Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει μονο 3 servers αγγλικους και 3πλασιους κωλοφασιστογερμανικους......ασε που σε μονο pve μπορω να μπω...λεμε τωρα με 450 ατομα queue

ολα καλα τελικα...φοβερο mmo!!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πω πω τι μλκια...μονο με χειριστήριο πρεπει να παίζει κυνηγό κεφαλών. με ποντικοπληκτρολογιο,ειναι απλα απογοητευτικός ο χειρισμός.

Δημοσ.

Δεν το περιμενα αλλα ειναι αρκετα απολαυστικο το παιχνιδι, περασαν 7 ωρες ευχαριστα και ουτε το καταλαβα, ουτε μπαγκς ουτε κολληματα ουτε κρασαρισματα.

Λειτουργικο UI,ευκολος χειρισμος,οι αποστολες ολα τα λεφτα ειδικα αυτο που σου δινει επιλογη μεταξυ κακου/καλου εχω ριξει τρελο γελιο με το ποσο κακος η ποσο καλος μπορει να το παιξει απο την μια στιγμη στην αλλη.

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι αψογο. Εκτος απο μερικα πραγματα που πρεπει να μπουν (resize/move ui!) ειναι μια χαρα. Παιζω 12 ωρες τωρα, ειμαστε 15, και εχει χαβαλε το ολο rp συστημα.

Δημοσ.

Αυτο το πραγμα που ακομα και στα side quests πρεπει να δεις video - dialog ομως αρχισε σιγα σιγα να με κουραζει, ηδη spammaρω το spacebar. Μηπως να το κρατουσανε μονο στο main quest και να βαζαν το κλασσικο κειμενο σε quest τυπου: Χασαμε το σκυλο - πανε βρες τον

Δημοσ.

και γω επαιξα μεχρι τις 4 το πρωι ..μου την σπαει που δεν τρεχει πολυ γρηγορα και βαριεμε ..μηπως παιζει κανενα κουμπι ?? τεχνικα ειναι καλο ...τα γραφικα δεν με εντυπωσιασαν

Δημοσ.

Τι αίσθηση σας δίνει το lore? Σας βάζει σε κλίμα Star Wars ?

Δεν είμαι τεράστιος fan του star wars, είμαι πιο πολύ του cyberpunk, αλλά ναι εμένα προσωπικά με βάζει στο κλίμα. Μου αρέσει το art direction, τα περιβάλλοντα είναι ωραία(αν και οι χάρτες είναι γραμμικοί και όχι ανοιχτού τύπου), και οι διάλογοι είναι σχετικά καλογραμμένοι. Ανακαλύπτεις αντικείμενα παντού στον κόσμο τα οποία σου δίνουν στοιχεία για το lore του παιχνιδιού στο codex.

Δημοσ.

και γω επαιξα μεχρι τις 4 το πρωι ..μου την σπαει που δεν τρεχει πολυ γρηγορα και βαριεμε ..μηπως παιζει κανενα κουμπι ?? τεχνικα ειναι καλο ...τα γραφικα δεν με εντυπωσιασαν

δεν έχουν βάλει αντιαλαιζινγκ ακομα(επίσης ειναι μμο,αρα τι γραφικά θες να δεις; ).

όσον αφορά το τρέξιμο,στο 5 ή επίπεδο,παίρνεις μια δεξιότητα που τρέχεις πιο γρήγορα.

Πω πω ειμαι σε ενα κωλογερμανικο σερβερ και τα παιδιά του χιτλερ μιλάνε μονο αγγλικά...

ΕΙναι ΜΜΟ ρε!!!!!! μιλατε κ' αγγλικα!

Δημοσ.

βετα τεστ σου λέει και βάζει τους μισούς (?) να ξεκινήσουν το σάββατο στις 6 το απόγευμα, βάλε μέσα το queue που στάνταρ θα έχει, τι να προλάβουμε ρε μάστορα να δούμε-κριτικάρουμε από mmo? άσε που μας γ@μ@ς το πρόγραμα. νταξ είπαμε θέλετε τσάμπα ρεκλάμα οκ, δεν περιμένω beta test 20 μέρες πριν το launch αλλά το παραχέσατε με τους περιορισμούς..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...