Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Επειδή και εγώ θέλω να το ξαναπαίξω το παιχνίδι μετά από 4 χρόνια (το είχα αγοράσει αλλά έπαιξα μόνο δύο μήνες) θέλω να κάνω τρείς ερωτήσεις στους γνώστες: Εάν κατάλαβα καλά με το που θα κάνω subscribe έναν μήνα θα μου δώσει και όλα τα expansions τζάμπα, ισχύει αυτό; Επίσης μπορώ να κάνω subscribe με paypal ή με πιστωτική ή δεν παίζει λόγω των capital control; Εάν δεν μπορεσώ να κάνω subscribe λόγω των capital controls, εάν βρώ και αγοράσω game card 60 ημερών θα μου δώσει πάλι τα expansions τζαμπά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. θα ηθελα και εγω απαντήσεις σε αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Επειδή και εγώ θέλω να το ξαναπαίξω το παιχνίδι μετά από 4 χρόνια (το είχα αγοράσει αλλά έπαιξα μόνο δύο μήνες) θέλω να κάνω τρείς ερωτήσεις στους γνώστες: Εάν κατάλαβα καλά με το που θα κάνω subscribe έναν μήνα θα μου δώσει και όλα τα expansions τζάμπα, ισχύει αυτό; Επίσης μπορώ να κάνω subscribe με paypal ή με πιστωτική ή δεν παίζει λόγω των capital control; Εάν δεν μπορεσώ να κάνω subscribe λόγω των capital controls, εάν βρώ και αγοράσω game card 60 ημερών θα μου δώσει πάλι τα expansions τζαμπά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Ναι, σου ενεργοποιεί τα πάντα και το KOTFE expansion το οποίο είναι ongoing και κάθε μήνα βάζουν και διαφορετικό κεφάλαιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Για τα 2 και 3 που ρωτάω έχεις καμία άποψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Για τα 2 και 3 που ρωτάω έχεις καμία άποψη; Το "Ναι" απάντησε σε όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Να είσαι καλά φίλε μου, σε ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nostromos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 γνωριζει κανεις το συνολικο μεγεθος του παιχνιδιου μαζι με τα updates? το κατεβαζω για τον γιο μου απο το επισημο σαιτ με τον δικο τους launcher και εχει φτασει ηδη τα 45 g και εχει συνεχεια με τα main assets 229 διαβασα καπου οτι μπορει και να γινεται διπλοκατεβασμα . αν ξερει κανεις θα το εκτιμουσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 γνωριζει κανεις το συνολικο μεγεθος του παιχνιδιου μαζι με τα updates? το κατεβαζω για τον γιο μου απο το επισημο σαιτ με τον δικο τους launcher και εχει φτασει ηδη τα 45 g και εχει συνεχεια με τα main assets 229 διαβασα καπου οτι μπορει και να γινεται διπλοκατεβασμα . αν ξερει κανεις θα το εκτιμουσα Αν και τον φάκελο τον μετακίνησα στον εξωτερικό γιατί έπρεπε να αλλάξω σκληρό (ήταν έτοιμος να ψοφήσει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nostromos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 thx man . κατι κανω λαθος μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nostromos Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2016 οκ ακυρο . μολις τελειωσε η εγκατασταση μαλλον με το repair τα 46 g γινανε 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδια, Ποιοι σερβερ έχουν λαό στο παιχνιδι αυτη τη στιγμή γιατι ψηνομαι να παιξω. Οταν ειχε βγει επαιξα λιγο και το αφησα... Διαβασα για τον red eclipse έχει αρκετο λαό σε φαση να κάνεισ τα flashpoints κτλ??? Sith ή Republic? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korgull_x Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιζει κανεις ακόμα SWTOR? Εχω 14 alts στον Progenitor (En-RP) και ψαχνω για κοσμο να παιζουμε μαζί ειτε pvE είτε pvP. Στειλτε PM.Ευχαριστώ.κ sry για το thread necromancy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Eclipse έχει όλο το κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μετα απο καιρο μπήκα ξανα στο game . Μου άρεσε που εχεις την επιλογη να παίξεις το στορυ κατευθείαν κ γενικότερα ωραίες οι αλλαγές. Το kotfe δείχνει ενδιαφέρον. Ερώτηση εχει νοημα τι class διαλέγεις στο στορυ?? Επίσης εχει δοκιμάσει κανείς να μεταφέρει τους χαρακτήρες του σε άλλον server? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μετα απο καιρο μπήκα ξανα στο game . Μου άρεσε που εχεις την επιλογη να παίξεις το στορυ κατευθείαν κ γενικότερα ωραίες οι αλλαγές. Το kotfe δείχνει ενδιαφέρον. Ερώτηση εχει νοημα τι class διαλέγεις στο στορυ?? Επίσης εχει δοκιμάσει κανείς να μεταφέρει τους χαρακτήρες του σε άλλον server? Το KOTFE έχει περισσότερη έννοια αν το παίξεις ως Jedi Guardian. Και ναι έχω μεταφέρει toons από servers. Έχεις κάποιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το KOTFE έχει περισσότερη έννοια αν το παίξεις ως Jedi Guardian. Και ναι έχω μεταφέρει toons από servers. Έχεις κάποιο πρόβλημα; κανέναν πρόβλημα απλά ρώτησα αν κ το βρήκα πως γίνεται εν τέλη (cartel coins κ εκει ελεος απλά). ποιος server εχει περισσότερο κόσμο μιας κ ο tomb που έχω τους χαρακτήρες είναι πιο άδειος απο ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα