Jenovas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Το Friday Update αυτή την εβδομάδα μας πάει...PvP! Καινούργιο section "Warzones" στην σελίδα Game systems του official site και καινούργιο video για το τρίτο warzone του Swtor. Void Star! Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=ruu-pE6f5KU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dominic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα παιδια απλα ηθελα να ενημερωσω οποιον δεν ξερει οτι υπαρχουν αρκετα guilds για το swtor μερικα απο αυτα μπορειτε να βρειτε εδω κατω αριστερα της οθονης συγκεκριμενα το δικο μου(δεν ειμαι leader) θα λεγεται Angry Lamas,και θα μπουμε σε PvE Server Empire Side οποιος ενδιαφερεται μπορει να δει πληροφοριες για εμας στο site μας και φυσικα να ρωτησει οτι θελει ειτε εκει ειτε εδω ολοι ειναι ευπροσδεκτοι και ελπιζουμε να ευχαριστηθουμε το παιχνιδι στο επακρον του ευχαριστω Κυριακος aka Scyther Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Νέα ανακοίνωση για το game testing του Swtor. Μόλις χθές στάλθηκαν invites σε άτομα που έκαναν sign για την beta από την Ευρώπη. Συγχαρητήρια σε όσους πήραν invite. Σε όσους δεν πήραν, υπάρχουν ακόμη καλά νέα. Μέσα στον Νοέμβριο θα γίνει Beta testing weekend και θα συμπεριληφθούν ΟΛΟΙ όσοι έχουν κάνει sign για την beta. When we started our Beta Testing Weekends, we told you that each weekend would include more testers than the last. We’re excited to announce that later this month we will be conducting our largest Beta Testing Weekend yet, specifically designed to help us stress test our servers in preparation for the launch of Star Wars™: The Old Republic™. How can you take part in this coming Beta Test Weekend? Well, for starters we are happy to announce that anyone who has signed up for our Game Testing Program prior to today, November 11th, will get invited! Invites will be sent in the coming weeks. Γιούχου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maxus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Πριν απο λιγα λεπτα πηρα ενα mail που ελεγε οτι επιλεχθηκα για το προσεχως Star Wars: The Old Republic Beta Weekend Test αλλα δεν κατάλαβα αν ειμαι στην πρωτη ή στην δευτερη κατηγορία..λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 ψςςςςς αυτα ειναι δευτερη βδομαδα μπετα τεστ!!! obiwanpseftroni in action Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BossDoc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Πριν απο λιγα λεπτα πηρα ενα mail που ελεγε οτι επιλεχθηκα για το προσεχως Star Wars: The Old Republic Beta Weekend Test αλλα δεν κατάλαβα αν ειμαι στην πρωτη ή στην δευτερη κατηγορία..λολ http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=600760&page=15 Στο τελευταίο post λέει οτι είναι για τα 2 επόμενα ΣΚ Και εγώ πήρα mail και κάτι φίλοι επίσης αλλά δυστυχώς δεν είναι για 11-13 Νοεμβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Κι εμένα μου ήρθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gongor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 You Have Been Selected to Test STAR WARS: The Old Republic! . Και εδώ ήρθε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Ήρθε και σε εμένα χτες αντε περιμένουμε για το επόμενο email τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2011 Για να λυθεί η απορία, αυτή την στιγμή γίνεται ένα testing weekend το οποίο αφορά μόνο την Αμερική και συγκεκριμένα τον Server που βρίσκεται East Coast. Το invite που πήραμε όλοι αφορά το επόμενο testing weekend το οποίο δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα γίνει, αλλά θα είναι μέσα στον Νοεμβριο. Δηλαδή, δηλαδή ή 19-20 ή 26-27 Νοεμβρίου. Σε συνέχεια του Friday Update βγήκε και το δεύτερο επισόδειο της σειράς "Coose your side". Trooper vs Inquisitor! Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=qMMRZRsceUc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2011 βγηκαν μαζικα κλειδια για τα ερχομενα beta events...δειτε στο mmorpg.com και fileplanet.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2011 ποτε ειναι η επόμενη beta ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Remiel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Τα 2 επόμενα ΣΚ είναι beta testing ΣΚ.Εγώ πάντως τσίμπησα και 1 key από το mmorpg.com μήπως παίξω και τα δύο ΣΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 πηρα και γω Key για το ΣΚ ...το εβαλα στο λογαριασμο μου στο site του παιχνιδιου ...πρεπει να κανω κατι αλλο τωρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefteris210 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 οχι δεν χρειαζεται κατι αλλο να κανεις σημερα το απογευμα ξεκιναει σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα