Luciddream Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Καλά δεν είναι και τόσο δράμα. Η νίκη δεν με απασχολεί αν έχω κάνει κανεί δουλειά. ναι γενικά δεν είναι, τότε ήταν! Τους ανέβαζα με PVP όλους τους χαρακτήρες και μάζευα αυτά τα tokens για τα PVP ρούχα. Οπότε κάθε φορά που χάναμε, έπαιρνα XP αλλά δεν έπαιρνα αυτά τα tokens. (Ούτε που θυμάμαι πως τα λέγαν) Είχα τρελαθεί, θυμάμαι από τα νεύρα μου έστειλα email στο suppot και απλά έκραζα τους Empire παίχτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 apoll βρηκες καποια guild? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Όχι, αλλά πήγα στον Progenitor τον Juggernaut, μιας και έχει μακράν καλύτερη Imperial GSF κοινότητα και οργάνωση σε σχέση με τον ΤoFN. Τους republic χαρακτήρες ούτε που τους έχω ακουμπήσει, και ας έχω 2 level 50 από το 2012, αυτοί όλοι είναι στο ToFN. Το καλό με την μεταφορά στον Progenitor, το καινούργιο Legacy που έφτιαξα ξεκίνησε στο level 14 μαζί με όλα τα unlocks που είχε ο char αυτός από το άλλο Legacy και ας μην έχει π.χ Trooper & Smuggler στον server αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 4 ώρες για να κατέβει το patch και δεν μπορώ να δω και τίποτα στο netflix γιατί θα χρησιμοποιεί το bandwidth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Το ξεκίνησα και εγώ. Είπα να δοκιμάσω αυτή την φορά jedi shadow. Έχω όμως μια απορία. Δεν έχω μάθει ακόμα το skill shadow strike, το οποίο από ότι διαβάζω θα έπρεπε να το μάθω στο level 10 (είμαι 16). Μήπως με το patch 3.0 το έχουν αφαιρέσει ή εγώ έχω κάνει κάποια βλακεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Το ξεκίνησα και εγώ. Είπα να δοκιμάσω αυτή την φορά jedi shadow. Έχω όμως μια απορία. Δεν έχω μάθει ακόμα το skill shadow strike, το οποίο από ότι διαβάζω θα έπρεπε να το μάθω στο level 10 (είμαι 16). Μήπως με το patch 3.0 το έχουν αφαιρέσει ή εγώ έχω κάνει κάποια βλακεία; Δεν έχω δει άρθρο για κλάση κλπ που να είναι σχετικό με την εκδόση 3.0, μιας και ολόκληρο το σύστημα έχει αλλάξει από την Τρίτη. Οπότε ό,τι διαβάζεις πάρτα ως μπούσουλα και όχι ως πραγματικά στοιχεία μιας και είναι άσχετα με το υπάρχον σύστημα. Για καλό και για κακό, έχεις επισκεφτεί τον trainer για να δεις αν είναι διαθέσιμο να το αγοράσεις-μάθεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω δει άρθρο για κλάση κλπ που να είναι σχετικό με την εκδόση 3.0, μιας και ολόκληρο το σύστημα έχει αλλάξει από την Τρίτη. Οπότε ό,τι διαβάζεις πάρτα ως μπούσουλα και όχι ως πραγματικά στοιχεία μιας και είναι άσχετα με το υπάρχον σύστημα. Για καλό και για κακό, έχεις επισκεφτεί τον trainer για να δεις αν είναι διαθέσιμο να το αγοράσεις-μάθεις; Από τον trainer έχω μάθει ότι μου έχει προσφέρει ως τώρα. Αν το έχουν αφαιρέσει είναι χαζομάρα. Τι νόημα να είσαι stealth αν δεν μπορείς να κάνεις backstab(shadow strike) Μόλις το βρήκα. Το μαθαίνεις στο level 26 http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=779418 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 μεχρις στιγμής πολυ ενδιαφέρων το νεο expansion... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 μεχρις στιγμής πολυ ενδιαφέρων το νεο expansion... Για πες μου τι σου αρεσε στο xpack γιατι εγω προσωπικα για αρπακτη το κρινω. Απο που να ξεκινησω...απο τους πλανητες ? Ενα-δυο quests σε καθε περιοχη ; Απο το story ; Σοβαρα τωρα, πιρατες ;;; Δεν ξερω, απο την αλλη και η τιμη του Revan ειναι χαμηλη, οποτε λεω οτι ισχυει το ρητο : "οτι δινεις, παιρνεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Είδα σε βίντεο το quest με τον Revan. Λίγο meh η εξήγηση, αλλά ευτυχώς που τώρα θα παραμείνει dead / Force Ghost. Ελπίζω να βοηθάει κάπως με τον Αυτοκράτορα που αναστήθηκε, γιατί αλλιώς θα είναι χαζό να τον κράτησαν για να τα γ@μήσει όλα. Άλλωστε δεν έχει πάρει ακόμα την εκδίκησή του για όσα είχαν γίνει στο βιβλίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για πες μου τι σου άρεσε στο xpack γιατι εγω προσωπικα για αρπακτη το κρινω. Απο που να ξεκινησω...απο τους πλανητες ? Ενα-δυο quests σε καθε περιοχη ; Απο το story ; Σοβαρα τωρα, πιρατες ;;; Δεν ξερω, απο την αλλη και η τιμη του Revan ειναι χαμηλη, οποτε λεω οτι ισχυει το ρητο : "οτι δινεις, παιρνεις". καταρχήν με 17 ευρω που έκανα pre order πήρα για ενα μηνά 12exp boost ωστε να ανεβασω χαρακτήρες(σε αλλα παιχνιδια ειναι 50 ευρω) - το στόρι ήταν κάλο κατά εμε(εδω μπορεί να διαφέρουν οι απόψεις ολες δεκτες ας αναλογιστούμε αλλα παιχνίδια βγαινουν με ουτε καν στόρι και τα χρυσοπληρωνουμε)-, στους πλανητες τα εχουν στίσει ετσι ωστε να δίνει ενα open pvp στοιχείο γιατι τα camps ειναι σχεδων κοντα κα γενικα pvp guilds που θελουν να βγουν βολτα να παιξουν καμια σφαλιάρα υπαρχει χωρος - τα raids αν κ σε στορυ mode που εχω κανει δειχνουν ανταγωνιστηκα και ενδιαφέροντα - οι πλανητες ειναι καλα σχεδιασμένοι ολα αυτα αποτελουν προσωπική αποψη και αν αναλογιστώ οτι πληρωσα 17 ευρω για αυτο το περιεχομενο(που αλλου δινουν 50) θεωρω οτι ειναι καλη η αναλογια τιμης - ποιοτητας σε ενα παιχνιδι με αξιοσεβαστο στορυ και το σημαντικό σε ενα παιχνιδι που ειχε <<πεθανει>> και εχει κανει μεγαλα βηματα προοδου και αναβαθμησης του περιεχομενου του, αρπαχτη ειναι λιγο βαρια εκφραση και τα 17 ευρω ειναι μια λογικη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Συνεχίζω να πιστεύω ότι το παιχνίδι έπρεπε να ήταν KOTOR 3 (αφού αυτό είναι βασικά) και single player. Τότε θα έπαιζα κι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Για πες μου τι σου αρεσε στο xpack γιατι εγω προσωπικα για αρπακτη το κρινω. Απο που να ξεκινησω...απο τους πλανητες ? Ενα-δυο quests σε καθε περιοχη ; Απο το story ; Σοβαρα τωρα, πιρατες ;;; Δεν ξερω, απο την αλλη και η τιμη του Revan ειναι χαμηλη, οποτε λεω οτι ισχυει το ρητο : "οτι δινεις, παιρνεις". Νέοι πλανήτες, quest. Και άμα γουστάει κάποιος το αγοράζει. Φυσικά λόγο του ότι είναι F2P παιχνίδι από κάπου θα πρέπει να βγάλουν λεφτά για να πληρώσουν προγραμματιστές, ηθοποιούς, συστήματα κλπ. Αν δεν θες να πληρώνεις για expansions, παίξε TESO, αλλά εκεί έχει υποχρεωτικά συνδρομή. Γιατί μην περιμένεις από όσους έχουν subs να πληρώνουν για τους freeloaders ακόμα και τα expansions..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurora Borealis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Νέοι πλανήτες, quest. Και άμα γουστάει κάποιος το αγοράζει. Φυσικά λόγο του ότι είναι F2P παιχνίδι από κάπου θα πρέπει να βγάλουν λεφτά για να πληρώσουν προγραμματιστές, ηθοποιούς, συστήματα κλπ. Αν δεν θες να πληρώνεις για expansions, παίξε TESO, αλλά εκεί έχει υποχρεωτικά συνδρομή. Γιατί μην περιμένεις από όσους έχουν subs να πληρώνουν για τους freeloaders ακόμα και τα expansions..... Δηλαδη, θελεις να μου πεις οτι το Swtor ΔΕΝ ειναι επικερδες για την EA ? Χαχαχαχαχα, σε πληροφορω οτι ειναι στη λιστα με τα 10 MMOs , που ειχανε το μεγαλυτερο εισοδημα για το 2013-2014. Τι νομιζες, οτι απο τα 17 euros του Revan , θα βγαλουν τα εξοδα τους..το cartel market ειναι πραγματικο χρυσορυχειο για την EA...και για αυτο ΔΕΝ μου αρεσει να βγαζουνε xpacks του στυλ του Revan...ειναι σαν να μην σεβονται τους πελατες τους. Και για να στο κανω πιο λιανά....ειχανε απο καιρο διαφημισει οτι θα ειχε 1 class story...που τελικα το τελιωσα μεσα σε κυριολεκτικα 10 λεπτα , οπως και τα περισσοτερα quests του expansion... Οσο για τοTESO, συγνωμη αλλα δεν θα παρω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asxeto4 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Με το σημερινό patch μάλλον τα έκαναν μαντάρα. Έκανα ένα καινούριο χαρακτήρα imperial agent, τον πήγα level 10 και πάω στο fleet να τον κάνω sniper. Μιλάω με τον τύπο για το advanced class και δεν μου δίνει την επιλογή να διαλέγω. Ξαναμιλάω μαζί του και μου λέει ότι έχω ήδη επιλέξει το class μου. Το παράτησα και έκανα ένα καινούριο χαρακτήρα Sith warrior. Τον πάω level 10 και μου κάνει ακριβώς το ίδιο bug!!!! Τους έστειλα ticket, περιμένω... Έτυχε αυτό το πρόβλημα σε κανένας από εσάς; Άκυρο βρήκα τι λάθος έκανα Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2014 από asxeto4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα