keravnos21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Κατεβαζω τον client τωρα ελπιζω να αποδειχθει καλο παιχνιδι btw εχω μια gtx 260 ελπιζω να μπορεσω να το παιξω με medium setings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 πρέπει να είμαι ο μόνος που δεν θέλει να δει κανενα βίντεο κτλ για να νιώσει το συναίσθημα της έκπληξης μόλις έρθει το game ??? και εγω ετσι ειμαι Σωστοί! Εγώ έτσι κάνω με τις ταινίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ήρθε κι εδώ. Αλλά ήρθε και η beta του Diablo. Έχω μείνει πίσω στο BF. Έχω διάβασμα!!! Ξέρω, έχω(-ουμε) προβλήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πάει το διάβασμα δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πάει το διάβασμα δηλαδή. Δε με παίρνει, φίλε. Φαντάσου, είμαι ΚΑΙ άνεργος αυτή την περίοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δε με παίρνει, φίλε. Φαντάσου, είμαι ΚΑΙ άνεργος αυτή την περίοδο. μην τρελαίνεσαι δεν είσαι ο μόνος χαχα ήρθε και σε μένα.... τελικά είναι για το Σ/Κ που μας έρχεται ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ηρθε και εδώ.Η πλακα ειναι οτι ως την παρασκευη δεν εχω pc.Ελπιζω να μην γινει καμια μ... και να μπορεσω να παιξω το Σ/Κ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JERONIMO888 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ηρθε και εδω αλλα μου διπλασιασε σε μεγεθος τους ορχεις μεχρι να το κατεβασω εκανα αλλαγη κωδικου προσθεσα 5 ερωτησεις ασφαλειας... και η μαλακια ειναι οτι παω μετα να παιξω bf3 και μου ελεγε λαθος κωδικος, επι μια ωρα εψαχνα να καταλαβω τι εγινε και τελικα διαβασα οτι συνδεσαν τους λογιαριασμους επειδη χρησιμοποιω ιδιο email και οταν αλλαξα τον κωδικο στο swtor αλλαξα γενικα τον κωδικο στην EA.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Γμτ κι εμένα μου ήρθε αλλά κάθε φορά που βάζω τις ερωτήσεις που θέλω και τις απαντήσεις, μετά με ξαναβγάζει στο login... Και τώρα είμαι στην αναμονή λόγω traffic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 πω πω γαμάτη εικονίτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Κατεβαίνειειειειειειει!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiseguy7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ρε παιδια εγω το κατεβασα και το μεγεθος του φακελου ειναι 50mb τι κανω λαθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 πατα το launcher κανε λογκ ιν και κατεβασε το ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 SWTOR.com is temporarily unavailable as we are experiencing extremely high traffic. Please check back again soon! οκ ποιοσ κερναει μπυρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 καμια 20αρια γιγα κατεβασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα