Jenovas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Στο Friday Update αυτής της εβδομάδας παρουσιάζεται το Armor Progression video του Bounty Hunter. Ο "Κυνηγός Επικυρηγμένων" προκαλεί τον φόβο σε ολόκληρο τον γαλαξία λόγω της ικανότητάς του να παρακολουθεί "θηράματα" που δύσκολα εντοπίζονται, από τις πολύβοες μητροπόλεις του κόσμου έως και τις άκρες του γνωστού διαστήματος. Καθώς οι στόχοι του, αρχίζουν να υπεκφεύγουν πιο εύκολα και οι εχθροί του γίνονται πιο δυνατοί ο κυνηγός επικυρηγμένων θα αποκτήσει νέες ικανότητες και δεξιότητες ώστε να χρησιμοποιήσει στο έπακρο τα προηγμένα όπλα και τις πανοπλίες που αποκτά κατά την διάρκεια των ταξιδιών του. Enjoy! http://www.youtube.com/watch?v=eAKwB2tg0lc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 σε ποσο καιρο θα βγει το παιχνιδι μη πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μην ξύνεις πληγές...βαρέθηκα να ακούω το "second half of 2011"!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Μην ξύνεις πληγές...βαρέθηκα να ακούω το "second half of 2011"!!! καλα... τοσο καλα, ε; αν και ειναι ενα star wars galaxies με βελτιωμενα γραφικα ετσι οπως το ειδα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2011 καλα... τοσο καλα, ε; αν και ειναι ενα star wars galaxies με βελτιωμενα γραφικα ετσι οπως το ειδα! Καμία σχέση. To SWG ήταν sandbox και πιο κοντά στο στυλ του Εverquest, ενώ το SWTOR είναι πιο κοντά στο στυλ του WoW και πολύ story driven. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το Star Wars είναι θρησκεία... Μην αμφησβιτείτε τη θρησκεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το Star Wars είναι θρησκεία... Μην αμφησβιτείτε τη θρησκεία... never! p.s.: May the force be with you! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 SW είναι η θρησκεία και η prequel Trilogy (Ep I-III) ο διάβολος της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 νομιζω πως θα ειναι το μονο sw game που δεν θα ειχα προβλημα να μην ειμαι jedi! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimAslan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2011 Το Star Wars ανήκει στους φανς... σ' εμάς... μπορεί κάποιος να έκανε την πατάτα να πει την ιστορία (π.χ. επεισόδια Ι-ΙΙΙ) με έναν όχι τόσο καλό τρόπο, αλλά και πάλι είναι ιστορία... Αχ... που είναι τα βράδια που κατέβαζα με το μόντεμ στα 14.4 kbps πίστες για το Dark Forces... τί παιχνιδάρα... Άντε άμα με το καλό πάρω τον προτζέκτορα η πρώτη ταινία που θα παίξει θα είναι A New Hope σε Blu Ray... θα σας καλέσω... Άντε να βγει γιατί θα αρχίσουμε να χτυπάμε ενέσεις... Ελπίζω στο απώτερο μέλλον να έχουμε εξελιγμένη έκδοση που θα παίζουμε το παιχνίδι με lightsaber στο χέρι και virtual reality... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ξέρουμε αν στην Blu-Ray έκδοση "κι εγώ πυροβόλησα πριν από τον Han" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 στο bluray θα ειναι οι special editions οχι οι theatrical. οι οποιες special θα ξανα-περασουν απο το post-production για πολλοστη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ξέρουμε αν στην Blu-Ray έκδοση "κι εγώ πυροβόλησα πριν από τον Han" ; αχαχχααχαχαχ +1 ωραίος ;ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenovas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2011 Ξέρουμε αν στην Blu-Ray έκδοση "κι εγώ πυροβόλησα πριν από τον Han" ; LooL! Πάντως εάν το game έχει επιτυχία και αποκτήσει τεράστιο κοινό, δεν θα μου κάνει εντύπωση Ο κ. Lucas να ξεκινήσει ταινία βασισμένη στο Old Republic. Δεν μας έχει συνηθήσει να αφήνει ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Και κατά την άποψή μου μακάρι να το έκανε. Θεωρώ το lore του Old Republic τουλάχιστον, μακράν πιο πλούσιο και ενδιαφέρον από το lore της εποχής των ταινιών. Λέτε να δουμε τον Darth Revan στην μεγάλη οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 LooL! Πάντως εάν το game έχει επιτυχία και αποκτήσει τεράστιο κοινό, δεν θα μου κάνει εντύπωση Ο κ. Lucas να ξεκινήσει ταινία βασισμένη στο Old Republic. Δεν μας έχει συνηθήσει να αφήνει ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες. Και κατά την άποψή μου μακάρι να το έκανε. Θεωρώ το lore του Old Republic τουλάχιστον, μακράν πιο πλούσιο και ενδιαφέρον από το lore της εποχής των ταινιών. Λέτε να δουμε τον Darth Revan στην μεγάλη οθόνη? βασικα ετοιμαζεται η ταινια the force unleashed! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα