wintaxt Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 <p>Με το σημερινό patch μάλλον τα έκαναν μαντάρα. Έκανα ένα καινούριο χαρακτήρα imperial agent, τον πήγα level 10 και πάω στο fleet να τον κάνω sniper. Μιλάω με τον τύπο για το advanced class και δεν μου δίνει την επιλογή να διαλέγω. Ξαναμιλάω μαζί του και μου λέει ότι έχω ήδη επιλέξει το class μου. </p> <p>Το παράτησα και έκανα ένα καινούριο χαρακτήρα Sith warrior. Τον πάω level 10 και μου κάνει ακριβώς το ίδιο bug!!!!</p> <p>Τους έστειλα ticket, περιμένω...</p> <p>Έτυχε αυτό το πρόβλημα σε κανένας από εσάς;</p> <p> </p> <p><strong>Άκυρο βρήκα τι λάθος έκανα</strong></p> Άρα δεν τα έκαναν μαντάτα χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ειπα να το ξεκινησω και γω.. για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ είμαι στον Progenitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ είμαι στον Progenitor. και γω εκει ξεκινησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 γαμωτο..με εχετε αφησει μονο στο Nadd!!!!εχετε καμια guild η να ξεκινησουμε κατι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Εγω lvl 3 jedi knight ειμαι ακομα.. οποια βοηθεια, ευπροσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Η μόνη βοήθεια που μπορώ να προσφέρω είναι να σε σπρώξω στην Dark Side, και να γίνεις Sith. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ε ας ξεκινησω και εναν Marauder τοτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 O Marauder ίσως είναι το καλύτερο single enemy dps dealer αν παίζεις καλά με τα bleeds και την ενέργεια σου.Είχα έναν 55 lvl με 35k και νικούσα σε μονομαχίες κάτι 45Κ άτομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν είστε για Sith classes, μην υποτιμάτε τον Juggernaut, είναι πιο ολοκληρομένο class και θα ευχαρηστηθείτε το παιχνίδι μόνοι σας πολύ καλύτερα. Και ως dps αλλά και ως τανκ. Ιδίως με την 3.0 ως tank τον έχω ευχαριστηθεί. Καθαρίζει τα πάντα και φτύνει και τα κουκούτσια. Την στιγμή που ο Tank Trooper (από το 2012) αγκομαχά δυστυχώς. O Marauder είναι για όσους θέλουν να κυκλοφοράνε με 2 sabers και με το που πέφτει το πρώτο CC, χωρίς καλό healer έχουν ψοφίσει. Για PvP καλά κρασά. Για καθαρό DPS χαρακτήρα Sniper ή Merc ή Assasin. Οι υπόλοιποι είναι για για μπάζα., ακόμα και ο αντίστοιχος Gunslinger τον pubs. Σημείωση. Σε OP (π.χ Dread Palace) με Tank setup ο Jug συνεχίζει να τρώει ξύλο, ενώ οι άλλοι 15 μπορεί να έχουν ψοφίσει εδώ και κάμποσα λεπτά. Κάτι σαν την Duracel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια, ειστε και εσεις free players οπως εγω, ή συνδρομητες? αξιζει λετε η συνδρομη? Δεν με νοιαζει το pvp, περισσοτερο για το story, τα quests, lvl-up κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 sub file δαγκωτο ...μην το ρωτας..αξιζει..απλα δες απο κανα στορε να το αγορασεις...εγω εχο βαλει διμηνη 16ευρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Συμφωνώ με τον wintaxt. sub όχι για άλλο λόγο, αλλά γιατί αξίζει. Από εκεί και μετά ο καθείς όπως θέλει. Και F2P παίζει άνετα. ------------------------- wintaxt τελείωσα απόψε το Shroud questline. Με πήρε κάμποσο καιρό να καθαρίσω σιγά σιγά όλα τα στάδια, αλλα η δευτερή αποστολή από το τέλος όλα τα λεφτά. Πρέπει να φτιάξουν μία αντίστοιχη για Coruscant με την κίνηση και τα οχήματα με θέα την Γερουσία και το Jedi Temple. Εκτός από αυτή, το quest line του HK και με τα seeds, έχει κάτι άλλο αντίστοιχο που να σε τραβολογά σε όλο το γαλαξία με puzzles κλπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gagaras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Εφτασα lvl10 και πηγα τελικα σε Jugg.. Να κανω μια χαζη ερωτηση: Απο τα 3 discipline paths (immortal, vengeance, rage) διαλεγεις ενα μονο? Και μπορεις να αλλαζεις ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 respec απο το trainer soy κανονικα και υπαρχει κ επιλογη μεσω Legacy να κανεις respec to mono Που δεν μπορεις να αλλαξεις ειναι το αρχικο path... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα