bilya Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ειχα να παιξω σχεδον χρονο εχουν κανει πολυ ευκολα τα flashpoint κ γενικοτερα το game θετικο το lvl up στο pvp κ τα flash αλλα στο υπόλοιπο game χάνεται λιγο η ουσια πχ τα heroic που ανετα τα βγαζεις κ μονος πλεον( τουλαχιστον οσα επαιξα μεχρι τωρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα! καμια ιδεα γτ το κανει αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Καθώς σκέφτομαι να επιστρέψω . Υπάρχει καποια πρόταση για οικονομική suscription; Επίσης θέλω class με εύκολο ability rotation και mechanics . Έχω έναν παρατημένο εδώ και καιρό lvl 50 Jedi Consular αλλά δεν με ενθουσιάζει η ιδέα να τον συνεχίσω . Ο sniper πληρεί τα κριτήρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Instant gaming.com 18 το 2μηνο και ελα απο σιθ μερια red ecklipse server Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) 1.φιλε μια χαρα μπορεις να παιξεις pve (flashpoints) 4 players group 2.The red eclipse ειναι server gia pve και εχει τον ποιο πολυ κοσμο αυτη τη στιγμη ( και εχει πολλα εληννικα guilds) 3. healer-> (scoundrel , operative) dps-> (sniper , gunslinger), (marauder , sentinel) tank-> (juggernaut , guardian) Ο sage δεν μπορεί να παίξει ως healer ; Υπάρχει τρόπος να αλλάξω advanced class στο level 50; Με ποιο τρόπο μπορώ να πληρώσω για μεταφορά σε άλλον server καθώς paysafe, paypal και κάρτες δεν γίνονται δεκτές Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2015 από Gerara_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Απαξ και βαλεις καρτα κανεις τρανσφερ μεσω σιτε γτ θα σου δωσει για το sub 600 cartel coins οποτε με 90 κανει το τρανσφερ...γενικα ασχετος subs η μη δες στο σιτε λοκαροταντας με το ακουντ σου αν μπορει να γινει free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gorgonakos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχω αγοράσει paysafecard αξίας 70 ευρώ και ενώ μπαίνω στο site του παιχνιδιού με το account μου κανονικά και έχει επιλογή πληρωμή με paysafe πατάω τον κωδικό και μου λέει ο,τι δεν είναι έγκυρος. Δοκίμασα και το άλλο site που πρότεινε ο φίλος από πάνω το instant gaming και πάλι τα ίδια. Να φανταστώ το πρόβλημα οφείλεται στα capital controls? Έχει κανείς ιδέα πότε θα λυθεί ή μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να κάνω την συναλλαγή; Paypal δεν έχω και όσες φορές έχω αγοράσει είτε χρόνο είτε cartel coins για το game το έκανα με paysafe... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχω αγοράσει paysafecard αξίας 70 ευρώ και ενώ μπαίνω στο site του παιχνιδιού με το account μου κανονικά και έχει επιλογή πληρωμή με paysafe πατάω τον κωδικό και μου λέει ο,τι δεν είναι έγκυρος. Δοκίμασα και το άλλο site που πρότεινε ο φίλος από πάνω το instant gaming και πάλι τα ίδια. Να φανταστώ το πρόβλημα οφείλεται στα capital controls? Έχει κανείς ιδέα πότε θα λυθεί ή μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να κάνω την συναλλαγή; Paypal δεν έχω και όσες φορές έχω αγοράσει είτε χρόνο είτε cartel coins για το game το έκανα με paysafe... Προσπάθησε με την paysafe να αγοράσεις game/time cards. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπερα Apoll, θα ηθελα να σε ρωτησω μια και που φαινεται οτι εισαι μεσα σ'αυτα τα πραματα. Αγορασα το παιχνιδι οταν βγηκε , επαιξα και κανα για χρονο, αλλα δεν εχω παρει κανενα expansion. Ποσα ειναι; Και απο οτι ειδα στα προηγουμενα posts, ισχυει ακομα η συνδρομη 13 ευρω το μηνα.. για μενα ειναι μαλλον πολλα. Θα πρεπει να αγορασω και τα νεα expansions; Γνωριζουμε τις τιμες; Υ.Γ.: Καλες γιορτες σε ολους! Y.Γ.2: Μπορεις να αγορασεις συνδρομη με λεφτα του παιχνιδιου; Αν θυμαμαι καλα εχω αρκετα λεφτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Με την συνδρομή σου δίνει ΟΛΑ τα expansions πλέον. Δυστυχώς με CC δεν μπορείς να αγοράσεις συνδρομή, μόνο αντικείμενα. Για το κόστος, ψάξε αν Ελλάδα πουλάνε time cards, Πλαίσιο ένας φίλος αγοράζει 60 μέρες κάπου 16 ευρώ. Και στα ίδια λεφτά της 90 του TESO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα Με την συνδρομή σου δίνει ΟΛΑ τα expansions πλέον. Δυστυχώς με CC δεν μπορείς να αγοράσεις συνδρομή, μόνο αντικείμενα. Για το κόστος, ψάξε αν Ελλάδα πουλάνε time cards, Πλαίσιο ένας φίλος αγοράζει 60 μέρες κάπου 16 ευρώ. Και στα ίδια λεφτά της 90 του TESO Σε ευχαριστω πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psychogamer Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 υπάρχει τρόπος να αγοράσω subscription ? η θα υπάρχει θέμα με το capital control Καλησπέρα Με την συνδρομή σου δίνει ΟΛΑ τα expansions πλέον. Δυστυχώς με CC δεν μπορείς να αγοράσεις συνδρομή, μόνο αντικείμενα. Για το κόστος, ψάξε αν Ελλάδα πουλάνε time cards, Πλαίσιο ένας φίλος αγοράζει 60 μέρες κάπου 16 ευρώ. Και στα ίδια λεφτά της 90 του TESO δεν υπάρχει του swtor κάρτα πουθενά σε αυτή τη χώρα πάντως.... του elder scroll ναι υπάρχει εδώ ούτε origin κάρτα δν υπάρχει..... να πεις ότι θα μπορούσες ξέρω γω να μπεις από vpn και να βάλεις λεφτά στον λογαριασμό σου...... ώστε να το πάρεις από εκεί το deluxe edition ουτε paypal που είναι συνδεδεμένη με master card δε δέχετε η μαλ@@@@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psychogamer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 την βρήκα την άκρη ίσως΄ήταν κ η μοναδική που υπήρχε..... ο αδερφός μου θα πάει στην Βουλγαρία για διακοπές οπότε θα πάρει paysafe από εκεί και θα αγοράσει από online καταστήματα που δέχονται την paysafe card το swtor 60 days subscription, με τη βοήθεια μου φυσικά κ από δω via teamveiwer ώστε να μπορώ να βλέπω τα διαφορετικα interface, για να δημιουργήσω με ευκολία έναν λογαριασμό στη σελίδα για την αγορά της κάρτας/κωδικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Εγώ πριν ένα μήνα αγόρασα από G2A μια 2μηνη γιατί αλλιώς δουλεία δεν μπορούσα να κάνω. Τσέκαρε από εκεί. Αντί για 2μηνη είχε νομίζω cd key + 1 free month sub για 4.5 ευρώ αν είσαι νέος παίχτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Επειδή και εγώ θέλω να το ξαναπαίξω το παιχνίδι μετά από 4 χρόνια (το είχα αγοράσει αλλά έπαιξα μόνο δύο μήνες) θέλω να κάνω τρείς ερωτήσεις στους γνώστες: Εάν κατάλαβα καλά με το που θα κάνω subscribe έναν μήνα θα μου δώσει και όλα τα expansions τζάμπα, ισχύει αυτό; Επίσης μπορώ να κάνω subscribe με paypal ή με πιστωτική ή δεν παίζει λόγω των capital control; Εάν δεν μπορεσώ να κάνω subscribe λόγω των capital controls, εάν βρώ και αγοράσω game card 60 ημερών θα μου δώσει πάλι τα expansions τζαμπά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα