Mamatereza Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Apol καποια στιγμη θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα για το ESO, διοτι βλεπω τo Patch 6 κι αρχιζω να αναθεωρω και να βλεπω με πολυ θετικο ματι το παιχνιδι και τις αλλαγες που προωθουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εδώ είναι SWTOR συζήτηση. Για TESO δεν έχω ιδέα. Εφτασα lvl10 και πηγα τελικα σε Jugg.. Να κανω μια χαζη ερωτηση: Απο τα 3 discipline paths (immortal, vengeance, rage) διαλεγεις ενα μονο? Και μπορεις να αλλαζεις ή οχι? Αν έχεις sub είναι τσάμπα να κάνεις αλλαγές και respec. Για τα ulity points τα κάνεις reset στον trainer. Για path είναι ένας τύπος μόνος του στο τελευταίο δωμάτιο την περιοχή Combat Training. Του μιλάς μετά το level 15 αν θες να κάνεις αλλάγη στο path (δεν έχω ιδέα πως δουλεύει για τους F2P). Για το τί θες να πας, εξαρτάται. Πριν την 3.0 είχα τον Jug Rage και δεν είχα πρόβλημα. Μετά την 3.0 και λόγο του bug με τα Strong (Silver) mobs δεν μπορούσα να κάνω βήμα, το γύρισα σε Immortal και δεν έχω γυρίσει να κοιτάξω πίσω. Μπορεί το damage να είναι λίγοτερο σε σχέση με τα άλλα δυο path αλλά δεν είχα ούτε έχω πρόβλημα να κάνω μόνος τα πάντα, εκτός από όσα απαιτούν ομάδα από 4 άτομα και πάνω. (αν είναι κάτω από -5 levels αυτά είναι solo). Για το τελευταίο δεν είναι κανόνας, μιας και μερικά είναι εξαίρεση (Alchemy of Evil, All the Pieces, The Shroud's Last Stand). Ο Jugg λόγο του heavy armour και του tank form, έχει καλή προστασία* ακόμα και με Vegeance/Rage σε σχεση με Marauder Και να πω την αλήθεια βαριέμαι να αλλάξω τώρα και να δοκιμάσω κάτι άλλο. *Πάντως τίποτα δεν είναι set in stone και έχει να κάνει και με τον παίκτη και τί κουβαλά στο κεφάλι. Συνάντησα Jug που έλεγε ότι είναι Tank και δεν προλαβαίναμε να τον αναστήσουμε σε απλό H4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Συνάντησα Jug που έλεγε ότι είναι Tank και δεν προλαβαίναμε να τον αναστήσουμε σε απλό H4. Μάλλον είχε tank (δεξαμενή) στο κεφάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εγω πηγα σε Vengeance, lvl 11 ειμαι σιγα.. Τελειωσα με Sith Academy και πηγα στο fleet.. Επηξε το ματι μου, χαος.. πολλα πραγματα να μαθεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 πειτε ονοματα και server να βρεθουμε μεσα .... επίσης αν εισατε imperial η republic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Progenitor, Imperial, για όνομα Plaegeis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Progenitor, imperial και ονομα Sinocious Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σου έστειλα μύνημα αλλά αγρόν ηγόραζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σε εμενα? Δεν ειδα κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Φυσικά και αναφέρομαι σε εσένα. Ήσουν level 12 στο Kaas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 αν το είχες κάποτε με sub και επιστρέψεις τώρα, δεν αλλάζει κάτι ε, δεν έχεις κανα bonuw, φ2π θα σε βάλει, σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 f2p ναι αλλα αν σου κανει καποιος sub refer a friend μεσω σιτε του swtor παιρνεις 7 μερες free sub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 αν το είχες κάποτε με sub και επιστρέψεις τώρα, δεν αλλάζει κάτι ε, δεν έχεις κανα bonuw, φ2π θα σε βάλει, σωστα; Και μερικά races είναι ξεκλείδωτα για κάποιες κλάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Σε ευχαριστω Apoll !! Με εφτιαξες με ολα αυτα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Σε ευχαριστω Apoll !! Με εφτιαξες με ολα αυτα !!! Σώπα ρε συ. Αν κάποιο κομμάτι λείπει πες μου να το φτιάξω. Μόλις πας 27 πες μου Έχει ένα quest στο nar Shadaa για να πάρεις breather style πορτοκαλί για το κεφάλι. (ο τύπος με το heroic όπως βγαίνεις από το Space dock) Αν δεν βρεις κανέναν, πες μου απόψε να έρθω να το ξεπετάξουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα