Arikado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 χμ....Κοιτα δεν ξερω και πολλα αλλα αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι PVE Dungeons κλπ. Θα μπορω να τα κανω η οχι με το F2P?
Apoll Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 χμ....Κοιτα δεν ξερω και πολλα αλλα αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι PVE Dungeons κλπ. Θα μπορω να τα κανω η οχι με το F2P? Τί εννοείς με Dungeons? Αν εννοείς Flashpoints & Operations όχι. Αν εννοείς τον ανοιχτό κόσμο, και Heroics δεν έχει περιορισμό στην πρόσβαση του κεντρικού παιχνιδιού. Αλλά αντί να ρωτάς εδώ, γιατί δεν κατεβάζεις το παιχνίδι να δεις μόνος σου;;; 1
Arikado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Στο WOW ειχε τα γνωστα dungeons ξερεις Healer Dps Tanks και εβγαζες bosses που σιυ εδιναν loot items κλπ. Υπαρχει κατι αντιστοιχω στο SW?Και αν ναι ειναι στο F2P κομματι? Aπ οτι ειδα λεγονται Flashpoints & Operations με group.Mπoρω να μπω σε αυτα με το F2P?
Apoll Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Στο WOW ειχε τα γνωστα dungeons ξερεις Healer Dps Tanks και εβγαζες bosses που σιυ εδιναν loot items κλπ. Υπαρχει κατι αντιστοιχω στο SW?Και αν ναι ειναι στο F2P κομματι? Aπ οτι ειδα λεγονται Flashpoints & Operations με group.Mπoρω να μπω σε αυτα με το F2P? Όχι δυστυχώς. Κατ εμέ αμα θες MMO το οποιο δεν έχει περιορισμούς, πάρε το TESO. Είναι Β2Ρ αλλά δεν έχει περιορισμούς, μόνο τα expansions (Imperial City)
Arikado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δλδ group αποστολες δε μπορω να παιξω?Μονο αυτες που ειναι solo? Αρχικα το εχω βαλει να κατεβαινει. Επειδη δεν το εχω παιξει ποτε. Σε ποιον server εχει Ελληνες. Και επισης σαν πτωταρης τι class θα μου προτεινατε?
Apoll Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δλδ group αποστολες δε μπορω να παιξω?Μονο αυτες που ειναι solo? Αρχικα το εχω βαλει να κατεβαινει. Επειδη δεν το εχω παιξει ποτε. Σε ποιον server εχει Ελληνες. Και επισης σαν πτωταρης τι class θα μου προτεινατε? Έχει 8 διαφορετικές, με 8 διαφορετικές ιστορίες. Εκ τον οποίων η κάθε base class χωρίζεται σε 2 advance class. Ως F2P μπορείς να φτιάξεις μόνο 2 χαρακτήρες όμως. Θα σου πρότεινα είτε Imperial Agent (Sniper) είτε Smuggler (Gunslinger). Και οι δύο ιστορίες είναι καλές, με του IA η καλύτερη και από τις 8, και του smuggler γιατί έχει πολύ κωμικούς διαλόγους και καταστάσεις. Εγώ βρίσκομαι στον Progenitor.
Arikado Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Έχει 8 διαφορετικές, με 8 διαφορετικές ιστορίες. Εκ τον οποίων η κάθε base class χωρίζεται σε 2 advance class. Ως F2P μπορείς να φτιάξεις μόνο 2 χαρακτήρες όμως. Θα σου πρότεινα είτε Imperial Agent (Sniper) είτε Smuggler (Gunslinger). Και οι δύο ιστορίες είναι καλές, με του IA η καλύτερη και από τις 8, και του smuggler γιατί έχει πολύ κωμικούς διαλόγους και καταστάσεις. Εγώ βρίσκομαι στον Progenitor. Χμ...κατι σε Jedi δε παιζει?Επισης loot περνω μονο απο quests? Εχω διαβασει πως μπορει να παιχτει και σαν single player καθαρα ισχυει? Επισης ελληνικα Guilds?
Apoll Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Χμ...κατι σε Jedi δε παιζει? Επισης loot περνω μονο απο quests? Εχω διαβασει πως μπορει να παιχτει και σαν single player καθαρα ισχυει? Επισης ελληνικα Guilds? Φυσικά υπάρχουν Sith & Jedi. Παίξε ό,τι θες εσύ. Εγώ είμαι σε Ευρωπαϊκό. Υπάρχουν Ελληνικά όμως
seithan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Tomb of Freedon Nad έπαιζα. Έχει μείνει σίγουρα ενα active guild στην republic μεριά.
Arikado Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Κανεις που να παιζει και να ειναι ηδη σε ελληνικο guild?
Chronn Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δλδ group αποστολες δε μπορω να παιξω?Μονο αυτες που ειναι solo? Αρχικα το εχω βαλει να κατεβαινει. Επειδη δεν το εχω παιξει ποτε. Σε ποιον server εχει Ελληνες. Και επισης σαν πτωταρης τι class θα μου προτεινατε? 1.φιλε μια χαρα μπορεις να παιξεις pve (flashpoints) 4 players group 2.The red eclipse ειναι server gia pve και εχει τον ποιο πολυ κοσμο αυτη τη στιγμη ( και εχει πολλα εληννικα guilds) 3. healer-> (scoundrel , operative) dps-> (sniper , gunslinger), (marauder , sentinel) tank-> (juggernaut , guardian) 2
Arikado Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 1.φιλε μια χαρα μπορεις να παιξεις pve (flashpoints) 4 players group 2.The red eclipse ειναι server gia pve και εχει τον ποιο πολυ κοσμο αυτη τη στιγμη ( και εχει πολλα εληννικα guilds) 3. healer-> (scoundrel , operative) dps-> (sniper , gunslinger), (marauder , sentinel) tank-> (juggernaut , guardian) Εισαι θεος τελος.
Xorxhs! Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Apoll είμαστε στον ιδιο server. Ατομα για να κανω πχ foundry πως βρίσκω?
nikolaos91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Παιδια μια ερωτηση αμα αγορασω αυτο http://tinyurl.com/oh28ka9 θα παρω prefered status ?
Apoll Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Apoll είμαστε στον ιδιο server. Ατομα για να κανω πχ foundry πως βρίσκω? Κάντο solo Απλά ρώτα στο Fleet ή χρησιμοποίησε το group finder 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα