Anxisfanis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 O Stephen Reid είναι ο Senior Community Manager for Star Wars™: The Old Republic. Τις τελευταίες μέρες μας ενημέρωσε για Early Game Access, Lifetime subscription, Allies and Adversaries, Companions, Story, Character Spec, Lightsaber Colors, Duels και άλλα tips για τον πολυαναμενόμενο τίτλο. Περισσότερα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lust21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μιας και θα το παραγγειλω σιγουρα εχω αρχησει και διαβαζω το thread και εχω 2 αποριες Το χp θα ειναι οπως στο wow ? δηλαδη αρκετα ευκολα κ γρηγορα η σαν το l2 που σου βγαινει το λαδι ? Ξερουμε αν και ποτε θα ανεβουν μουφο servers opos se wow kai l2 για να δουμε τι παιζει οσοι δεν εχουμε τη beta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάλι ελπίζω να ΜΗΝ είναι όπως στο WoW, όπου ειδικά από το WotLK και μετά έχει ξεφτιλιστεί το θέμα. Μέσα σε ελάχιστες μέρες (χωρίς καν να λιώσεις), μπορείς να ανεβάσεις 30-40 levels. Και το λέω εγώ, που δεν είχα καν παίξει το Vanilla αλλά ξεκίνησα μήνες αφότου είχε βγει το TBC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Xp θα παίρνεις από questing, group playing και PvP. Τώρα πόσο είναι το average time μέχρι το lvl cap, δεν έχω ιδέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 το χτυπησα απο εδω http://www.onlinekeystore.com/Star-Wars-The-Old-Republic-early-access-colour-stone-CD-KEY-ORIGIN.html και ο θεος βοηθος....ας ελπισω να μην ειναι τελειως μουφα το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandipl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 δλδ τωρα θα περιμενεις μεχρι δεκεμβριο με το κλειδι στο χερι ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 το χτυπησα απο εδω http://www.onlinekeystore.com/Star-Wars-The-Old-Republic-early-access-colour-stone-CD-KEY-ORIGIN.html και ο θεος βοηθος....ας ελπισω να μην ειναι τελειως μουφα το game Κάντο register απο τώρα ρε συ, μπορείς, πήρα και εγώ απο ένα cd site με early access, πήγα στο site του SWOTOR και το έκανα register με account και αναγνώρισε το cd key κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 εγω που ειμαι απο τον αυγουστο τι να πώ χαχα , μου εστειλαν δύο email... σήμερα όχι κάτι το σπουδαίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Κάντο register απο τώρα ρε συ, μπορείς, πήρα και εγώ απο ένα cd site με early access, πήγα στο site του SWOTOR και το έκανα register με account και αναγνώρισε το cd key κανονικά. κανονικα ηταν να μου το στειλουν χτες, αλλα δεν το εστειλαν περιμενω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Friday Update* Ο Γαλαξίας του Star Wars είναι τεράστιος και θα μπορείτε να επισκεφτείτε πολυάριθμους κόσμους κατά την διάρκεια των ταξιδιών σας στο "The Old Republic". Στο επίσημο λοιπόν site του Swtor προστέθηκε ένα καινούργιο χαρακτηριστικό που μας επιτρέπει να εξερευνήσουμε μόνοι μας τον Γαλαξιακό χάρτη. Μπορούμε να δούμε τους 5 μεγάλους τομείς του γνωστού γαλαξία, το προφίλ του κάθε πλανήτη, ακόμα και να εξετάσουμε τα διαδραστικά μοντέλα των αστρόπλοιων του κάθε class. Υπάρχει η δυνατότητα του 3D. http://www.swtor.com/info/holonet/galaxy-map Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Με πηραν στη μπετααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!! obiwantroboni in game ο χριστός κι η παναγία,30gb θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Obiwantroboni! :lol: Έγραψε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω στους Ελληνες συναντάς τα ποιο αστεία ονοματα στα mmorpg ever. Εχώ δει κάτι επικά ονόματα όπως και το παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Με πηραν στη μπετααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!! obiwantroboni in game χαχαχα αυτά είναι btw το hut το χει 40Ε pre-order εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλέσαν αρκετούς Έλληνες οπότε GRATSSSSSS σε όλους!!! Έφτασε νωρίς το Friday Update σήμερα και είναι διπλό. Αρχικά περιλαμβάνει το δεύτερο μέρος του Dev Blog σχετικά με τα companions. Επιπλέον ξεκίνησε μια καινούργια σειρά από videos όπου οι Devs θα μιλούν κάθε φορά για μερικές από τις δεξιότητες και ικανότητες 2 classes, ενός από Empire και ενός από Republic. Το όνομα της σειράς είναι "Choose your side".Στο πρώτο από τα τέσσερα επεισόδια έχουμε τον Bounty Hunter αντιμέτωπο me ton Jedi Knight.Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=unRHPmaEo14&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα