f3anor Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Για στείλε όνομα να σε κάνω friend Tar-Palantir ειναι το nickname του χαρακτηρα μου αλλα δεν πρεπει να βρισκομαστε στον ιδιο σερβερ?Εγω ειμαι στον progenitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Ελληνικό guild υπάρχει?? Σκέφτομαι να αρχίσω κι εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 σε RP server που είμαι δεν έχω βρεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 άρχισα κ εγω πριν 3-4 μέρες και μπορω να πω το παιχνιδι φαινεται ιδιαιτερα προσεγμενο και ενδιαφερον. μαλλον θα το αγορασω συντομα. παιζω στον Tomb of Freedon Nadd , character names Oro'chimaru & Cestia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Αποφασισα να δοκιμασω το game σημερα, αλλα δεν τα καταφερα, κολλαει στο αρχικο φορτωμα (load screen). Δοκιμασα πολλες λυσεις απο ξενα φορουμ αλλα δεν μπορεσα να λυσω το προβλημα, το οποιο εχει αναφερθει κατα κορον. Δεν ειναι θεμα hardware παντως (intel i5, 8GB ram, 7770, 1680x1050). Aν ετυχε σε καποιον και εχει βρει τη λυση ας γραψει παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 πιο παλιά αυτο το πρόβλημα είχε να κάνει με το config του player, όταν το έσβηνες μετά έκανε κανονικά loading Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Ποιο αρχειο ηταν, θυμασαι να μου πεις; Δοκιμασα παρα πολλα πραγματα αλλα τζιφος. Θα περιμενω κανα καινουργιο patch μπας και στρωσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 καλησπέρα παιδια αποφασίσαμε μια μικρή ομάδα παιδιών να ξόανα δοκιμάσουμε και ξανά παίξουμε το παιχνίδι λόγω οτι έχουμε πολυ καιρο αποχή(στο MV είχαμε σταματήσει από beta ήμασταν).Το παιχνίδι έχει προσθέσει κάποια πολύ καλά στοιχειά και δεν θυμίζει σε τπτ το αρχικό φαιλ που είχαμε αφήσει, κ με το νέο expansion προ το πυλών είπαμε να ειμαστε έτοιμοι για να το δοκιμάσουμε! Όποιος ενδιαφέρετε μπορεί αν μου στείλει ένα πμ εδώ να μιλησουμε. Σερβερ:Tomb of Freedon Nadd Side: Republic Nickname: Eldolol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Wintaxt, είμαι στο ίδιο καράβι με εσένα. Είπα να δω τί παίζει επίσης και κατεβάζει τον client. Όμως έχωντας φάει στην μάπα την Republic το 2012, αποφάσησα να το γυρίσω τους Sith. Αλλά στον ίδιο server θα είμαι, όποτε θα τα λέμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 apoll κοιτα το παιχνιδι εχει προσθεσει πολυ νεο περιεχομενο και πολυ ενδιαφερων..δεν λεω ειναι το καλυτερο μμο κτλπ κτλπ αλλα ειναι πολυ ενδιαφερων ατμ και ειδικα με φοντο το επερχομενο expa ... ναι θα μιλαμε φυσικα εχω κ κατι σιθακια 55 lvls γιατι αυτο το 12% exp boost ηταν πολυ δελεαστικο ωστε να ανεβασω ολα τα toons μου 1 class quest και lvl...αδικο να παει χαμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Εμένα μου την έδωσε πως έκαναν το στόρυ με τον Revan. Είχαμε redemption στο KOTOR και τώρα πάλι τα ίδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Για πειτε κανα nickname και side /server να δουμε μηπως μαζευτοθμε καπου ολοι μαζι να παιξουμε Nickname: Eldolil(Sith)- Eldopouf(Sith) / Eldolol (Rep) Σερβερ:Tomb of Freedon Nadd Side:Both Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aliakas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 ρε βάλε το χέρι στην τσέπη και παίξε κανένα σοβαρό mmo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wintaxt Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 χαχαχα ασε τη δευτερα ημουν κοντα οσο ποτε άλλοτε....αλλα αντιστάθηκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Επέστρεψα και εγώ . May the force be with us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα