Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κύριε Τζορτζ Λούκας, παρτε κανα μάθημα από τα παιδια της Bioware. Τι ΕΠΙΚΟΥΡΑ ήταν αυτή!!!

Θέλω το παιχνίδι τώρα την τρέλλα μου! Για να δούμε τι θα δείξουν τις υπόλοιπες μέρες της E3. Σύμφωνα με ανακοινωση τους θα δούμε αρκετες περιοχές, νέα flashpoints καθως και ένα raid instance :)

Δημοσ.

Να έπαιζε και το game όπως σε αυτά τα βίντεο.

Δεν βλέπω να προλαβαίνουμε τέτοια ingame γραφικά/gameplay εμείς ghost...

Πάντως, αν και δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι, ίσως πρόκειται για το best of show της E3.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν βλέπω να προλαβαίνουμε τέτοια ingame γραφικά/gameplay εμείς ghost...

Πάντως, αν και δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι, ίσως πρόκειται για το best of show της E3.

Γιατί, θα πεθάνουμε ή θα τα σκοτώσει όλα η κρίση; :P

Τα γραφικά ανεβαίνουν πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

Στο timeline που βρισκεται το παιχνιδι σε σχεση με τις ταινιες?

Στο τελευταιο βιντεακι (οντως καταπληκτικο) καπου ακουσα να λενε για empire. Αλλα αν μιλαμε για Old Republic πως υπαρχει empire?

Δημοσ.

Στο τελευταιο βιντεακι (οντως καταπληκτικο) καπου ακουσα να λενε για empire. Αλλα αν μιλαμε για Old Republic πως υπαρχει empire?

Τότε υπήρχε η Sith Empire που πολεμούσε την Old Republic

Δημοσ.

Bioware είσαι τρέλα με του Starwars την Φανέλα !!!!!!

αντε να παίξουμε και κάνα σοβαρό ΜΜΟ ρε παιδιά !!!!!

Δημοσ.

όπως για εμας κέντρο αναφοράς είναι προ και μετα Χριστού έτσι και στο star wars είναι IV A NEW HOPE

έτσι η era old republic κειμένεται απο 25.000-1000 χρόνια πριν απο το new hope

και να προσθέσω για το ερώτημα σου υπήρχε η περίοδος The golden age of the sith που διέρκησε περίπου 5000 και ανήκει σε αυτή τη πείοδο της old republic

Δημοσ.

Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει πάντως είναι τι παίζει με Revan-Malak. Γιατί σύμφωνα με εδώ, αυτό που δείχνει στο βίντεο είναι άκυρο.. :wacko: Αν μπορεί κάποιος, ας ρίξει φως..

• Moderators
Δημοσ.

Εμ... το παιχνίδι είναι 300 χρόνια μετά τα KOTOR, οπότε Malak = Dead.

Revan, όπου πήγε στο τέλος του 1 και έψαχνε μετά να τον βρει η Exile στο τέλος του 2. Και αν ζουν. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...