Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τζιφος...

50αρης είμαι sith inq, αλλα δεν μου βγαζει αυτές τις αποστολες...

Τι να πω.

Μωβ τριγωνακι δεν μου βγαζει, μονο το κλασικο κιτρινο στο άλλο τερματικό για τα space missions..

Δημοσ.

Τζιφος...

50αρης είμαι sith inq, αλλα δεν μου βγαζει αυτές τις αποστολες...

Τι να πω.

Μωβ τριγωνακι δεν μου βγαζει, μονο το κλασικο κιτρινο στο άλλο τερματικό για τα space missions..

Χμμ. Τί να σου πω. Είχες ποτέ sub πριν;

Δημοσ.

παιδια είχε κανείς θέμα με τους companion ????επίσης σας άλλαξαν κ σε εσάς τα crew skills ? γιατί ξαναπλήρωσα πράγματα που ήξερα

Δημοσ.

παιδια είχε κανείς θέμα με τους companion ????επίσης σας άλλαξαν κ σε εσάς τα crew skills ? γιατί ξαναπλήρωσα πράγματα που ήξερα

Τα patchnotes διάβασε. Πολλά άλλαξαν με την 4.0

Δημοσ.

εφαγα μια ωρα να φτιαξω τις στολες τον companion μου τις εστειλαν όλες σε mail

Είδες που μη διαβάζωντας τα patchnotes παιδεύεσαι άδικα;

Οι companions δεν χρειάζονται πλέον αντικείμενα. Ούτε ένα. Κάνουν scaling με βάση το level και το reputation που έχεις μαζί τους.

Δημοσ.

Είδες που μη διαβάζωντας τα patchnotes παιδεύεσαι άδικα;

Οι companions δεν χρειάζονται πλέον αντικείμενα. Ούτε ένα. Κάνουν scaling με βάση το level και το reputation που έχεις μαζί τους.

και θα αφηνα τον xalek χωρίς οπλα και στολή τσιτσιδο στο κρυο :D

Δημοσ.

εχω ποσταρει σιτε που δεχεται καρτες κτλπ κτλπ οποτε βαζεις paysafe εκει και εισαι κομπλε

στο site δν εχει τροπο πληρωμης την paysafe

Δημοσ.

ρε γαμώτο σε μερικά rewards που παίρνω αφού ολοκληρώσω τα main quest του πλανήτη

λέει ότι θέλει το expansion για να τα φορέσω 

φτου ...

Δημοσ.

Παιδισ σκεφτομαι να ξεκινησω το game γιατι λατρευω το Star Wars.Αξιζει το f2p η οχι?δν εχω καμια ορεξη να πληρωσω.επισης σε ποιον server εχει ελληνες?

Δημοσ.

Παιδισ σκεφτομαι να ξεκινησω το game γιατι λατρευω το Star Wars.Αξιζει το f2p η οχι?δν εχω καμια ορεξη να πληρωσω.επισης σε ποιον server εχει ελληνες?

Κατα τη γνωμη μου απ τη στιγμη που δεν εχεις καμια ορεξη να πληρωσεις, αστο καλυτερα :)

• Like 1
Δημοσ.

F2P μπορείς να παίξεις, αλλά θέλει υπομονή γιατί είναι πολύ περιορισμένο. Μπορείς να κάνεις τα 8 διαφορετικά storylines βέβαια και τα planetary quest lines κ.α. αλλά μην περιμένεις τίποτα παραπάνω. eg Operations, Expansions, Galactic Starfighter, trade με άλλους παίκτες μόνο μέσω ingame email κλπ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...