Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2017 Το συνέχισα κι εγώ μετά από πολύ καιρό (ήμουν lvl 50). Μέχρι το Shadow of Revan ήταν τα κλασσικά και μου έκανε καλή εντύπωση ότι με το KotFE ήταν λες και γύρισα (περίπου) σε Mass Effect style με το cinematography και το πως προχωράει η ιστορία. Φέρνει πιο πολύ σε KOTOR εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreek Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Έχει κόσμο το παιχνίδι ή ψάχνεις με τηλεσκόπιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohn3484 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δίνουν free τα rise of the hutt cartel και shadow of revan μέχρι τις 7/11. http://www.swtor.com/info/news/news-article/20171023 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) με αυτά πας μέχρι το 60 lvl κανονικά πόσο είναι το lvl cap ? Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2017 από aliakas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Lvl 70 είναι το cap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δίνουν free τα rise of the hutt cartel και shadow of revan μέχρι τις 7/11. http://www.swtor.com/info/news/news-article/20171023 Μένουν μόνιμα στο account σου μετά τις 7/11? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnJohn3484 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θέλω να πιστεύω πως ναι! Τώρα αν ξέρει κάποιος άλλος παραπάνω κάτι ας μας διαφωτίσει. Πάντως αν πάω να αγοράσω το shadow of revan μου βγάζει purchased. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Το έκανα redeem,νομίζω ότι είναι μόνιμο. Ίσως ασχοληθώ κάποια στιγμή καθαρά σαν single player βέβαια όπως είχα κάνει και το vanilla. Το empire agent story ήταν πολύ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Παιδια εχει ακομα συνδρομη επι πληρωμης;;; Νομιζα οτι ειχε γινει free........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Έχει free κομμάτι, αλλά για το φουλ, θέλει μηνιαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos91 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Για οσους δεν το γνωριζουν μπορειτε να βαλετε συνδρομη για ενα μηνα να φτιαξετε ενα χαρακτηρα τερμα και οταν τελειωσει σας μενουν μονιμα στον λογαριασμο οτι εχετε στο χαρακτηρα αλλα και ολα τα επεισοδια που εχουν βγει μεχρι την στιγμη που τελειωνει η συνδρομη και μπορειτε να κανετε με μελλοντικους χαρακτηρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 αξιζει για sub πλέον. λίγο που είδα μείωσαν τους σερβερ κ δεν ξερω αν ειναι καλό ή κακο αυτό απο θέμα κόσμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 E, έχει χρόνια που κρατάει και δεν έχει τρελά νέα πράγματα απ' όσο είχα δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Announcing ‘Onslaught’, the Newest Expansion Coming to Star Wars™: The Old Republic™ Κοιτάχτε ποιος θυμήθηκε να βγάλει expansion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2019 Εχει ακομα συνδρομη 13 ευρω το μηνα;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα