Mamatereza Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ανακοινωθηκε expansion με ονομα "Knights of the Fallen Empire". Πληροφοριες θα εχουμε στις 15 του μηνα στην Ε3.
Mamatereza Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Συμφωνα με πληροφοριες το expansion θα κυκλοφορησει στις 27 Οκτωβριου 2015 και θα ειναι δωρεαν.
nickarmy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Συμφωνα με πληροφοριες το expansion θα κυκλοφορησει στις 27 Οκτωβριου 2015 και θα ειναι δωρεαν. για subscribers... anyway φάνηκε αρκετά ωραίο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δεν έχουμε και κανένα άλλο Star Wars πρόσφατο που να έχει στόρυ. Θα ήθελα ένα νέο Jedi Knight. 2
seithan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Με πορωτική χορογραφία όμως, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. ΥΓ: Μήπως εννοείς ένα νέο KOTOR;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Με πορωτική χορογραφία όμως, κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. ΥΓ: Μήπως εννοείς ένα νέο KOTOR; Και νέο KOTOR (single player only), δεν θα με χάλαγε. Χορογραφίες θέλω "κανονικές", όχι σαν Episode III που για να φαίνεται γρήγορη η μάχη κοπάναγαν τα lightsabers μαζί σε επιθέσεις που δεν πήγαιναν καν για να χτυπήσουν τον αντίπαλο ή πράγματα σαν αυτό:
Apoll Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Όσοι επιστρέφουν στο παιχνίδι λόγο KoFE, μιας και θα είναι σε subscription plan μόνο το campaign και θέλουν τα καλούδια από το reference (7 μέρες sub κ.α.) ας με κάνουν ως referrer εδώ (ναι έχω επιστρέψει στο παιχνίδι). http://www.swtor.com/r/CqBNJ3 Και ο πρώτος που θα μου δώσει το δικό του link για να σας κάνω refer εγώ. (μιας και έχω το όριο μέχρι τέλος του μήνα πριν το renewal).
wintaxt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 δεν λες τπτ.... σε εχω κανει απλα λογω καπιταλ τσιπροκοντρολ δεν μπορω να βαλω sub... Για πες σερβερ side κτλπ κτλπ η συνεχίζεις απο εκει που ήσουν?
Apoll Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ναι Progenitor. Σε ευχαριστώωω Σημείωση, το capital control ακόμα να το λύσουν; Είχα την εντύπωση ότι πλέον μπορείς να βάλεις λεφτά στο paypal.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μπορείς, αλλά θέλει "τρόπο".
Apoll Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 δεν λες τπτ.... σε εχω κανει απλα λογω καπιταλ τσιπροκοντρολ δεν μπορω να βαλω sub... Για πες σερβερ side κτλπ κτλπ η συνεχίζεις απο εκει που ήσουν? Κοίταξες αν σου έδωσε τις 7 μέρες συνδρομή;
KonstantinosPan Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Star Wars the Old Republic-Infinite loading screenΚαλησπερα, Εχω ενα προβλημα με το loading του παιχνιδιου.Οταν συμπληρωνω τα στοιχεια για να μπω στο παιχνιδι για καποιο λογο δεν με βαζει το παιχνιδι στο character selection και περιμενω χωρις αποτελεσμα.Το pc το εχω εδω και μια βδομαδα μηπως φταινε τα windows10 η μου λειπει καποιος driver? Ευχαριστω για το χρονο σας.
Apoll Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλησπερα, Εχω ενα προβλημα με το loading του παιχνιδιου.Οταν συμπληρωνω τα στοιχεια για να μπω στο παιχνιδι για καποιο λογο δεν με βαζει το παιχνιδι στο character selection και περιμενω χωρις αποτελεσμα.Το pc το εχω εδω και μια βδομαδα μηπως φταινε τα windows10 η μου λειπει καποιος driver? Ευχαριστω για το χρονο σας. Τρέξε το παιχνίδι με XP SP3 combatibility mode, ως administrator. (όχι το launcher αλλά το παιχνίδι) Είναι τα W10 και πολλά παιχνίδια κυριως ΜΜΟ δεν δουλεύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα