nickarmy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 oxxx ,ελπιζω να μην το θελουν πολύ εδω χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romethor Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Εγώ πιστεύω και είμαι υπέρ της παροιμίας "το καλό πράγμα αργεί να γίνει" και ευελπιστώ οτι θα δούμε κάτι τέτοιο απο την BioWare και την EA και σε θέμα gameplay και σε θέμα lore...Αλλά όσο αναφορά τα γραφικά θεωρώ οτι όπως κάθε mmo-rpg παιχνίδι έτσι και αυτό θα αναβαθμηστεί με τον καιρό απλά ελπίζω να μην έχουμε απρόσμενα frame drops!! Αλλά πρώτα απ' όλα άντε να βγεί γιατί μας έχει βγάλει την πίστη το άτιμο με την αναμονή του :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiMe2KiCkasS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Εγώ πιστεύω και είμαι υπέρ της παροιμίας "το καλό πράγμα αργεί να γίνει" και ευελπιστώ οτι θα δούμε κάτι τέτοιο απο την BioWare και την EA και σε θέμα gameplay και σε θέμα lore... Ακριβώς ! Όσον αφορά για την ερώτηση περί Ελληνικούς Servers: Εάν εννοείς συγκεκριμένα "Ελληνικούς" κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν και δεν έχει γίνει ποτέ σε οποιοδήποτε άλλο MMO officially. Από την άλλη εάν εννοείς εάν θα μπορέσουμε να το παίξουμε στην Ελλάδα, φυσικά και θα μπορούμε καθώς όλη η Ευρώπη θα έχει την δυνατότητα να το παίξει και εκτός από αυτό είμαστε η μοναδική Βαλκανική χώρα από την οποία μπορεί να γίνει Preorder το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Όσον αφορά για την ερώτηση περί Ελληνικούς Servers: Εάν εννοείς συγκεκριμένα "Ελληνικούς" κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν και δεν έχει γίνει ποτέ σε οποιοδήποτε άλλο MMO officially. Από την άλλη εάν εννοείς εάν θα μπορέσουμε να το παίξουμε στην Ελλάδα, φυσικά και θα μπορούμε καθώς όλη η Ευρώπη θα έχει την δυνατότητα να το παίξει και εκτός από αυτό είμαστε η μοναδική Βαλκανική χώρα από την οποία μπορεί να γίνει Preorder το παιχνίδι. προφανώς εννοώ το πρώτο μιας και είναι ο μόνος τρόπος για να ελπίζει ο χρήσης που ρώτησα λιγότερο lag... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiMe2KiCkasS Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 προφανώς εννοώ το πρώτο μιας και είναι ο μόνος τρόπος για να ελπίζει ο χρήσης που ρώτησα λιγότερο lag... Όπως είπα δεν θα γίνει κάτι τέτοιο "Officially". Unofficially who knows ;P. Όμως από την στιγμή που θα μπορείς να επιλέξεις να παίξεις Ευρώπη δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα με το Lag (Βλέπε άλλα MMO με Ευρωπαικούς Servers) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 προφανώς δεν θα γίνει, ρητορική ήταν η ερώτηση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Στο Friday Update αυτής της εβδομάδας παρουσιάζεται ένα developer walkthrough στο πρώτο high level Operation του Swtor, the Eternity Vault! Σε αυτό, οι Αυτοκρατορικές δυνάμεις έχουν σταλεί για να ερευνήσουν μια αρχαία φυλακή, στην οποία πιστεύεται οτι κρατείται μια δυνατή και θανατηφόρα απειλή για την Αυτοκρατορία. Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=T5kcjiYnji0&feature=player_embedded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Αναλυτικές πληροφορίες για sith warrior και sith inquisitor στα ελληνικά. Στην περίπτωση που το καλοκαίρι σας ενίσχυσε την τεμπελιά για μετάφραση. Εσάς ποιο class σας φαίνεται ενδιαφέρον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 BioWare to begin SWTOR beta weekends this Friday BioWare announced at PAX this past weekend that starting September 2 – that’s this coming Friday – it’ll be kicking off the closed beta weekends for Star Wars: The Old Republic. It’ll be emailing invites for the weekends at random to anyone who’s registered on the game’s website, so keep an eye on your inbox. People who haven’t pre-ordered the MMO need not feel left out, as BioWare’s confirmed everyone who’s registered has been put into the draw. SWTOR is slated for a release at the end of the year. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grobath Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 BioWare to begin SWTOR beta weekends this Friday BioWare announced at PAX this past weekend that starting September 2 – that’s this coming Friday – it’ll be kicking off the closed beta weekends for Star Wars: The Old Republic. It’ll be emailing invites for the weekends at random to anyone who’s registered on the game’s website, so keep an eye on your inbox. People who haven’t pre-ordered the MMO need not feel left out, as BioWare’s confirmed everyone who’s registered has been put into the draw. SWTOR is slated for a release at the end of the year. Το δώρο της Bioware στους φοιτητές. Μια δικαιολογία για να πετάξεις μια εξεταστική στα σκουπίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Αναλυτική παρουσίαση του Bounty Hunter στα Ελληνικά. Τα πάντα όλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anxisfanis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παρουσίαση του imperial agent στα Ελληνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Για να δούμε πιοι θα ειναι οι τυχεροί της beta. Εγώ εκανα πάντως register την προηγούμενη εβδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Για να δούμε πιοι θα ειναι οι τυχεροί της beta. Εγώ εκανα πάντως register την προηγούμενη εβδομάδα εμενα μεχρι στιγμης δεν μου εχουν στειλει! μηπως στειλουν μονο στους εγγεγραμμένους για τεστ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gongor Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 όχι δεν νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα