Προς το περιεχόμενο

Star Wars: The Old Republic

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

άρχισα κ εγω πριν 3-4 μέρες και μπορω να πω το παιχνιδι φαινεται ιδιαιτερα προσεγμενο και ενδιαφερον.

μαλλον θα το αγορασω συντομα.

παιζω στον Tomb of Freedon Nadd , character names Oro'chimaru & Cestia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 μήνες μετά...

Αποφασισα να δοκιμασω το game σημερα, αλλα δεν τα καταφερα, κολλαει στο αρχικο φορτωμα (load screen).

Δοκιμασα πολλες λυσεις απο ξενα φορουμ αλλα δεν μπορεσα να λυσω το προβλημα, το οποιο εχει αναφερθει κατα κορον.

Δεν ειναι θεμα hardware παντως (intel i5, 8GB ram, 7770, 1680x1050).

Aν ετυχε σε καποιον και εχει βρει τη λυση ας γραψει παρακαλώ.

• 7 μήνες μετά...

καλησπέρα παιδια αποφασίσαμε μια μικρή ομάδα παιδιών να ξόανα δοκιμάσουμε και  ξανά παίξουμε το παιχνίδι λόγω οτι έχουμε πολυ καιρο αποχή(στο MV είχαμε σταματήσει από beta ήμασταν).Το παιχνίδι έχει προσθέσει κάποια πολύ καλά στοιχειά και δεν θυμίζει σε τπτ το αρχικό φαιλ που είχαμε αφήσει, κ με το νέο expansion προ το πυλών είπαμε να ειμαστε έτοιμοι για να το δοκιμάσουμε!  Όποιος ενδιαφέρετε μπορεί αν μου στείλει ένα πμ εδώ να μιλησουμε.

Σερβερ:Tomb of Freedon Nadd

Side: Republic

Nickname: Eldolol

• Like 1

Wintaxt, είμαι στο ίδιο καράβι με εσένα. Είπα να δω τί παίζει επίσης και κατεβάζει τον client.

Όμως έχωντας φάει στην μάπα την Republic το 2012, αποφάσησα να το γυρίσω τους Sith. Αλλά στον ίδιο server θα είμαι, όποτε θα τα λέμε....

apoll κοιτα το παιχνιδι εχει προσθεσει πολυ νεο περιεχομενο και πολυ ενδιαφερων..δεν λεω ειναι το καλυτερο μμο κτλπ κτλπ αλλα ειναι πολυ ενδιαφερων ατμ και ειδικα με φοντο το επερχομενο expa ... ναι θα μιλαμε φυσικα εχω κ κατι σιθακια 55 lvls γιατι αυτο το 12% exp boost ηταν πολυ δελεαστικο ωστε να ανεβασω ολα τα toons μου:P 1 class quest και lvl...αδικο να παει χαμενο

Για πειτε κανα nickname και side /server να δουμε μηπως μαζευτοθμε καπου ολοι μαζι να παιξουμε

Nickname: Eldolil(Sith)- Eldopouf(Sith) / Eldolol (Rep)

Σερβερ:Tomb of Freedon Nadd

Side:Both

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...