Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίταξες αν σου έδωσε τις 7 μέρες συνδρομή;

δεν εδωσε τπτ..καλα δεν με πειραζει αυτο...μου ειπανε λεει οτι δεχετε καρτα αλαλ πολυ πρωινες ωρες (μου ακουγετε κουλο.)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι 5 πρώτοι που θα πάνε στον link πέρνουν το Cantina Pack είναι από το χτεσινό event του SWTOR

http://www.swtor.com/user/ce/mquq

Feel free to share your code in the comment section below incase this unlimited use one doesn’t work for some people.

The speeder for Pax Prime will be Prinawe Aggregate.

swtor-prinawe-aggregate-speeder_thumb.jpswtor-prinawe-aggregate-speeder-3_thumb.swtor-prinawe-aggregate-speeder-2_thumb.

The codes will look like , do not post referral links below as they will be deleted (they look like swtor.com/r/xxx). Make sure you hover over each link to ensure it is a cantina code before clicking on it.

What does the cantina tour code give?

• The code will give you a crate on every character in the mail (you need to exit the game and relogin after claiming the code).
  • This crate contains the Prinawe Aggregate speeder and a random item. This random item could be (all character bound)

How do I share my code?

After obtaining a code from the comment section below, you will be given a link in the Community events section of your account page in swtor.com. Use that link to share with up to 5 players

• Like 1

Τρέξε το παιχνίδι με XP SP3 combatibility mode, ως administrator. (όχι το launcher αλλά το παιχνίδι)

Είναι τα W10 και πολλά παιχνίδια κυριως ΜΜΟ δεν δουλεύουν.

δεν εγινε τιποτα ευχαριστω παντως :/

δεν εγινε τιποτα ευχαριστω παντως :/

Ο λόγος που ξύλωσα τα 10 και έβαλα 7, είναι ότι τουλάχιστον στα 7 όλα παίζουν άνετα. Ιδίως τα ΜΜΟ.

Ενώ ακόμα και σύγχρονα παιχνίδια όπως TW Attila έχουν προβλήματα στα 10. (για να μην αναφέρω το data collection)

Οπότε μέχρι να βγει κάποιο άξιο παιχνίδι δεν βλέπω το λόγο για αναβάθμιση.

Όποιος έχει συνδρομή, γιατί δεν μου δίνει το λινκ του (όχι από το event) για να βάλω τις 7 μέρες sub και να πάρετε και εσείς το bonus του referral? (γιατί είμαι με sub εγώ ήδη).

Επίσης αυτό εδώ δίνει διαφορετικό mount από το προηγούμενο event.

http://www.swtor.com/user/ce/mquo

Επίσης αυτό και το προηγούμενο λινκ που έβαλα, δίνουν μία μηχανή και άσπρο/σκούρο κίτρινο χρώμα για τα ρούχα.

Βαζω και γω το λινκ για  7 μερες συνδρομη για οποιον θελει:

http://www.swtor.com/r/tXZwTL

Και δω βαζω τα 3 cantina pack links για οποιον θελει:

1)  http://www.swtor.com/user/ce/2q1gca

2)  http://www.swtor.com/user/ce/2q1gcb

3)  http://www.swtor.com/user/ce/2q1gcc

Με κάλεσε στο Stonghold του Yavin 4 ένας guildmate. και έπαθα πλάκα. Έχει ξοδέψει 80 μύρια για να το φτιάξει. Και ακόμα δεν είναι έτοιμο, μιας και έχει σκάφος μόνο στην μία πλατφόρμα και δεν έχει ανοίξει όλες τις σπηλιές.

Το όλο παιχνίδι το κρατάει πίσω η μηχανή δυστυχώς :( Αν είχε τουλάχιστον την μηχανή του TESO αν όχι Unreal/CryEngine θα ήταν περισσότερο εντυπωσιακό.

• Moderators

Αν και τα γραφικά κι εμένα φέρνουν πιο πολύ σε Clone Wars / Rebels στο στυλ, θα τα άντεχα εύκολα αν ήταν KOTOR III ή είχε ένα πιο "χαλαρό" F2P model.

Αλλά είναι ΕΑ και για μένα, αυτό είναι που κρατάει το παιχνίδι πίσω, περισσότερο απ' όλα.

Το F2P μοντέλο του SWTOR είναι υπερβολικά σφιχτό. Και να σκεφτείς ότι υπάρχει κόσμος στο TESO που γκρινιάζουν για το Imperial City!!!! Αντί να δουν στο SWTOR τους περιορισμούς. (και είμαι εντυπωσιασμένος από την ελευθερία της ZoS)

Στα προκείμενα.......

Επειδή δεν είμαι τον OPs είχα μείνει μακρυά από guilds. Αλλά μπήκα σε ένα την περασμένη εβδομάδα, και έκανα το δεύτερο ΟP (και άλλα 2 έκτοτε). 

Δεν είδα κάτι διαφορετικό από το "πρώτο" ΟΡ (DF) από άποψη παικτών. Πάντα υπάρχει κάποιος random που μπήκε στην ομάδα και γκρίνιαζε. (btw είμαι jug tank με 186/192 αντικείμενα και έχωντα το opener που προτείνει ο Arturios)

α) (Scum & Vil)
    (operative)  "Δεν μπορώ να κρατήσω τον τανκ ζωντανό, γιατί μαζεύει όλο το aggro επάνω του"

(leader) " Μα μόνο με αοε δεν μπορείς να τον κρατήσεις ζωντανό"

"noobs you suck.." ragequit. (φέραμε Merc και καθαρήσαμε χωρίς άλλα προβλήματα)

β) (Terror from Beyond ή κάτι τέτοιο, με τον "Cthulu" που έχει τελικό boss, με τα πλοκάμια)
                        (sorcerer dps) "μα τί κάνει ο τανκ, δεν μπορεί να κρατήσει το aggro"  (συνέχεια καθ' όλη την διάρκεια του OP)

(leader) "αφου επιτήθεσε πρώτος πριν τον τανκ και με μεγάλο ΑΟΕ spike τί περιμένεις;"

(sorcerer dps) "πρέπει να κάνει καλύτερη δουλειά τί τον έφερες τον noobα εδώ πέρα;" 
                                             (δηλωμένο από την αρχή ότι η μισή ομάδα ήταν νέοι στο συγκεκριμένο ΟΡ)
                             (leader) "ακολούθα την τακτική φίλε και περίμενε τον τανκ επίσης"

(sorcerer dps) "τα αντικείμενα είναι καλύτερα οποιασδήποτε τακτικής"
Έκανε rage quit το τύπος στο 1ο whipe (2nd phase), πήραμε 2 παίκτες που ήταν νέοι στο παιχνίδι (και στο ΟΡ) και καθαρίσαμε με την μία.

γ) Πήρα σε ένα OP την sniper (φτιαγμένη με 190/192 αντικείμενα, όπλα). Πρώτη φορά που δεν πέρνω tank. Και είδα το χάος που επικρατεί στις πίσω γραμμές. Βρίζουν όλοι τον τανκ, που δεν βλέπει τίποτα με τα γραφικά και τα χρώματα, και οι άλλοι κάθονται μέσα στους κόκκινους κύκλους τρόγωντας ζημιά. Ενώ άλλοι snipers απλά κάθονταν αντί να χρησιμοποιήσουν το seek cover και να την κοπανήσουν από τον κύκλο.

Αυτά :)

• Like 1

• Moderators

Πω... μιλάμε, έναν κι έναν τους έβρισκες, εκεί είναι που θες να έχει friendly fire ή να μπορείς να τους κάνεις force push σε κανένα γκρεμό. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...