SomnusRX Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Sith Inquisitor για μενα. Αυριο στις 1800 ...κοντευει Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2011 από SomnusRX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά στην beta αυτή την στιγμή έχω πάθει πραγματικά πλάκα, με το πόσοι Inquisitors κυκλοφορούν, είναι φοβερό! Περίπου 7 στους 10 είναι inquisitors. Εγώ θα παίξω Bounty hunter sto release και για να μην χαλάσω το story έφτιαξα Inquisitor Assasin στην beta. Φοβερό πάντως class παιδιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gongor Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Και μένα για Παρασκευή μου έστειλαν. Θα ήθελα να ξεκινήσω jedi kniGht αλλά αναγκαστικά θα πάω σε sith καθώς η clan/guild μου επέλεξε αυτό το fanction... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά στην beta αυτή την στιγμή έχω πάθει πραγματικά πλάκα, με το πόσοι Inquisitors κυκλοφορούν, είναι φοβερό! Περίπου 7 στους 10 είναι inquisitors. Εγώ θα παίξω Bounty hunter sto release και για να μην χαλάσω το story έφτιαξα Inquisitor Assasin στην beta. Φοβερό πάντως class παιδιά... ετσι ήταν και την προηγούμενη φορά που συμμετείχα. bountyhunter εγω θα κανω τωρα και στην εκκίνηση μάλλον warrior Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterJedi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Η Ελληνική κοινότητα του SWTOR, TheOldRepublic.GR σας προσκαλεί με μια απλή εγγραφή να μπείτε στην παρέα μας και να διεκδικήσετε ένα από τα 5 αντίτυπα της συλλεκτικής έκδοσης του παιχνιδιού τα οποία μοιράζουμε κατόπιν κλήρωσης ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Jedi γραφτηκα και περιμενω αντιτυπο ...ο Juggernaut ωραια εχει καλη αμυνα και δεν καταλαβενει τπτ ..? πιο ειναι ομως το μειονεκτιμα του ?? healing ποιος κανει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris362 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 γαμω τη τρελα μου με τις χιλιες κωλοερωτησεις που κανανε για security, ξεχασα μια και δεν μπορω με τιποτα να μπω στο account μου. Ηληθιο πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Με το security system και εμένα μου έσπασαν τα νεύρα!!! Αλλά από τότε που έφαγε ΚΑΙ το steam hack, έχουν τρελαθεί και αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gongor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Άντε ξεκινάει επιτέλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μπήκα αντε καλή αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiseguy7 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μου βγαζει ενα error 6 και με πεταει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Βασικά 11 servers εχει για ευρώπη και ολοι ειναι full οπότε παω για καφεδάκι και θα το τσεκάρω το βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Εμενα εκει που επιλεγεις server, μου βγαζει 6 γερμανικους, 4 γαλλικους και 1 αγγλικο. Ο οποιος αγγλικος ειναι Full και εχει 3000 ατομα σε αναμονη. Χανω κατι ή εχουν μονο εναν αγγλοφωνο server στην beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 έχει μονο 3 servers αγγλικους και 3πλασιους κωλοφασιστογερμανικους......ασε που σε μονο pve μπορω να μπω...λεμε τωρα με 450 ατομα queue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telarin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 μόλις κατεβηκε ο client και έχει γκριζαρισμένο το play, τίγκαραν οι σερβερσ ή έχει θέμα ο client μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα