Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O Stephen Reid είναι ο Senior Community Manager for Star Wars™: The Old Republic. Τις τελευταίες μέρες μας ενημέρωσε για Early Game Access, Lifetime subscription, Allies and Adversaries, Companions, Story, Character Spec, Lightsaber Colors, Duels και άλλα tips για τον πολυαναμενόμενο τίτλο.

Περισσότερα εδώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και θα το παραγγειλω σιγουρα εχω αρχησει και διαβαζω το thread και εχω 2 αποριες

Το χp θα ειναι οπως στο wow ? δηλαδη αρκετα ευκολα κ γρηγορα η σαν το l2 που σου βγαινει το λαδι ?

Ξερουμε αν και ποτε θα ανεβουν μουφο servers opos se wow kai l2 για να δουμε τι παιζει οσοι δεν εχουμε τη beta?

Εγώ πάλι ελπίζω να ΜΗΝ είναι όπως στο WoW, όπου ειδικά από το WotLK και μετά έχει ξεφτιλιστεί το θέμα. Μέσα σε ελάχιστες μέρες (χωρίς καν να λιώσεις), μπορείς να ανεβάσεις 30-40 levels. Και το λέω εγώ, που δεν είχα καν παίξει το Vanilla αλλά ξεκίνησα μήνες αφότου είχε βγει το TBC.

το χτυπησα απο εδω http://www.onlinekeystore.com/Star-Wars-The-Old-Republic-early-access-colour-stone-CD-KEY-ORIGIN.html και ο θεος βοηθος....ας ελπισω να μην ειναι τελειως μουφα το game :P

το χτυπησα απο εδω http://www.onlinekeystore.com/Star-Wars-The-Old-Republic-early-access-colour-stone-CD-KEY-ORIGIN.html και ο θεος βοηθος....ας ελπισω να μην ειναι τελειως μουφα το game :P

Κάντο register απο τώρα ρε συ, μπορείς, πήρα και εγώ απο ένα cd site με early access, πήγα στο site του SWOTOR και το έκανα register με account και αναγνώρισε το cd key κανονικά.

Κάντο register απο τώρα ρε συ, μπορείς, πήρα και εγώ απο ένα cd site με early access, πήγα στο site του SWOTOR και το έκανα register με account και αναγνώρισε το cd key κανονικά.

κανονικα ηταν να μου το στειλουν χτες, αλλα δεν το εστειλαν :) περιμενω..

Friday Update*

Ο Γαλαξίας του Star Wars είναι τεράστιος και θα μπορείτε να επισκεφτείτε πολυάριθμους κόσμους κατά την διάρκεια των ταξιδιών σας στο "The Old Republic". Στο επίσημο λοιπόν site του Swtor προστέθηκε ένα καινούργιο χαρακτηριστικό που μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε μόνοι μας τον Γαλαξιακό χάρτη. Μπορούμε να δούμε τους 5 μεγάλους τομείς του γνωστού γαλαξία, το προφίλ του κάθε πλανήτη, ακόμα και να εξετάσουμε τα διαδραστικά μοντέλα των αστρόπλοιων του κάθε class. Υπάρχει η δυνατότητα του 3D.

http://www.swtor.com/info/holonet/galaxy-map

Με πηραν στη μπετααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

obiwantroboni in game

ο χριστός κι η παναγία,30gb θέλει

Με πηραν στη μπετααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!

obiwantroboni in game

χαχαχα αυτά είναι :mrgreen:

btw το hut το χει 40Ε pre-order εδώ B)

Καλέσαν αρκετούς Έλληνες οπότε GRATSSSSSS σε όλους!!!

Έφτασε νωρίς το Friday Update σήμερα και είναι διπλό. Αρχικά περιλαμβάνει το δεύτερο μέρος του Dev Blog σχετικά με τα companions. Επιπλέον ξεκίνησε μια καινούργια σειρά από videos όπου οι Devs θα μιλούν κάθε φορά για μερικές από τις δεξιότητες και ικανότητες 2 classes, ενός από Empire και ενός από Republic. Το όνομα της σειράς είναι "Choose your side".Στο πρώτο από τα τέσσερα επεισόδια έχουμε τον Bounty Hunter αντιμέτωπο me ton Jedi Knight.Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=unRHPmaEo14&feature=player_embedded

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...