Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή και εγώ θέλω να το ξαναπαίξω το παιχνίδι μετά από 4 χρόνια (το είχα αγοράσει αλλά έπαιξα μόνο δύο μήνες) θέλω να κάνω τρείς ερωτήσεις στους γνώστες:

Εάν κατάλαβα καλά με το που θα κάνω subscribe έναν μήνα θα μου δώσει και όλα τα expansions τζάμπα, ισχύει αυτό;

Επίσης μπορώ να κάνω subscribe με paypal ή με πιστωτική ή δεν παίζει λόγω των capital control;

Εάν δεν μπορεσώ να κάνω subscribe λόγω των capital controls, εάν βρώ και αγοράσω game card 60 ημερών θα μου δώσει πάλι τα expansions τζαμπά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

θα ηθελα και εγω απαντήσεις σε αυτά :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επειδή και εγώ θέλω να το ξαναπαίξω το παιχνίδι μετά από 4 χρόνια (το είχα αγοράσει αλλά έπαιξα μόνο δύο μήνες) θέλω να κάνω τρείς ερωτήσεις στους γνώστες:

Εάν κατάλαβα καλά με το που θα κάνω subscribe έναν μήνα θα μου δώσει και όλα τα expansions τζάμπα, ισχύει αυτό;

Επίσης μπορώ να κάνω subscribe με paypal ή με πιστωτική ή δεν παίζει λόγω των capital control;

Εάν δεν μπορεσώ να κάνω subscribe λόγω των capital controls, εάν βρώ και αγοράσω game card 60 ημερών θα μου δώσει πάλι τα expansions τζαμπά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Ναι, σου ενεργοποιεί τα πάντα και το KOTFE expansion το οποίο είναι ongoing και κάθε μήνα βάζουν και διαφορετικό κεφάλαιο.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

γνωριζει κανεις το συνολικο μεγεθος του παιχνιδιου μαζι με τα updates? 

το κατεβαζω  για τον γιο μου απο το επισημο σαιτ με τον δικο τους launcher και εχει φτασει  ηδη τα 45 g  και εχει συνεχεια με τα main  assets 229

διαβασα καπου οτι  μπορει και να γινεται διπλοκατεβασμα . αν ξερει κανεις θα το εκτιμουσα

γνωριζει κανεις το συνολικο μεγεθος του παιχνιδιου μαζι με τα updates? 

το κατεβαζω  για τον γιο μου απο το επισημο σαιτ με τον δικο τους launcher και εχει φτασει  ηδη τα 45 g  και εχει συνεχεια με τα main  assets 229

διαβασα καπου οτι  μπορει και να γινεται διπλοκατεβασμα . αν ξερει κανεις θα το εκτιμουσα

post-202120-0-29952700-1456683984_thumb.jpg

Αν και τον φάκελο τον μετακίνησα στον εξωτερικό γιατί έπρεπε να αλλάξω σκληρό (ήταν έτοιμος να ψοφήσει :P )

• 1 μήνα μετά...

Γεια σας παιδια,

Ποιοι σερβερ έχουν λαό στο παιχνιδι αυτη τη στιγμή γιατι ψηνομαι να παιξω. Οταν ειχε βγει επαιξα λιγο και το αφησα... Διαβασα για τον red eclipse έχει αρκετο λαό σε φαση να κάνεισ τα flashpoints κτλ??? Sith ή Republic?

Ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...
  • 10 μήνες μετά...

Μετα απο καιρο μπήκα ξανα στο game . Μου άρεσε που εχεις την επιλογη να παίξεις το στορυ κατευθείαν κ γενικότερα ωραίες οι αλλαγές. Το kotfe δείχνει ενδιαφέρον. Ερώτηση εχει νοημα τι class διαλέγεις στο στορυ??

Επίσης εχει δοκιμάσει κανείς να μεταφέρει τους χαρακτήρες του σε άλλον server?

Μετα απο καιρο μπήκα ξανα στο game . Μου άρεσε που εχεις την επιλογη να παίξεις το στορυ κατευθείαν κ γενικότερα ωραίες οι αλλαγές. Το kotfe δείχνει ενδιαφέρον. Ερώτηση εχει νοημα τι class διαλέγεις στο στορυ??

Επίσης εχει δοκιμάσει κανείς να μεταφέρει τους χαρακτήρες του σε άλλον server?

Το KOTFE έχει περισσότερη έννοια αν το παίξεις ως Jedi Guardian.

Και ναι έχω μεταφέρει toons από servers. Έχεις κάποιο πρόβλημα;

Το KOTFE έχει περισσότερη έννοια αν το παίξεις ως Jedi Guardian.

Και ναι έχω μεταφέρει toons από servers. Έχεις κάποιο πρόβλημα;

κανέναν πρόβλημα απλά ρώτησα αν κ το βρήκα πως γίνεται εν τέλη (cartel coins κ εκει ελεος απλά). ποιος server εχει περισσότερο κόσμο μιας κ ο tomb που έχω τους χαρακτήρες είναι πιο άδειος απο ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...