wintaxt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 εγω ειμαι Red Eclipse Repablic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 έφτιαξα έναν comando μου κάνει αρνητική εντύπωση το global cooldown που έχει μάλλον θα πάω σε φωτοσπαθο και εγω εχω 5-6 20lvl ston nedd tedd κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 ζησαμε να το δουμε και αυτο..que στο Red eclipse..600! Χαίρομαι ιδαιτερα για το παιχνίδι...Ελπίζω να μην το γ@@@σουν και παλυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 γέμισε η μπάρα με skills πως εμφανίζω την 2η ? aa το βρήκα lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 έφτιαξα έναν comando μου κάνει αρνητική εντύπωση το global cooldown που έχει μάλλον θα πάω σε φωτοσπαθο και εγω εχω 5-6 20lvl ston nedd tedd κατι τετοιο Καλά από το Level 10-12 γκρινιάζεις για το GDC του commando; Healer τον έκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 επειδή δεν έχω πρόσβαση στους παλιούς μου χαρακτήρες μέχρι να κατέβει όλο το game είπα να φτιάξω μερικούς για να δω με ποιον θα ασχοληθώ ο πρώτος ήταν ο comando.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 επειδή δεν έχω πρόσβαση στους παλιούς μου χαρακτήρες μέχρι να κατέβει όλο το game είπα να φτιάξω μερικούς για να δω με ποιον θα ασχοληθώ ο πρώτος ήταν ο comando.... Για μισό. Αναφέρεσαι στον αρχικό πλανήτη με την βασική κλάση; Δεν έχεις δει ΚΑΝ τον Commando φίλε. Αυτό που είδες είναι ο Trooper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ε ναι με έπιασε και το maintance γαμωτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 ε ναι με έπιασε και το maintance γαμωτη Πάντως αν θες range dps Sniper/Gunslinger ή Commando/Bounty Hunter (κυρίως Merc) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 50αρη ειχα από παλια, το εκανα εγκατασταση , εχω και 7 μερες συνδρομη,...πως διαολο ξεκιναω το στορυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 50αρη ειχα από παλια, το εκανα εγκατασταση , εχω και 7 μερες συνδρομη,...πως διαολο ξεκιναω το στορυ? Ποιά ιστορία; Του Knights of the Fallen Empire; Αν εισαι eligible στο τερματικό του σκάφου σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ποιά ιστορία; Του Knights of the Fallen Empire; Αν εισαι eligible στο τερματικό του σκάφου σου Πρέπει να τα εχω χασει Ειμαι στο σκάφος αλλα δεν μου βγάζει κάτι στο τερματικό μου. Μήπως πρεπει να παιξω το στορυ του προηγουμενου xpansion πρώτα? Αν ναι πώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 που είναι το combat log ? έκανα και καινούργιο chat με τσεκαρισμένο μόνο το combat και πάλι δεν το δείχνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να τα εχω χασει Ειμαι στο σκάφος αλλα δεν μου βγάζει κάτι στο τερματικό μου. Μήπως πρεπει να παιξω το στορυ του προηγουμενου xpansion πρώτα? Αν ναι πώς? Ίσως θέλει μεγαλύτερο level; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Πρέπει να τα εχω χασει Ειμαι στο σκάφος αλλα δεν μου βγάζει κάτι στο τερματικό μου. Μήπως πρεπει να παιξω το στορυ του προηγουμενου xpansion πρώτα? Αν ναι πώς? Στο σκάφος σου έχει ένα τερματικό με μοβ τριγωνάκι από πάνω. Θα το δεις. Τουλάχιστον θα σου έχει αποστολές για Makeb, Oricon & Shadow of Revan. Κάνε το Shadow of Revan κατευθείαν άσε τα άλλα 2 για την ώρα δεν φεύγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα