαλντουριές σκέφτεσαι και φέρτε τον ιρένικους πίσω λέμε, και δώστου τα sites να κραδαίνουν την αγιαστούρα βλογώντας την κάθε π@π@ρια που μας πλασάρανε τα prάκια της ea, σου πετά και στην μάπα το imba φτιαγμένο intro, λες εδώ είμαστε μάγκα μου, νταρθ βειντερ παραλλαγή και τα μυαλά στο τηγάνι και μόλις μπεις στο περιβάλλον και νιώσεις το πρωτο ηλεκτροσόκ, κάνεις κάνα q και σκέφτεσαι, τώρα γελάμε ή κλαίμε? Γιαυτό περίμενα χρόνια? Δεν λέω τπτ άλλο, μάλον θα υπάρξει και άλλη "beta", όσοι πιστοί των mmo προσέλθετε στην επόμενη ΠΡΙΝ τα χώσετε σε preorder (κλειδιά βρίσκονται εύκολα),ίσως δείτε κάτι που να σας αρέσει, αλλά κάποιοι εδώ μέσα μεγαλώσαμε με την πρώτη την πραγματική τριλογία, και το να βλέπω το ξαδερφάκι των wow-rift-aion κλπ με την φορεσιά του sw και γραφικά 2005 και βγάλε, μου κάθεται στο στομάχι σαν χταπόδι κρασάτο. Bioware, ασ'το καλύτερα, δεν το'χεις το mmo, κάτσε σ'αυτό που κατέχεις και διαπρέπεις, και βγάλε for god's shake το baldur's gate 3 ή κανά dark alliance 3, κατά προτίμηση στις κονσόλες με 4πλο multi στυλ dnd heroes. ps ο από πάνω μια χαρά τα πε το παλικάρι (πέρα απτο "διασκεδαστικό"), απλώς εγώ έριξα και την σάλτσα να νοστιμέψει λίγο, με έπιασε και το συναισθηματικό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angel_fot Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Απογοητεύτηκα... βαρετό... θα συμφωνήσω με τα δυο παραπάνω σχόλια. Ειχα κάνει pre order και πλέων κλαίω τα λεφτά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 παιδια,στα πρώτα επίπεδα,το παιγνίδι ειναι μουφα,γύρω στο 15 αρχίζει και γίνεται πολυ ενδιαφέρον(τουλάχιστον με σιθ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δυστυχως ακολουθει την ιδια χιλιοπαιγμενη συνταγη. Βεβαια το κανει με πολυ ωραιο τροπο και καλογραμμενο story. Ο μονος λογος (εκτος απο τα fanboys του SW) για να το παιξει καποιος ειναι τα stories του καθε class. Το αντιμετωπιζεις στην ουσια σαν single player rpg, τερματιζεις τα class που θες και περιμενεις Diablo και GW2. Αν το σκεφτειτε ετσι, τα λεφτα που θα δωσεις για 2-3 μηνες που θα σου παρει να τα κανεις ολα αυτα, για εμενα αξιζουν. Για να κατσω να ασχοληθω σοβαρα ομως σε βαθος χρονου, μαλλον απιθανο. Απογοητευση θα το χαρακτηριζα, γιατι ειναι ενα ακομα ΜΜΟ που δεν προσφερει τιποτα καινουριο στο genre και πηγε στραφι ενα πολυ καλο franchise. PS Διατηρω μια επιφυλαξη για το endgame του, αλλα αμφιβαλω αν θα ειναι διαφορετικο απο ολα τα υπολοιπα που εχουμε δει και εχουμε βαρεθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivyhae Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Ωραια ολα αυτα που λετε αλλα να σας κανω μια ερωτηση?Ολα αυτα τα καταλαβατε με 10 ωρες beta?Tι να πω ρε παιδια.Περιμενετε να βγει,παιξτε κανα 2 βδομαδες και μετα βγαλτε τα φωτοφτυαρια σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Και τι ακριβως περιμενατε? Ο αλλος απο οτι διαβασα ηθελε baldurs gate star wars... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Πολύ μαζεμένα και περιληπτικά: Θετικά: 1) Ελάχιστα lag spikes για το μέγεθος της συμμετοχής 2) Μέχρι τα 9 lvl μου έφτασα χωρίς καν να το καταλάβω. Πραγματικά η ιστορία είναι τα πάντα. Είναι βέβαιο πως θα θέλω να παίξω αρκετά class αφού το storyline είναι και διαφορετικό. 3) Εύκολο interface. Μέσα σε 1-2 ώρες το αργότερα έχεις μπει στο κλίμα. 4) Πραγματικά πιστεύω με το μικρό δείγμα που έχω δει πως είναι το πρώτο MMO-RPG. Ζεις την ιστορία όπως στο Dragon Age, Skyrim. Τρελαίνομαι για τις επιλογές στους διαλόγους. Επίσης είμαι πραγματικά κακός!! Κάνω μόνο πολύ κακές πράξεις. 5) Τα quests είναι... Τέλεια!!! μέχρι τα δέκα δεν μου ήρθε καν η σκέψη πως μίλα - φάε 10 - γύρνα - παρέδωσε. Μονίμως έχω την αίσθηση πως πρέπει να προχωρήσω το story, και πως αφού κλείσω το παιχνίδι δεν έχω αφήσει το quest στην μέση αλλά την ιστορία, που πραγματικά φαίνεται να έχει μία συνοχή. Αρνητικά: 1) Προωθεί το solo gaming. Ίσως με το pvp και τα flashpoints αλλάζουν την κατάσταση αλλά δεν νομίζω οτι θα την αλλάξουν και πολύ. 2) Εξαιτίας του προηγούμενου (solo) με ωθεί σε dps class και όχι σε support. 3) Γραφικά όχι τα αναμενόμενα για το 2011-2012 4) Δεν έχει εντυπωσιακά skills, πιθανότατα για να κρατήσει μία αληθοφάνεια 5) Τα Instances είναι πολλά και με λίγο κόσμο το καθένα. Θα ήθελα να βλέπω λίγο τζέρτζελο παραπάνω. Πέρασα 8 πρώτες ώρες φανταστικές. Δεν ξέρω αν είναι πρωτοπορεί η αυθεντίες του είδους. Ξέρω πως πέρασα πολύ καλά (Δεν ίσχυε το ίδιο για τις πρώτες ώρες στο Rift πχ). Θα μπορούσα να πλατιάσω και άλλο. Τα πιο σημαντικά όμως είναι τα παραπάνω για εμένα, μέχρι φυσικά το σημείο που έφτασα... θα επιστρέψω δριμύτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 παιδια,στα πρώτα επίπεδα,το παιγνίδι ειναι μουφα,γύρω στο 15 αρχίζει και γίνεται πολυ ενδιαφέρον(τουλάχιστον με σιθ) Ανάλογο σχόλιο έχω ακούσει και απο συνάδελφο στην δουλειά. Αυτός παίζει consular. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Να κάνω και εγώ κάποια σχόλια, κυρίως λόγω της εμπειρίας μου στο general testing(27lvl Assassin). Γενικώς τα MMO-RPG έχουν μια ιδιαιτερότητα. Είναι σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού το lvlup. Αλλά, το αν αξίζει ή μάλλον αρέσει σε κάποιον να παίζει ένα τέτοιου είδους game και να πληρώνει συνδρομή θα εξαρτηθεί με τό τί έχει να σου προσφέρει το game ΜΕΤΑ το lvl cap. Στο end-game δηλαδή. Και στο beta testing weekend, δεν έχουμε την ευκαιρία να δούμε τί γίνεται στο end-game παρα μόνο να πάρουμε μία ιδέα για το πώς είναι "στημένο" το game. Θα διαφωνίσω σε ένα σημείο με τον anxi, όσον αφορά το soloing. Θα έλεγα οτι το lvlup είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μήν είναι βαρετό και να μην σου δίνει την αίσθηση του grind ΚΑΙ στο solo mode. Το σύστημα που έχουν αναπτύξει με το holcom είναι ότι πρέπει για να κάνεις quest με φίλους και είναι πολύ διασκεδαστικό. Εγώ στο weekend questara αποκλειστικά με group και ήταν πιο fun από ό,τι όταν τα έκανα μόνος μου. Επίσης υπάρχουν σε κάθε πλανήτη πολλά! heroic quests που γίνονται αποκλειστικά με group, έχουν reward όπως και τα flashpoint και σε πολλά από αυτά το story που υπάρχει από πίσω είναι καταπληκτικό. Γενικώς δεν χάνεσαι αν αποφασίσεις να κάνεις multiplaying στο lvl up και το game έχει πολύ group content. Ή τουλάχιστον πολύ παραπάνω από ό,τι περίμενα εγώ ότι θα είχε. Δουλεύεις με το group σου πολύ smooth. Επίσης, παιδιά. Όταν θα ανεβείτε lvl θα πάρετε πολλά καινούργια abilities και πιστέψτε με ότι τα combat animation είναι απίστευτα. Μην περιμένετε ο χαρακτήρα σας να εχει όλα του τα skill από το lvl 10. Ειδικά εγώ προσωπικά έπαθα πλάκα με τα healing animation αργότερα στο game. Ειδικά του BH. Θα γράψω και άλλα αφού τελειώσει το weekend. Αυτά πρός το παρόν. edit* Memento εδώ θα διαφωνήσω σε ένα σημείο. Το Swtor ανήκει σε μια κατηγορία παιχνιδιών που λέγεται MMO-RPG. Το questing, το lvlup, το να μαθαίνεις καινούργια skill στην πορεία είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτό το είδος παιχνιδιών. Το άν μας αρέσει πως παρουσιάζεται αυτό το concept σε ένα game είναι το θέμα και τι καινοτομίες μπορεί να προσφέρει σε αυτό. Αλλά θα διαφωνήσω με το χιλιοπαιγμένη συνταγή. Υπό αυτή την έννοια, όλα τα RPG games σημαίνει πως ακολουθούν μια χιλιοπαιγμένη συνταγή. Το skyrim δηλαδή ακολουθεί μια χιλιοπαιγμένη συνταγή. Το ίδιο και το witcher2. To ίδιο και το wow. Το ίδιο και τα final fantasy παλιότερα. Είναι όλα δηλαδή D&D clones. Όχι λοιπόν, δεν είναι έτσι. Αν αποφασίσει κάποιος να παίξει ένα παιχνίδι που ανήκει στο είδος RPG, ξέρει ότι έχει έναν χαρακτήρα, ο οποίος εξελίσσεται στην πορεία του game, κάνοντας quests-missions- ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, μαθαίνει καινούργια skills βρίσκει καινούργια όπλα και γενικά εξελίσεται. Αυτά είναι τα RPG. Τα MMΟ-RPG λοιπόν, περιλαμβάνουν όλα τα παραπάνω μόνο που περιλαμβάνουν το Multiplaying. Τώρα αν θα έπρεπε να μην υπάρχει lvlup, questing, new skills και να μπαίνεις μέσα με έναν premaid character και να αρχίζεις απλά το ξύλο, το ακούω και είναι μια άλλης τάξεως μεγέθους συζήτηση. Πάντως αυτό το game δεν θα άνηκε ακριβώς στην κατηγορία RPG. Θα ήταν κάτι σαν first person shooter, χωρίς το first person . Γνώμη μου... edit2* Anxi. Για να lvlαρεις με support role υπάρχουν τα companions. Φοράνε κανονικό gear όπως και εσύ και αν προσέξεις το gear που τους έχει να είναι στα lvl τους κάνουν πολύ καλό damage. Εγώ ανέβασα τον Assassin μου αποκλειστικά ως support(τανκ) και είναι το πρώτο game στο οποίο δεν έιχα κανένα προβλημα. Δεν κάνω πολύ damage, αλλά πιάνω ένα pack of mobs και το τανκάρω και το companion μου τα "κοβει", μαζί με έμένα φυσικά. Επίσης και οι healers έχουν dps abilities και μάλιστα πολλά. Είναι το πρώτο game που παίζω και lvlάρω ως support kai δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης όλα τα support διατηρούν την δυνατότητα να γυρίσουν στο dps stance τους. Δεν θα είναι το efficience όσο ένα pure dps αλλά πίστεψέ με δεν θα έχεισ κάνένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 οποιοι επαιξαν kotor και γουσταραν, σιγουρα θα αγαπησουν αυτο το mmo τουλαχιστον στο lvl up κομματι που εχω δει μεχρι τωρα!! Πιο πανω απο τις προσδοκιες μου, ειμαι και δυσκολος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Προωθεί το solo gaming με ωθεί σε dps class και όχι σε support. +1 στον memento έχει τελειώσει η εποχή των χρόνων επι χρόνων και βεβαίως ανυπομονούμε και για άλλους πολλούς τίτλους όπως και αυτόν. +1 δεν προσφερει τιποτα καινουριο στο genre. Αλίμονο αν θεωρούμε ότι όλα τα άλλα ΜΜΟ δεν προσφέρουν τίποτα το καινούργιο (εν συντομία AOC fatality, combos , Warhammer - public quests, tome of knowledge, ORVR, Anarchy online - instanced κλπ κλπ). Συμφωνώ πως είναι ένα polished προϊόν με τα καλύτερα στοιχεία της αγοράς όπως ακριβώς έκανε και το rift. Εμένα προσωπικά δεν μου δίνει την αίσθηση για support class gaming το παιχνίδι ως τώρα ασχέτως με τα companions. Και νομίζω την ίδια αίσθηση μου δίνουν και τα Warfronts... πρέπει να έχω συναντήσει κάποιο healing class...λογικά...αν εξαιρέσουμε το self healings. Πόσες φορές σας έχουν healaρει εσάς; O χρόνος θα δείξει βέβαια με τις αναλογίες των classes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soso75 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μετά απο το test beta που έκανα ο συμαντικότερος λόγος που δεν θα ασχοληθώ με αυτό το MMO είναι τα καρτουνίστικα γραφικά του..όπου όταν βλέπεις τα τρέιλερ ή τα cutscenes είναι ρεαλιστικότατα... Άλλωστε το Star Wars είναι ταινίες κι όχι κινούμενα σχέδια. O ρεαλισμός στα γραφικά τουλάχιστον κατά την άποψη μου μετράει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Μετά απο το test beta που έκανα ο συμαντικότερος λόγος που δεν θα ασχοληθώ με αυτό το MMO είναι τα καρτουνίστικα γραφικά του..όπου όταν βλέπεις τα τρέιλερ ή τα cutscenes είναι ρεαλιστικότατα... Άλλωστε το Star Wars είναι ταινίες κι όχι κινούμενα σχέδια. O ρεαλισμός στα γραφικά τουλάχιστον κατά την άποψη μου μετράει πολύ. http://www.youtube.com/watch?v=23oH1Gie11I δε θα το λεγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα