Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά στην beta αυτή την στιγμή έχω πάθει πραγματικά πλάκα, με το πόσοι Inquisitors κυκλοφορούν, είναι φοβερό! Περίπου 7 στους 10 είναι inquisitors. Εγώ θα παίξω Bounty hunter sto release και για να μην χαλάσω το story έφτιαξα Inquisitor Assasin στην beta. Φοβερό πάντως class παιδιά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και μένα για Παρασκευή μου έστειλαν. Θα ήθελα να ξεκινήσω jedi kniGht αλλά αναγκαστικά θα πάω σε sith καθώς η clan/guild μου επέλεξε αυτό το fanction...

Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά στην beta αυτή την στιγμή έχω πάθει πραγματικά πλάκα, με το πόσοι Inquisitors κυκλοφορούν, είναι φοβερό! Περίπου 7 στους 10 είναι inquisitors. Εγώ θα παίξω Bounty hunter sto release και για να μην χαλάσω το story έφτιαξα Inquisitor Assasin στην beta. Φοβερό πάντως class παιδιά...

ετσι ήταν και την προηγούμενη φορά που συμμετείχα.

bountyhunter εγω θα κανω τωρα και στην εκκίνηση μάλλον warrior

3c8aa081e62b4f974855f40ba5001a4e.png

Η Ελληνική κοινότητα του SWTOR, TheOldRepublic.GR σας προσκαλεί με μια απλή εγγραφή να μπείτε στην παρέα μας και να διεκδικήσετε ένα από τα 5 αντίτυπα της συλλεκτικής έκδοσης του παιχνιδιού τα οποία μοιράζουμε κατόπιν κλήρωσης !

Jedi γραφτηκα και περιμενω αντιτυπο ...ο Juggernaut ωραια εχει καλη αμυνα και δεν καταλαβενει τπτ ..? πιο ειναι ομως το μειονεκτιμα του ?? healing ποιος κανει ?

γαμω τη τρελα μου με τις χιλιες κωλοερωτησεις που κανανε για security, ξεχασα μια και δεν μπορω με τιποτα να μπω στο account μου. Ηληθιο πραγματικα.

Εμενα εκει που επιλεγεις server, μου βγαζει 6 γερμανικους, 4 γαλλικους και 1 αγγλικο.

Ο οποιος αγγλικος ειναι Full και εχει 3000 ατομα σε αναμονη.

Χανω κατι ή εχουν μονο εναν αγγλοφωνο server στην beta?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...