Tsino Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 είσαστε όλοι στον server: Tomb of Freedon Nadd ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 κατα κυριο λογο ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 είσαστε όλοι στον server: Tomb of Freedon Nadd ?? Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 λετε να το κατεβασω παλι? ειχα κανει και συνδρομη ειχα αγορασει και το εξπανσιον ειχα βαλει και καρτελ κοινς, αλλα το παρατησαν οι φιλοι μου και σταματησα και εγω ξενερωμενος. ειμαι sith και δεν εχω τερματισει κανεναν χαρακτηρα. νομιζω εχω εναν bounty hunter περι τα 50 lvl. και αλλους ~20 lvl (ολοι empire) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 χαχαχα ασε τη δευτερα ημουν κοντα οσο ποτε άλλοτε....αλλα αντιστάθηκα! Εγω παλι εμαθα απο μια ψυχη οτι δεν αντεξες στον πειρασμο! Πες την αληθεια τωρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ξεχασα να πω , και εγω στον tomb of freedon nadd ειμαι. empire side , ονοματα : Oro'chimaru (46 lvl bounty) , Lumiyea (35 lvl sorcerer) και varius 16-14 lvl chars γτ ειμαι αναποφασιστος λολ. 70% το dl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Τι εστί dl; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Μαλλον εννοει download 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ναι download εννοουσα. ειμαι ετοιμος ! ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mamatereza Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 χαχαχα ασε τη δευτερα ημουν κοντα οσο ποτε άλλοτε....αλλα αντιστάθηκα! Πριν λιγο σταματησα να αντιστεκομαι! αχαχαχαχα θα σε δω μεσα και θα τα πουμε εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 ειναι ο ebola των game..αστα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2014 Αν παίζει κανένα τελείως χύμα στο κύμα, casual guild στην Empire ας μιλήσει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ερώτηση, γιατί οι Imperial παίκτες είναι κατά κόρον άσχετοι στο GSF στον ToFN; Μπαίνω ως Smuggler, κατευθείαν νίκες και δεν προλαβαίνω να κάνω και τίποτα (10-15Κ ζημιά, 2-3 kill). (μαζεύω τα λίγα λεφτά που θέλω για cyber). Μπαίνω με τον Sith, κάνω παπάδες σε damage (30,000+), kills (7+) παλεύω ενάντια σε 3-4 συνέχεια, πιάνω τα station και δεν μπορώ να σταυρώσω νίκη αν είναι Domination/Conguest. Αν είναι deathmatch δεν έχω πρόβλημα βέβαια, και μπορώ να σηκώσω την ομάδα μόνος. (μόνη νίκη ως IMP χτες και έκανα 15 kill). Και αυτά με Τ1 σκάφη. (τα αρχικά). Μπας και έχει καλύτερο και περισσότερο κόσμο στο PvE server; Μιας και η διαφορά του ToFN με τους άλλους, είναι το Open PvP σε πλανήτες. Εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο το GSF και τα storylines να πω την αλήθεια. Καμμιά ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Τι μου θύμισες τώρα... Άσχετο με αυτο που ρωτάς βέβαια. Έχω σταματήσει να παίζω απο το 2012 αλλά θυμάμαι να προσπαθώ να πάρω μια νίκη ολόκληρη μέρα σε pvp... αφού τελικά δεν κατάφερα μετά απο άπειρα παιχνίδια να πάρω νίκη, πήγα για ύπνο και ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάματα... δεν έχω ξενερώσει ποτέ τόσο πολύ απο παιχνίδι. και το οτι χάναμε δεν είχε να κάνει με εμένα, μάλιστα ήταν ο 8ος μου Sith χαρακτήρας που προσπαθούσα να 50αρίσω και το είχα απλά λιώσει το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Καλά δεν είναι και τόσο δράμα. Η νίκη δεν με απασχολεί αν έχω κάνει κανεί δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα