Xorxhs! Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Τζιφος... 50αρης είμαι sith inq, αλλα δεν μου βγαζει αυτές τις αποστολες... Τι να πω. Μωβ τριγωνακι δεν μου βγαζει, μονο το κλασικο κιτρινο στο άλλο τερματικό για τα space missions..
Apoll Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Τζιφος... 50αρης είμαι sith inq, αλλα δεν μου βγαζει αυτές τις αποστολες... Τι να πω. Μωβ τριγωνακι δεν μου βγαζει, μονο το κλασικο κιτρινο στο άλλο τερματικό για τα space missions.. Χμμ. Τί να σου πω. Είχες ποτέ sub πριν;
Xorxhs! Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ναι κανονικα και χρησιμοποιησα και τις 7 μερες από εσένα
Chronn Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παιδια γνωριζουμε ποτε θα ξαναβγει η paysafe ως τροπος πληρωμης για το swtor?
wintaxt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 εχω ποσταρει σιτε που δεχεται καρτες κτλπ κτλπ οποτε βαζεις paysafe εκει και εισαι κομπλε
bilya Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 παιδια είχε κανείς θέμα με τους companion ????επίσης σας άλλαξαν κ σε εσάς τα crew skills ? γιατί ξαναπλήρωσα πράγματα που ήξερα
Apoll Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 παιδια είχε κανείς θέμα με τους companion ????επίσης σας άλλαξαν κ σε εσάς τα crew skills ? γιατί ξαναπλήρωσα πράγματα που ήξερα Τα patchnotes διάβασε. Πολλά άλλαξαν με την 4.0
bilya Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 εφαγα μια ωρα να φτιαξω τις στολες τον companion μου τις εστειλαν όλες σε mail
Apoll Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 εφαγα μια ωρα να φτιαξω τις στολες τον companion μου τις εστειλαν όλες σε mail Είδες που μη διαβάζωντας τα patchnotes παιδεύεσαι άδικα; Οι companions δεν χρειάζονται πλέον αντικείμενα. Ούτε ένα. Κάνουν scaling με βάση το level και το reputation που έχεις μαζί τους.
bilya Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Είδες που μη διαβάζωντας τα patchnotes παιδεύεσαι άδικα; Οι companions δεν χρειάζονται πλέον αντικείμενα. Ούτε ένα. Κάνουν scaling με βάση το level και το reputation που έχεις μαζί τους. και θα αφηνα τον xalek χωρίς οπλα και στολή τσιτσιδο στο κρυο
Chronn Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 εχω ποσταρει σιτε που δεχεται καρτες κτλπ κτλπ οποτε βαζεις paysafe εκει και εισαι κομπλε στο site δν εχει τροπο πληρωμης την paysafe
aliakas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 ρε γαμώτο σε μερικά rewards που παίρνω αφού ολοκληρώσω τα main quest του πλανήτη λέει ότι θέλει το expansion για να τα φορέσω φτου ...
Arikado Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παιδισ σκεφτομαι να ξεκινησω το game γιατι λατρευω το Star Wars.Αξιζει το f2p η οχι?δν εχω καμια ορεξη να πληρωσω.επισης σε ποιον server εχει ελληνες?
Mamatereza Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παιδισ σκεφτομαι να ξεκινησω το game γιατι λατρευω το Star Wars.Αξιζει το f2p η οχι?δν εχω καμια ορεξη να πληρωσω.επισης σε ποιον server εχει ελληνες? Κατα τη γνωμη μου απ τη στιγμη που δεν εχεις καμια ορεξη να πληρωσεις, αστο καλυτερα 1
Apoll Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παιδισ σκεφτομαι να ξεκινησω το game γιατι λατρευω το Star Wars.Αξιζει το f2p η οχι?δν εχω καμια ορεξη να πληρωσω.επισης σε ποιον server εχει ελληνες? F2P μπορείς να παίξεις, αλλά θέλει υπομονή γιατί είναι πολύ περιορισμένο. Μπορείς να κάνεις τα 8 διαφορετικά storylines βέβαια και τα planetary quest lines κ.α. αλλά μην περιμένεις τίποτα παραπάνω. eg Operations, Expansions, Galactic Starfighter, trade με άλλους παίκτες μόνο μέσω ingame email κλπ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα