DimAslan Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Απλά respect... τί άλλο να πει κανείς... Αμήν και πότε να βγει...
GabrielConnor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Damn them... http://www.youtube.com/watch?v=XZ2SlSCvJwM Κύριε Τζορτζ Λούκας, παρτε κανα μάθημα από τα παιδια της Bioware. Τι ΕΠΙΚΟΥΡΑ ήταν αυτή!!! Θέλω το παιχνίδι τώρα την τρέλλα μου! Για να δούμε τι θα δείξουν τις υπόλοιπες μέρες της E3. Σύμφωνα με ανακοινωση τους θα δούμε αρκετες περιοχές, νέα flashpoints καθως και ένα raid instance
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 σήμερα ανοιξα το email μου , ξεκίνησε πολύ ωραία η μέρα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Να έπαιζε και το game όπως σε αυτά τα βίντεο. H Blur τα έκανε πάλι ε;
LongTom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Damn them... http://www.youtube.com/watch?v=XZ2SlSCvJwM Παίζει να είναι από τα καλύτερα που έχω δει.Τέλειο και πρέπει όπως είπε ο φίλος ο γερό Λούκας επιτέλους να αφήσει κάποιον ποιο ταλαντούχο να χειριστεί το θέμα.
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Να έπαιζε και το game όπως σε αυτά τα βίντεο. Δεν βλέπω να προλαβαίνουμε τέτοια ingame γραφικά/gameplay εμείς ghost... Πάντως, αν και δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι, ίσως πρόκειται για το best of show της E3.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν βλέπω να προλαβαίνουμε τέτοια ingame γραφικά/gameplay εμείς ghost... Πάντως, αν και δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι, ίσως πρόκειται για το best of show της E3. Γιατί, θα πεθάνουμε ή θα τα σκοτώσει όλα η κρίση; Τα γραφικά ανεβαίνουν πολύ γρήγορα.
Bspus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Στο timeline που βρισκεται το παιχνιδι σε σχεση με τις ταινιες? Στο τελευταιο βιντεακι (οντως καταπληκτικο) καπου ακουσα να λενε για empire. Αλλα αν μιλαμε για Old Republic πως υπαρχει empire?
LongTom Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Στο timeline που βρισκεται το παιχνιδι σε σχεση με τις ταινιες? Στο τελευταιο βιντεακι (οντως καταπληκτικο) καπου ακουσα να λενε για empire. Αλλα αν μιλαμε για Old Republic πως υπαρχει empire? Τότε υπήρχε η Sith Empire που πολεμούσε την Old Republic
Erashep Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Bioware είσαι τρέλα με του Starwars την Φανέλα !!!!!! αντε να παίξουμε και κάνα σοβαρό ΜΜΟ ρε παιδιά !!!!!
nickarmy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Στο timeline που βρισκεται το παιχνιδι σε σχεση με τις ταινιες? Στο τελευταιο βιντεακι (οντως καταπληκτικο) καπου ακουσα να λενε για empire. Αλλα αν μιλαμε για Old Republic πως υπαρχει empire? όπως για εμας κέντρο αναφοράς είναι προ και μετα Χριστού έτσι και στο star wars είναι IV A NEW HOPE έτσι η era old republic κειμένεται απο 25.000-1000 χρόνια πριν απο το new hope και να προσθέσω για το ερώτημα σου υπήρχε η περίοδος The golden age of the sith που διέρκησε περίπου 5000 και ανήκει σε αυτή τη πείοδο της old republic
vocals_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει πάντως είναι τι παίζει με Revan-Malak. Γιατί σύμφωνα με εδώ, αυτό που δείχνει στο βίντεο είναι άκυρο.. Αν μπορεί κάποιος, ας ρίξει φως..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Εμ... το παιχνίδι είναι 300 χρόνια μετά τα KOTOR, οπότε Malak = Dead. Revan, όπου πήγε στο τέλος του 1 και έψαχνε μετά να τον βρει η Exile στο τέλος του 2. Και αν ζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα